Forum o Jacku Kaczmarskim
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+---- Wątek: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności (/showthread.php?tid=6997)

Strony: 1 2 3 4

Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Zbrozło - 07-13-2009

1. Zbrozło

(Sorry OLI Wink )

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009 - fytysyty - 07-13-2009

O nabijamy posty Tongue

1. Zbrozło
2. fthissite

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009 - Nowhere Woman - 08-01-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009 - Elessar - 08-01-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009 - Elzbieta - 08-01-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Przemek - 08-04-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-06-2009

Bardzo prawdopodobne, że my też będziemy Smile

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-06-2009

Simon napisał(a):Bardzo prawdopodobne, że my też będziemy Smile
Zbierze się wrocławska grupka na wspólną jazdę do Marszowic! Moj bilet do Polski już czeka! Smile

ela

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-08-2009

Niestety, jednak nie dam rady zagrać z Olą.
Bawcie się dobrze.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 08-08-2009

Simon napisał(a):Niestety, jednak nie dam rady zagrać z Olą.
Bawcie się dobrze.
To nie graj, tylko przyjedź! Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-09-2009

gosiafar napisał(a):To nie graj, tylko przyjedź!
Powiedzmy sobie szczerze: cennik jest kosmiczny.

Poza tym - na razie lista obecności forumowiczów jest tycia:
1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
i wygląda na to, że - jeśli to jest lista kompletna: to chyba więcej jest na razie wykonawców niż gości.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-09-2009

Simon napisał(a):Powiedzmy sobie szczerze: cennik jest kosmiczny.
Zgadzam się i jeśli lista obecności nie powiększy się to i ja rezygnuje.
Poza tym przy chętnych 6 osobach zażądano ode mnie podwójnej stawki za pokój, o ile nie chce go z nikim dzielić. Chwilowo zgodziłam się- potrzebuje komfortu na te 2-3 godziny snu.
Ale czy organizatorzy na prawdę wyobrażają sobie jakiegoś najazdu na Marszowicke pokoje?

Pozdrawiam
e.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - dziczekwedrowniczek1 - 08-09-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
7. dziczekwedrowniczek w 90%

ale na noc tam nie będę wynajmował raczej

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-09-2009

Simon napisał(a):i wygląda na to, że - jeśli to jest lista kompletna: to chyba więcej jest na razie wykonawców niż gości.
Będzie tak jak przez poprzednie dwa lata, znaczy lista listą, a goście gośćmi, nie obawiałbym się, że będzie mniej słuchaczy niż wykonawców.
Poza tym sprawa wygląda tak (biorąc pod uwagę poprzednie lata), że każdy by chciał wiedzieć kto będzie, ale sam się nie zapisuje. Bywały już nawet awantury o tworzenie głupiej listy, a może jednak ona wcale nie taka głupia. Doszło do tego, że zapisać się na taką listę jest w złym tonie, a przecież jest to jakiś sygnał dla organizatorów i potencjalnych uczestników.
Mam nadzieję, że zjedzie się Was trochę i spędzimy znowu bardzo przyjemny weekend.

Pozdrawiam i do zobaczenia

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon

wiem o jeszcze kilku osobach, może się zapiszą Wink

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-09-2009

czapon napisał(a):Bywały już nawet awantury o tworzenie głupiej listy, a może jednak ona wcale nie taka głupia.
Oczywiście, że nie jest głupia.
Dla mnie np. jest to ważna informacja, gdy chodzi o WSJK. Bo to jest dla mnie często przelicznik osób na metr kwadratowy, gdyż głowna baza noclegowa znajduje się u $imona. Smile

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-09-2009

Simon napisał(a):Oczywiście, że nie jest głupia.
Więc zapraszam Smile przełam lody

czapon napisał(a):przełam lody
Ale jakie lody, czaponie? :|

Simon napisał(a):Ale jakie lody
takie, żebyś się zapisał i przyjechał Smile, ale nie męczmy już tematu

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Elzbieta - 08-10-2009

No coraz nas wiecej. Wpisujcie sie - przeciez to fajnie wiedziec kogo sie znow, a moze pierwszy raz spotka.
Przemku -my bedziemy widziec sie poraz pierwszy!

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Freed - 08-10-2009

czapon napisał(a):Doszło do tego, że zapisać się na taką listę jest w złym tonie
Ha, skoro tak, to i ja się zapiszę Big Grin .

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Hałer - 08-10-2009

Kurde, chętnie bym na coś takiego przyjechał, tylko będę pewnie wówczas przemierzał bezdroża Karpat Południowych w Rumunii.

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Torrentius - 08-11-2009

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-11-2009

Nooo, coraz lepiej. Smile

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 08-11-2009

Simon napisał(a):Nooo, coraz lepiej.
Taa, szantaż Elżbiety zadziałał Smile

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - czapon - 08-11-2009

Zawsze to troszkę lepiej będzie wyglądało Wink

1. Zbrozło
2. fthissite
3. Nowhere Woman
4. Elessar
5. Elzbieta
6. Przemek
8. czapon
9. Freed
10. Basik
11. Torrentius
12. stopawel
13. Saskia
14. Raga (siostra Saskii)
15. zielonymelon

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Simon - 08-11-2009

[Obrazek: 1249398048_by_maciek05121990.jpg]

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - Kuba Mędrzycki - 08-11-2009

Genialne!
Ale czy aby nie pomyliłeś wątków? Smile

hehehehe, jasne , że pomyliłem!
A to dlatego że czapon pisał w obudwu :lol: :lol:
Ale juz tu zostawię - w końcu śmiech to zdrowie. :piwko:

Re: Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice - lista obecności - gosiafar - 08-11-2009

Simon napisał(a):Ale juz tu zostawię

To który z nich dopisuje się do listy? Big Grin
A może choć Simon? Wink

gosiafar napisał(a):To który z nich dopisuje się do listy?
A może choć Simon?

Jak będzie Grabowski, to jadę! Smile