![]() |
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności (/showthread.php?tid=6997) |
Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - dabek - 09-04-2009 No to może z innej beczki. Jak ktoś ma jakiś problem z transportem, to ja służę pomocą . Wyjadę z Kielc około 17:00 ( trasa przez Kraków ) . Mam dwa miejsca wolne tel. 691928403 Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 09-09-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Ale fakt, wtedy się po prostu jechało.Na darmoszkę to wszyscy walą, ciekawe dlaczego Maciek już nie wyrabia z organizacją. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Luter - 09-10-2009 czapon napisał(a):Na darmoszkę to wszyscy walą, ciekawe dlaczego Maciek już nie wyrabia z organizacją.W ten sposób czaponowi udało się wreszcie zdemaskować Mędrzyckiego. Na Marszowice najzwyczajniej w świecie Kuby nie stać! Wychwala więc imprezy przemyskie, bo tam wszystko było za darmo. W tej sytuacji muszę się przyznać, że i mój portfel nie wytrzymałby astronomicznych cen marszowickich, więc z bólem serca musiałem się zadowolić wizytą u Kuby na kilka głębszych i zamiast posłuchać prawdziwych artystów o nieskazitelnych życiorysach, oglądaliśmy na video tego potwora, co się nad córką znęcał. Pozdrawiam, KN. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-10-2009 Luter napisał(a):Zgadza się, Czapon faktycznie trafił w samo sedno.czapon napisał(a):Na darmoszkę to wszyscy walą, ciekawe dlaczego Maciek już nie wyrabia z organizacją.W ten sposób czaponowi udało się wreszcie zdemaskować Mędrzyckiego. Na Marszowice najzwyczajniej w świecie Kuby nie stać! Wychwala więc imprezy przemyskie, bo tam wszystko było za darmo. A tak swoją drogą, Czaponie, na którym 'Przemyślu' byłeś? Bo z tego co ja pamiętam, a uczestniczyłem w trzech przemyskich zlotach, to darmowe te imprezy wcale nie były. Pamiętam, że chyba w 2004 płaciło się za nocleg(wychodziło jakieś bodajże 40zł od łóżka za dobę),a jeszcze przed którąś z tych wspaniałych imprez były zbierane tzw.dobrowolne datki, które później były stosownie przez organizatora dysponowane. Nie pamiętam już dokładnie co, kiedy i ile, ale jak wspomniałem, tak zupełnie za darmo to to się nie odbywało. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Luter - 09-10-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Bo z tego co ja pamiętam, a uczestniczyłem w trzech przemyskich zlotach, to darmowe te imprezy wcale nie były.A mnie się wydaje, że jednak były. Owszem, za łóżko trzeba było zapłacić (i to też nie każdego roku, zdaje się), ale płacili tylko ci, którzy chcieli spać na łóżku. Nocleg na karimacie był za darmo. W sumie wychodziło tak, że naprawdę trzeba było zapłacić tylko za bilet na koncert (pieniądze przeznaczone były na pomoc Jackowi w chorobie), reszta - jak ktoś chciał - była za darmo. Pamiętam, że nawet obiad w restauracji można było dostać na hasło "Kaczmarski". Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-10-2009 Luter napisał(a):Owszem, za łóżko trzeba było zapłacić (i to też nie każdego roku, zdaje się)To właśnie miałem na myśli. Mnie akurat spanie w warunkach 'polowych' nigdy nie pociągało. Chociaż w sumie, w 2004, to i tak nie miało większego znaczenia ![]() Luter napisał(a):W sumie wychodziło tak, że naprawdę trzeba było zapłacić tylko za bilet na koncert (pieniądze przeznaczone były na pomoc Jackowi w chorobie)No właśnie, a koncerty po 2003 były zdaje się w ogóle niebiletowane? Luter napisał(a):Pamiętam, że nawet obiad w restauracji można było dostać na hasło "Kaczmarski".Ech... Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 09-11-2009 Co było to było, minęło jak miłość...nie wróci drugi raz!!! A Marszowice są O.K. i to cenna inicjatywa!!! Szkoda, że nie mogłam być! ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 09-11-2009 gosiafar napisał(a):Szkoda, że nie mogłam być!Właśnie Gosiu! Przecież Ty masz zawsze kamerę, czy te nagrania gdzieś są? Czy po prostu trzymasz je tak długo jak Przemek? Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 09-11-2009 Luter napisał(a):W ten sposób czaponowi udało się wreszcie zdemaskować Mędrzyckiego. Na Marszowice najzwyczajniej w świecie Kuby nie stać! Wychwala więc imprezy przemyskie, bo tam wszystko było za darmo.Wiesz Krzysiek, chodziło mi o to, że najnormalniej w świecie wkurza mnie takie pisanie bez sensu, jeśli się nie ma pojęcia o czym się pisze. Ja nie piszę o Przemyślach bo mnie tam nie było, ale pamiętam wychwalanie Maćka po ostatnim Przemyślu, jak to wszystko pięknie zorganizował że nawet obiad w jakiejś knajpie był za darmo na hasło. Przecież to bez znaczenia, ktoś ma ochotę jechać jedzie, ktoś inny stwierdzi, że za drogie kiełbaski i wszystko w temacie, tylko po co roztrząsać to na forum ? Wydaje mi się, że Marszowicka impreza jest naprawdę na jasnych zasadach. Wcale nie twierdzę, że akurat Ciebie, czy Kubę nie stać na wyjazd do Marszowic, ale pewnie są i tacy dla których jest to jakaś zapora. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-11-2009 czapon napisał(a):Wydaje mi się, że Marszowicka impreza jest naprawdę na jasnych zasadach.Przemyśl również opierał się na takowych. Dało radę i bez choćby pakietów pobytowych rodem z punktu sprzedaży 'Rarki Plusa'. czapon napisał(a):ale pewnie są i tacy dla których jest to jakaś zaporaNo i widzisz, wielkość organizacji przemyskich spotkań polegała między innymi na tym, że każdy mógł się na niej być, o ile tylko jakoś dotarł do Hołubli. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - fytysyty - 09-11-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):No i widzisz, wielkość organizacji przemyskich spotkań polegała między innymi na tym, że każdy mógł się na niej być, o ile tylko jakoś dotarł do Hołubli.Z moich obserwacji wynika, że w Marszowicach jest dokładnie tak samo. Jedzenia co prawda się nie dostanie, na spanie w folwarku nie ma co liczyć, ale przekimać się w stodole i wysłuchać koncertów mógł praktycznie każdy Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 09-12-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):No i widzisz, wielkość organizacji przemyskich spotkań polegała między innymi na tym, że każdy mógł się na niej być, o ile tylko jakoś dotarł do Hołubli.Tylko nie wiem, czy do końca wszyscy umieli docenić jak wielki wysiłek Maciek wkładał do tego, żeby tyle ludzi mogło przyjechać i świetnie się bawić, przespać, zjeść. Oczywiście nie mówię tu o tobie, rozmawialiśmy przecież kiedyś o tym jak wielkim szacunkiem darzysz Maćka. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 09-12-2009 czapon napisał(a):Wcale nie twierdzę, że akurat Ciebie, czy Kubę nie stać na wyjazd do MarszowicZartujesz? Przecież Kuba zarabia 5000 zł! A może i więcej! Bo przez 3 lata nie dostałby podwyżki? Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-12-2009 ja napisał(a):Bo przez 3 lata nie dostałby podwyżki?Przez 6. To po pierwsze, a po drugie mój imienniku, międlisz jakieś stare kwestie nie po raz pierwszy zresztą, wracasz do tego nie wiadomo po co. Ani to już chyba zabawne, ani niespecjalnie rozniecające jakieś emocje. Widzisz, nawet cezurę czasową pomyliłeś. Może idź pobiegaj, nasmaruj przerzutkę w rowerze czy oddaj się innym równie pożytecznym zajęciom. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 09-22-2009 No Kubusiu, nie denerwuj się! Tak mi się skojarzyło, bo to trochę głupkowate było - chwalić się, ile się zarabia. Jak rozumiem 6 lat temu byłeś młody i głupi, ale już z tego wyrosłeś! Brawo! Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-22-2009 ja napisał(a):Tak mi się skojarzyło, bo to trochę głupkowate było - chwalić się, ile się zarabia.Dlaczego głupkowate? Widzisz, wśród naszego społeczeństwa od dawna panuje przeświadczenie, że nie wypada mówić o tym, że się w dobrze, albo w miarę dobrze zarabia. Najlepiej przyjmowane są zwierzenia o tym jak to się godzinami stoi po zasiłek i ileż to się zdrowia traci w kolejce do państwowej służby zdrowia. Najczęściej oczywiście utyskują w ten sposób osoby, które nie potrafią same zarobić w miarę godnych pieniędzy, albo rozmaici frustraci. Lub też jedno i drugie. I oczywiście osoby, które zarabiają więcej niż średnią krajową, wzbudzają u pozostałych, którym się nie udało, nienawiść. Nie uważasz, że to bez sensu? Swoją drogą, zarobki naszych rodaków są od wielu lat dość transparentne, więc tym bardziej nie rozumiem skąd Twoje oburzenie. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 09-23-2009 Uważam, że roztrząsanie sprawy "ile zarabiam" jest tak samo żałosne, w przypadku, kiedy zarabiasz 5000, jak i 1000 zł. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Luter - 09-23-2009 ja napisał(a):Uważam, że roztrząsanie sprawy "ile zarabiam" jest tak samo żałosne, w przypadku, kiedy zarabiasz 5000, jak i 1000 zł.Drogi jakupie, ale to przecież Ty sam ją roztrząsasz - od sześciu lat... ja napisał(a):Jak rozumiem 6 lat temu byłeś młody i głupi, ale już z tego wyrosłeś!Nie martw się, z młodości i Ty wyrośniesz. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-23-2009 Luter napisał(a):Coraz bardziej w to wątpię. Faktycznie, kiedyś jakup bredził jak potłuczony zdecydowanie częściej i wówczas według mnie, najlepszym sposobem było ignorowanie go. Miałem nadzieję, że ostatnio coś się w tej materii zmieniło, ale widzę, że chyba należy wrócić do powyższej zasady.ja napisał(a):Jak rozumiem 6 lat temu byłeś młody i głupi, ale już z tego wyrosłeś!Nie martw się, z młodości i Ty wyrośniesz. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Luter - 09-23-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Coraz bardziej w to wątpię.Ja wiem, Kubuniu, że Ty jakupowi dobrze życzysz, ale, niestety, wyrośnie. Oby nie tylko z młodości! |