![]() |
Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków (/showthread.php?tid=6790) Strony:
1
2
|
Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 Witam. Jeszcze nie świętowaliśmy Triduum Paschalnego, a już chcemy świętować. ![]() Spotkanie odbędzie się z okazji śmierci patrona naszej strony w Pubie "Wręga" w sobotę przed niedzielą Miłosierdzia Bożego. Pub Wręga Ulica Józefa 17 Sobota 18.04.09 Godzina 19. (data może ulec zmianie! Proszę śledzić temat!) Jeśli smutno ci, że wszyscy pojechali do Torunia lub Gdańska - przyjdź do nas. Zapraszamy na spotkania utrzymane w rodzinnej atmosferze, które zapamiętacie na długo! Zapraszam! Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - żuław - 03-30-2009 dewot ;P Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 żuław napisał(a):dewot ;PMów tak dalej, a stracisz pionka. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - pkosela - 03-30-2009 Zbrozło napisał(a):w sobotę przed niedzielą Miłosierdzia BożegoA może, skoro informacja nie jest przeznaczona dla wszystkich, umawiajacie się przez PW, albo inne GG, czy maile? Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 pkosela napisał(a):A może, skoro informacja nie jest przeznaczona dla wszystkich, umawiajacie się przez PW, albo inne GG, czy maile?Informacja JEST przeznaczona dla wszystkich. Zdanie Zbrozło napisał(a):w sobotę przed niedzielą Miłosierdzia Bożego.ma służyć lepszej orientacji czasowej i głębszemu zapadnięciu w pamięć. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - gosiafar - 03-30-2009 Zbrozło napisał(a):ma służyć lepszej orientacji czasowej i głębszemu zapadnięciu w pamięć.Zbrozło, Ty Krecie! Pamiętaj, że większość pamięta o "Dniu Leśnika"/"Dniu Trzeźwości"! ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 gosiafar napisał(a):Zbrozło, Ty Krecie!Taak. My mieliśmy (nadal mamy ![]() ![]() |Już dosyć| Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - pkosela - 03-30-2009 Zbrozło napisał(a):Informacja JEST przeznaczona dla wszystkich.To czemu jest zaszyfrowana? Gn grm wrfg cemrmanpmban qyn jfmlfgxvpu. Glyxb crjavr avryvpmav wn cemrpmlgnwn... Cneglpwn! Terxn tb grenm! Terxn! Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 pkosela napisał(a):To czemu jest zaszyfrowana?Nie jest zaszyfrowana. Trzeba tylko czytać ze zrozumieniem i znać intencje autora. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - tmach - 03-30-2009 Jasiek a nie prościej napisać , że w sobotę po Wielkanocy. Nie każdy wie, że Niedziela Miłosierdzia wypada tydzień po Wielkanocy. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 tmach napisał(a):Jasiek a nie proście napisać , że w sobotę po Wielkanocy. Nie każdy wie, że Niedziela Miłosierdzia wypada tydzień po Wielkanocy.Napisałem przecież, że 18 kwietnia. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - pkosela - 03-30-2009 E tam. Z Tobą, to się nawet pokłócić, Zbrozło, nie można ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 03-30-2009 pkosela napisał(a):E tam. Z Tobą, to się nawet pokłócić, Zbrozło, nie możnaZe mną nic nie można. No, ewentualnie pogadać o allegro. ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - pkosela - 03-30-2009 Zbrozło napisał(a):No, ewentualnie pogadać o allegro.Właśnie. Bajki przegapiłeś ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - żuław - 03-30-2009 pkosela napisał(a):A może, skoro informacja nie jest przeznaczona dla wszystkich, umawiajacie się przez PW, albo inne GG, czy maile?u nas tylko Zbrozło tak : ![]() ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - jodynka - 03-31-2009 żuław napisał(a):w praktyce jest jednak inaczejjakoś Ci nie wierzę ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - fytysyty - 03-31-2009 Zbrozło napisał(a):Taak. My mieliśmy (nadal mamyCzemu? Przecież soczki są bardzo smaczne, zdrowe i pożywne ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Kazia:) - 04-01-2009 Zbrozło napisał(a):|Już dosyć|O matko, coś przegapiłam ![]() Ja będę w Krakowie 21 kwietnia ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Nowhere Woman - 04-01-2009 Kazia:) napisał(a):Ja będę w Krakowie 21 kwietniaPotrzebujesz przewodników ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Kazia:) - 04-02-2009 Przewodników nie, obeznana jestem ![]() ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - czapon - 04-08-2009 może jednak piątek 17.04 ? Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Zbrozło - 04-08-2009 czapon napisał(a):może jednak piątek 17.04 ?Mi to obojętne - i tak nie przyjdę :rotfl: Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - DX - 04-09-2009 czapon napisał(a):może jednak piątek 17.04 ?Tak, to jest wyśmienity termin! Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - gosiafar - 04-09-2009 DX napisał(a):Tak, to jest wyśmienity termin!E, nie wyrobicie się do Gdańska a później do Torunia! Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - czapon - 04-10-2009 do Torunia to mi religia zabrania jeździć ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - partycja - 04-11-2009 Jeśli spotkanie odbędzie się 17.04, konsekwencją będzie moje się na nim pojawienie. Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Eliszeba - 04-13-2009 partycja napisał(a):Jeśli spotkanie odbędzie się 17.04, konsekwencją będzie moje się na nim pojawienie.Cóż, nie chciałabym nikogo zniechęcać, ale istnieje spore ryzyko, że w powyższych okolicznościach i ja będę na nim straszyć... Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - żuław - 04-13-2009 Niech ktoś zadzwoni do Leszka czy i jemu pasuje i zmiana na piątek ustalona ;P Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - Jiři - 04-13-2009 To ja w konsekwencji pewnie znowu prześpię moje zajęcia w sobotę, ale niech będzie ![]() Re: Pierwsze spotkanie powielkanocne - Kraków - czapon - 04-13-2009 Eliszeba napisał(a):i ja będę na nim straszyć...trzymam Cię za słowo ![]() żuław napisał(a):Niech ktoś zadzwoni do Leszka czy i jemu pasujea co ? Tobie zabrakło minut ? Jiři napisał(a):więc rozumiem, że przesuwamy to na piątek, godzina 19i tak trzymać ! może też wpadnę ![]() |