Forum o Jacku Kaczmarskim
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+---- Wątek: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności (/showthread.php?tid=6997)

Strony: 1 2 3 4

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 08-11-2009

Kuba Mędrzycki napisał(a):Jak będzie Grabowski, to jadę! Smile

Na Ojca Dyktatora (oj, miało być: Dyrektora) nie reflektujesz? A fe... Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 08-11-2009

gosiafar napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):
Jak będzie Grabowski, to jadę!

Na Ojca Dyrektora nie reflektujesz? A fe...

Nie, bo mógłbym wówczas stracić sympatię do uż.Zbrozło Big Grin

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 08-11-2009

Kuba Mędrzycki napisał(a):mógłbym wówczas stracić sympatię do uż.Zbrozło Big Grin

Ale Janek nie jest fanatykiem! Sam by mógł stracić sympatię do O.D. Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 08-11-2009

No dobrze, już nie zaśmiecajmy tej jakże ważnej listy obecności, jeszcze Ela się zniechęci i anuluje swoją ciężko zarobioną i wyczekaną rezerwację biletu lotniczego! Smile

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Przemek - 08-12-2009

Elzbieta napisał(a):Poza tym przy chętnych 6 osobach zażądano ode mnie podwójnej stawki za pokój, o ile nie chce go z nikim dzielić.

A ja tym bym chętnie dzielił pokój z jakąś ładną i bezpruderyjną dziewczyną Smile Jak by jescze miała chęć pozować do aktów, to na bank będęSmile)

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-12-2009

Przemek napisał(a):A ja tym bym chętnie dzielił pokój z jakąś ładną i bezpruderyjną dziewczyną
A ja z ladnym chlopakiem Wink moze byc pruderyjny. Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-12-2009

Po ostatnich konsultacjach z turystami Smile lista wygląda tak :

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
7. dziczekwedrowniczek w 90%
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
14. Raga (siostra Saskii)
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Torrentius - 08-13-2009

czapon napisał(a):16. Ola
Uff... Już się bałem o dojazd *-`-

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - partycja - 08-14-2009

Halo, czy to tu można zrobić coś w złym tonie?

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Ludwik - 08-15-2009

My się też pojawimy z Edytą jeśli jeszcze kilka osób się zgłosi.

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja
22. Ludwik i Edyta (warunkowo)

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - partycja - 08-15-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja
23. Słomczyś

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Phete - 08-17-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja
23. Słomczyś
24. Phete

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Przemek - 08-18-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach)
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - MacB - 08-18-2009

Przemek napisał(a):jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach
I w ramach protestu wyciąłeś prawie pół listy????
Cytat:16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja
23. Słomczyś
24. Phete

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-18-2009

MacB napisał(a):I w ramach protestu wyciąłeś prawie pół listy????
Widocznie Przemek wyciął tych nie nadających się do pozowania. Kurcze już się cieszę na sesję, lecę kupić stringi, a zaraz potem do solarium Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Przemek - 08-18-2009

To było niechcący :]]]] Już poprawiam Tongue

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach)
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
15. zielonymelon
16. Ola
17. Leszek
18. Jiri (90%)
19. żuław (90%)
20.
21. partycja
23. Słomczyś
24. Phete

[Dodano 18 sierpnia 2009 o 07:41]
czapon napisał(a):Kurcze już się cieszę na sesję, lecę kupić stringi, a zaraz potem do solarium Wink
W stringach, to już nie będą akty. Nie dam się oszukać, u mnie obowiązuje pełen zakres :]

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-18-2009

Przemek napisał(a):W stringach, to już nie będą akty
Tak to jest jak człowiek ciemny Sad, ale dobrze, że mnie uświadomiłeś nie będę na darmo inwestował w stringi. Do zobaczenia Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - mdg - 08-18-2009

Kurcze, załamałam sie troche waszymi postami...

Po pierwsze- odkąd pamiętam to frekwencja zawsze jest duza ( w tamtym roku byly problemy z pokojami)
Po drugie- koszt 150 zł za prawie 3 dni z wyzywieniem- to chyba nie zdzierstwo
Po trzecie - zawsze mozna spac za darmo w szopie
Po czwarte - co to za fan, dla którego frekwencja jest wazniejsza niż wspólne przeżywanie nawet z garstka ludzi...

Pozdrawiam wszystkich i wiekszego zaangazowania zycze

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 08-18-2009

mdg napisał(a):Po drugie- koszt 150 zł za prawie 3 dni z wyzywieniem- to chyba nie zdzierstwo
Po trzecie - zawsze mozna spac za darmo w szopie
mdg napisał(a):Pozdrawiam wszystkich i wiekszego zaangazowania zycze
Zaraz, ale czy ktoś narzeka na ceny i organizację? Wydaje mi się, że w tym roku jest to podane wszystko dość jasno i czytelnie. Przejrzyj zeszłoroczną marszowicką dyskusję Big Grin
mdg napisał(a):Po czwarte - co to za fan, dla którego frekwencja jest wazniejsza niż wspólne przeżywanie nawet z garstka ludzi...
Szczerze mówiąc, post Elżbiety też mnie mocno zdziwił. Poza tym, zdaje się, że i tak lista obecności swoje, a realia swoje.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-18-2009

Byc może- bo w tym czasie będzie w Polsce i pytał mnie o termin koncertu Trio Łódzko-Chojnowskiego z Patrycja -
Jørn Simen Øverli 50/50

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - bryce - 08-18-2009

Michall napisał(a):20.oo Trio Łódzko-Chojnowskie z Patrycją Kaczmarską - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w stodole folwarcznej
Elzbieta napisał(a):Byc może- bo w tym czasie będzie w Polsce i pytał mnie o termin koncertu Trio Łódzko-Chojnowskiego z Patrycja -
Jørn Simen Øverli 50/50
A co na to kibole? Bo przecież gramy w tym czasie z Irlandią.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-18-2009

bryce napisał(a):A co na to kibole? Bo przecież gramy w tym czasie z Irlandią.
Lepiej niech wielebni sprawdzą, czy nie ma aby jakiego święta matki jakoweś znowu, bo nas w TV Trwam obsmarują :]

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - bryce - 08-18-2009

Simon napisał(a):Lepiej niech wielebni sprawdzą, czy nie ma aby jakiego święta
Jest święto, a konkretnie- jak mówi nonsensopedia - tego dnia przypada Dzień Postaci z Bajek. Czyli, jak widzisz, znów można obchodzić święto Madonny.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - fytysyty - 08-18-2009

bryce napisał(a):Lepiej niech wielebni sprawdzą, czy nie ma aby jakiego święta matki jakoweś znowu, bo nas w TV Trwam obsmarują :]
Nie obsmarują, nie obsmarują Tongue W końcu z Marszowicach poza ateistami i antyklerykałami zgromadzi się również kwiat młodzieży katolickiej xD

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-18-2009

fthissite napisał(a):kwiat młodzieży katolickiej
Ale to kwiaty podlewane alkoholem, więc trochę takie tegez... :]

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - fytysyty - 08-18-2009

Jezus nie ma nic przeciwko alkoholowi... byleby nie przesadzać... Wink

Simon napisał(a):Ale to kwiaty podlewane alkoholem, więc trochę takie tegez...
Ale co "takie tegez", bo nie rozumiem ? Że trochę wolniej rosną?
Simon, szansa na to, że zagrasz kiedykolwiek w życiu tak samo jak Kaczmar, została policzona dwa lata temu i przypomnę, że prawdopodobieństwo takiego zdarzenia wynosi :
Luter napisał(a):cząsteczki wody w szklance stojącej na stoliku poruszają się chaotycznie, zderzając się ze sobą. Teoretycznie jest możliwe, że w pewnej chwili wszystkie nagle zwrócą się w tym samym kierunku i woda chluśnie na sufit ze stojącej nieruchomo szklanki. Jednak prawdopodobieństwo takiego zbiegu okoliczności jest na tyle małe, że wodzie znajdującej się w żadnej szklance chyba jeszcze się to nie zdarzyło
Podobnie rzecz się ma z alkoholizmem u kwiatów, który to oblicza się jeszcze bardziej pryncypialnym wzorem :
[Obrazek: wzorek.jpg]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://epigen.arabidopsis.pl/gazetka/numer1/alkoholizm.php">http://epigen.arabidopsis.pl/gazetka/nu ... holizm.php</a><!-- m -->
fthissite napisał(a):Jezus nie ma nic przeciwko alkoholowi... byleby nie przesadzać...
Właśnie! I dlatego ja też w trakcie zakupów zwyczajowo nie myślę o niczym innym jak o Jezusie i staram się nie przesadzać :
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.sendspace.pl/file/0ea8cf85f3f5f01da265b42">http://www.sendspace.pl/file/0ea8cf85f3f5f01da265b42</a><!-- m -->

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-19-2009

bryce napisał(a):Że trochę wolniej rosną?
Nie no, gdzieżby!
Zawsze w górę, ku niebu!
Na chwałę Pana na chwałę Pana
Na chwałę Pana na chwałę Pana!
I wieczną rozpacz świata
I wieczną rozpacz świata
I wieczną rozpacz świata...

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - ja - 08-19-2009

Widzę, że piszesz o godzinie o której najlepsze posty produkuje mój znamienity imiennik, a mogę zapytać w jakim byłeś stanie? Big Grin

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-19-2009

ja napisał(a):stanie?
W stanie wskazującym na pracę. Tzn. wychodziłem do pracy. Smile