Spotkanie postne - Kraków - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Spotkanie postne - Kraków (/showthread.php?tid=6741) |
Re: Spotkanie postne - Kraków - fytysyty - 03-09-2009 Saskia napisał(a):albo wręcz niedzielęNie, nie, nie niedziela, ze względu na następujący po niej poniedziałek jest dniem wyjątkowo niefortunnym Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-09-2009 żuław napisał(a):Zbroz, jak możesz proponować piątek?! Zapomniałeś że w piątki to my w Wielki Poście całą noc leżymy krzyżem i śpiewamy wyłącznie pobożne pieśni?Nie zapomniałem. Ja z imprezy zawsze wychodzę pierwszy, więc ok. 1 w nocy zacznę maraton leżenia. A ty? Odrobisz to rano Saskia napisał(a):Jeśli mogę coś postulować, to poproszę piątek albo wręcz niedzielę, sobota mi nie leży wyraźnie.Mi nie leży niedziela. Piątek - w ostateczności może być. Myślę, że Ola też będzie zwolenniczką piątku. No i nie tylko Ola.... [Dodano 9 marca 2009 o 17:34] Dowiedziałem się o koncercie pewnej grupy, który odbędzie się w sobotę - 21.03. Proponuję więc przełożyć spotkanie na piątek. Kto jest za, a kto przeciw. Bardzo proszę o wypowiedzi. Re: Spotkanie postne - Kraków - partycja - 03-09-2009 Zbrozło napisał(a):Dowiedziałem się o koncercie pewnej grupy, który odbędzie się w sobotę - 21.03.Czyżby to? Piątek jest dobry. Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-09-2009 partycja napisał(a):Czyżby to?Nie to, choć chętnie bym się wybrał i na ten koncert. To grupa, która stale koncertuje w Krakowie :] Re: Spotkanie postne - Kraków - fytysyty - 03-09-2009 Piątek może być. Re: Spotkanie postne - Kraków - Nowhere Woman - 03-09-2009 Dla mnie też ok. Godzina rozumiem ta sama? Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-09-2009 Nowhere Woman napisał(a):Godzina rozumiem ta sama?siur. Re: Spotkanie postne - Kraków - czapon - 03-10-2009 Piątek, zdecydowanie lepszy Re: Spotkanie postne - Kraków - Ola - 03-10-2009 Cieszę się, że piątek. Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-10-2009 hehe, ale szumna zapowiedź na dwa tygodnie przed, ciekawe ile ludzi przyjdzie, wcale nie będę zdziwiony jeśli nie więcej niż normalnie gdy powiadamiamy się telefonicznie ;P A może zrobimy sobie taką ślitaśną listę jak mają w tych innych miastach coby wątek miał dużo stron? Zbroz skombinuj coś ;P Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-10-2009 żuław napisał(a):A może zrobimy sobie taką ślitaśną listę jak mają w tych innych miastach coby wątek miał dużo stron?Świetny pomysł! Niech się Wrocław zakompleksi Tylko kto zacznie? Re: Spotkanie postne - Kraków - fytysyty - 03-10-2009 Ja zacznę!! 1. fthissite 2. clairvoyant Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-10-2009 1. fthissite 2. clairvoyant 3. Też postaram się zajrzeć. :rotfl: Re: Spotkanie postne - Kraków - Saskia - 03-11-2009 Lista, jaki lans... ) 1. fthissite 2. clairvoyant 3. Też postaram się zajrzeć. 4. Saskia 5. Ta Modra Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-11-2009 podpuścić was i zaraz się dajecie ;P Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-11-2009 Dołączmy tych, którzy nie mają odwagi napisać posta i tych, którzy już się zgłosili 1. fthissite 2. clairvoyant 3. Zbrozło 4. Saskia 5. Ta Modra 6. Żuław 7. Leszek 8. czapon 9. Ola 10. Nowhere Woman Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-11-2009 Zbrozło napisał(a):Dołączmy tych, którzy nie mają odwagi napisać posta i tych, którzy już się zgłosilinie nalezę do żadnej z tych dwóch grup, czemu więc mnie wpisałeś :o Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-12-2009 żuław napisał(a):nie nalezę do żadnej z tych dwóch grup, czemu więc mnie wpisałeś :oBo się już zgłosiłeś Re: Spotkanie postne - Kraków - partycja - 03-12-2009 Zrozumiałam ten subtelny przekaz. Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-12-2009 partycja napisał(a):Zrozumiałam ten subtelny przekaz.przepraszam ! 1. fthissite 2. clairvoyant 3. Zbrozło 4. Saskia 5. Ta Modra 6. Żuław 7. Leszek 8. czapon 9. Ola 10. Nowhere Woman 11. partycja mea culpa. To przypadek. :wstyd: Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-12-2009 ja? nie zgłosiłęm się że przyjdę! zacytuj mi odpowiedni fragment, ja takiego nie zauważam... a wręcz napisałem że piątki mi nie pasują bo leżę krzyżem ;P Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-12-2009 żuław napisał(a):a wręcz napisałem że piątki mi nie pasują bo leżę krzyżem ;PTo poleż sobie od 12 00 do 15 10. Myślę, że będzie zaliczone. PS: A nie napisałeś jeszcze - gdzie będziesz leżał tym krzyżem? Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-12-2009 Ty sobie możesz myśleć. A co ja myślę to inna rzecz(daleko ważniejsza). A co?gdzie?jak? i kiedy? to już nie twoja sprawa. Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-12-2009 Przecież to bez sensu! żuław napisał(a):Ty sobie możesz myśleć.No, mogę. Pan Bóg dał mi wolną wolę! żuław napisał(a):A co ja myślę to inna rzecz(daleko ważniejsza).Już Słowacki (upraszczając ;D ) uznał przemyślenia (właściwie chodziło o modlitwę, ale co tam.) dziecka za dużo ważniejsze, od jakiegoś starego pryka żuław napisał(a):A co?gdzie?jak? i kiedy? to już nie twoja sprawa.Skoro się tak afiszujesz z tą religijnością, to się pochwal co? gdzie? i jak? Re: Spotkanie postne - Kraków - Krajan - 03-12-2009 Ja też spróbuje zajrzeć, jeśli mi nic nie wypadnie wtedy... Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-12-2009 Wybacz Zbroz, znudziła mi się ta mała zabawa z Tobą, nie jesteś wystarczająco ciekawym partnerem do wymiany małych uszczypliwości, więc idę uszczypnąć kogoś innego lonik: Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-12-2009 żuław napisał(a):nie jesteś wystarczająco ciekawym partnerem do wymiany małych uszczypliwości,no, ba. Teraz się zorientowałeś ? :rotfl: Re: Spotkanie postne - Kraków - Mat - 03-15-2009 Arcyciekawa propozycja... tylko, że powrót do domu mam o 6.40. Ktokolwiek wytrzyma? Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-15-2009 jiri ma się pojawić pono : Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-15-2009 żuław napisał(a):jiri ma się pojawić pono :A nie leży krzyżem? 1. fthissite 2. clairvoyant 3. Zbrozło 4. Saskia 5. Ta Modra 6. Żuław 7. Leszek 8. czapon 9. Ola 10. Nowhere Woman 11. partycja 12. Jiri 13. Stopaweł 14. Mat 15. Krajan Mat napisał(a):Ktokolwiek wytrzyma?Dadzą radę. Przecież to Kraków, a nie Wrocław ;] |