![]() |
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności (/showthread.php?tid=6997) |
Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 08-19-2009 Jezus Chrystus .... Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Freed - 08-19-2009 bryce napisał(a):[...] w trakcie zakupów [...]:Taaak. Czyżbyś przygotowywał prowiant na spotkanie w Marszowicach? Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - bryce - 08-19-2009 Freed napisał(a):Czyżbyś przygotowywał prowiant na spotkanie w Marszowicach?Nie, ja tylko tak na własne, skromne potrzeby. Bo jak ostatnio przeczytałem, że "rozum bez wiary w Boga ma wartość papieru toaletowego", zaczęły dręczyć mnie koszmary i muszę je odpędzać kuflem piwa. A poza tym jeszcze się nie zdecydowałem na wyjazd, bo wciąż zachodzę w głowę czy dla meczu orłów Beenhakera mogą być godną uwagi alternatywą siermiężne bębnienia wyrodnej córki i nieszczerego epigona. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Niktważny - 08-19-2009 bryce napisał(a):A poza tym jeszcze się nie zdecydowałem na wyjazd, bo wciąż zachodzę w głowę czy dla meczu orłów Beenhakera mogą być godną uwagi alternatywą siermiężne bębnienia wyrodnej córki i nieszczerego epigona.mam ten sam dylemat... Z drugiej strony, jeszcze chyba nie było takich Marszowic, w czasie których jakieś orły nie grałyby w piłeczkę. Względnie, jeszcze nie było takiego mczu w piłeczkę, równolegle z którym w Marszowickiej stodole Trio Chojnacki nie schlebiałoby nienajszczytniejszym gustom. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-19-2009 Paweł Konopacki napisał(a):nie było takiego mczu w piłeczkę, równolegle z którym w Marszowickiej stodole Trio Chojnacki nie schlebiałoby nienajszczytniejszym gustom.Był -rok temu. W czasie meczu była TV bądź powielacz -w żadnej z tych imprez nie uczestniczyłam, oglądając mecz... Teraz jakby ciut przesunąć Chojnackich, tez by się dało. Ale jadę zaspakajać gusta /gusty? Wyniku się dowiem, przebiegu tez a i może na powtórkę w Eurosporcie trafie.Nie mam dylematu. Jedyny, ze zaraz ktoś to skomentuje... ![]() e. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - tmach - 08-19-2009 czapon napisał(a):MacB napisał(a):I w ramach protestu wyciąłeś prawie pół listy????Widocznie Przemek wyciął tych nie nadających się do pozowania. Kurcze już się cieszę na sesję, lecę kupić stringi, a zaraz potem do solarium czapon napisał(a):To się nazywa zachęta do przyjazdu.Przemek napisał(a):W stringach, to już nie będą aktyTak to jest jak człowiek ciemny ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - MacB - 08-19-2009 tmach napisał(a):To się nazywa zachęta do przyjazdu.Jedno jest pewne - ze stringami nie ma czego w Marszowicach szukać ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-19-2009 MacB napisał(a):ze stringami nie ma czego w Marszowicach szukaćKtoś sprawdza? :lol: Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Ula Krajewska - 08-20-2009 No i widać, że nie bywam tu zbyt często: po co sprawdzić, czy wątek ma więcej niż jedną stronę? Już się poprawiam: 1. Zbrozło 2. fthissite 3. Nowhere Woman 4. Elessar 5. Elzbieta 6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach) 7. dziczekwedrowniczek w 90% 8. czapon 9. Freed 10. Basik 11. Torrentius 12. stopawel 13. Saskia 14. Raga (siostra Saskii) 15. zielonymelon 16. Ola 17. Leszek 18. Jiri (90%) 19. żuław (90%) 20. 21. partycja 22. Ludwik i Edyta (warunkowo) 23. Słomczyś 24. Phete 25. Ula Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - jodynka - 08-21-2009 Ula Krajewska napisał(a):No i widać, że nie bywam tu zbyt często (...)wszelki duch...! ![]() ech, żałuję, że mnie nie będzie w Marszowicach... Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - bryce - 08-26-2009 Klamka zapadła. 1. Zbrozło 2. fthissite 3. Nowhere Woman 4. Elessar 5. Elzbieta 6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach) 7. dziczekwedrowniczek w 90% 8. czapon 9. Freed 10. Basik 11. Torrentius 12. stopawel 13. Saskia 14. Raga (siostra Saskii) 15. zielonymelon 16. Ola 17. Leszek 18. Jiri (90%) 19. żuław (90%) 20. 21. partycja 22. Ludwik i Edyta (warunkowo) 23. Słomczyś 24. Phete 25. Ula 26. bryce Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Torrentius - 08-27-2009 U mnie też klamka zapadła. Nie będzie nas w tym roku w Marszowicach, będziemy w tym czasie balować w Szwecji. ![]() 1. Zbrozło 2. fthissite 3. Nowhere Woman 4. Elessar 5. Elzbieta 6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach) 7. dziczekwedrowniczek w 90% 8. czapon 9. Freed 10. stopawel 11. Saskia 12. Raga (siostra Saskii) 13. zielonymelon 14. Ola 15. Leszek 16. Jiri (90%) 17. żuław (90%) 18. 19. partycja 20. Ludwik i Edyta (warunkowo) 21. Słomczyś 22. Phete 23. Ula 24. bryce Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - zielonymelon - 08-27-2009 Niestety mnie nie będzie - sesja. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 08-27-2009 zielonymelon napisał(a):Niestety mnie nie będzie - sesja.W czasie Marszowic dzieją się rzeczy, przy których sesja to pikuś ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - dabek - 08-31-2009 Witam z zeszłym roku udało mi się odwiedzić Marszowice ( po paru przygodach na trasie ) .Impera bardzo mi przypadła do gustu. Będę się starał aby i w tym roku być na całej imprezie . Pogoda ma tez dopisać http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=krak%F3w Dla zainteresowanych załączam linka na zdjęć z zeszłorocznej imprezy mało ale zawsze ![]() Z ciekawostek lista obecności z powielacza ,niestety mało czytelna ![]() http://chomikuj.pl/dabek2/Marszowice_2008 Pozdrowienia i do zobaczenia Piotr + Magda Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 08-31-2009 Już tylko "dni do wyroku odliczać" Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-31-2009 Co rok powtarzające się pytanie- jak dostać się z Krakowa do Marszowic (kierunek no co większego mam obrać?) A może ktoś jedzie ok 16.30 i pojechalibyśmy razem ( My dwie osoby -ewentualnie weźmiemy taksówkę, jeśli ktoś chce może się do nas dołączyć.) e. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Nowhere Woman - 08-31-2009 Bus do Gdowa, a stamtąd ok. 1,5 kilometra szosą na lewo jadąc od Krakowa ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-31-2009 Nowhere Woman napisał(a):Bus do GdowaSerdecznie dziękuje ![]() Ela. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - berseis13 - 08-31-2009 Chciałam tylko powiadomić, że w tym roku Trio Ł-Ch wystąpi w bardzo nietypowym składzie - mianowicie jako trio, a nie kwartet ![]() Pzdr. -P Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Nowhere Woman - 08-31-2009 Nowhere niestety musi wypisać się z listy uczestników. Do zobaczenia kiedyś *-`- Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 08-31-2009 Jateż! Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Julioanna - 09-02-2009 gosiafar napisał(a):Jateż!Tyteż, Gosiu, co? ![]() Ja postanowiłam zmartwychwstać na forum, wyrażając żal i skruchę z powodu swej haniebnej nieobecności w Bydgoszczy, w Kołobrzegu oraz, niestety, również w Marszowicach. Pomiędzy tym wszystkim miałam takie wakacje, że nieprzyzwoitością byłoby teraz trochę nie popracować. Wszystkim marszowiczanom życzę wspaniałej zabawy, równie pięknej pogody, jak rok temu, grania i śpiewania do białego rana, telewizji, która nie kłamie, powielaczy, które nie zderzają się z uczestnikami, smacznych kiełbasek... Słowem, wielkiej radości z kolejnego spotkania kaczmarowego (i jak najmniej kwasów). Do zobaczenia we Wrocławiu (już szukam odpowiedniego wątku z listą obecności) Julka Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - dabek - 09-02-2009 widzę ,że z listy obecności powoli robi się lista NIEOBECNOŚCI ![]() Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-02-2009 dabek napisał(a):widzę ,że z listy obecności powoli robi się lista NIEOBECNOŚCITo raczej normalne. Na początku to 'wszyscy' jadą. Potem bywa różnie, dlatego robienie tego typu list jest według mnie trochę bez sensu. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 09-02-2009 Ja zajadę w zacnym towarzystwie piątkowym popołudniem. :v: Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Freed - 09-02-2009 Dobra wiadomość! :piwko: Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Luter - 09-02-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):To raczej normalne. Na początku to 'wszyscy' jadą. Potem bywa różnieA właśnie, że nie. Pamiętam, że na imprezy przemyskie i kieleckie przyjeżdżały tłumy, z których większa część w ogóle się nie zapowiadała. Kuba Mędrzycki napisał(a):dlatego robienie tego typu list jest według mnie trochę bez sensu.Nie żałuj ludziom, dla niektórych to jedyna okazja, żeby w ogóle cokolwiek napisać. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 09-02-2009 Luter napisał(a):Imprezy przemyskie(na kieleckich nie bywałem) to była zupełnie inna bajka. Niestety, raczej już zamknięta. Ale fakt, wtedy się po prostu jechało. I jechali rzeczywiście praktycznie wszyscy.Kuba Mędrzycki napisał(a):To raczej normalne. Na początku to 'wszyscy' jadą. Potem bywa różnieA właśnie, że nie. Pamiętam, że na imprezy przemyskie i kieleckie przyjeżdżały tłumy, z których większa część w ogóle się nie zapowiadała. Luter napisał(a)::piwko: x1000Kuba Mędrzycki napisał(a):dlatego robienie tego typu list jest według mnie trochę bez sensu.Nie żałuj ludziom, dla niektórych to jedyna okazja, żeby w ogóle cokolwiek napisać. Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 09-04-2009 Luter napisał(a):Nie żałuj ludziom, dla niektórych to jedyna okazja, żeby w ogóle cokolwiek napisać.Czasami lepiej sobie pomilczeć. |