Spotkanie postne - Kraków - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Spotkanie postne - Kraków (/showthread.php?tid=6741) |
Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 Witam. Zapraszam na postne świętowanie 52 rocznicy narodzin Jacka Kaczmarskiego. Spotkanie odbędzie się (na tę chwilę) 21.03. br. o godzinie 19 w, sprawdzonym już przez naszą forumową gawiedź, pubie "Wręga". Pub Wręga. ul. Józefa 17 Kraków <!-- m --><a class="postlink" href="http://wrega.pl/pub_galeria.htm">http://wrega.pl/pub_galeria.htm</a><!-- m --> Re: Spotkanie postne - Kraków - Simon - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):Zapraszam na postne świętowanieA na czym polega postne świętowanie? Re: Spotkanie postne - Kraków - gosiafar - 03-07-2009 Simon napisał(a):A na czym polega postne świętowanie?Zaproszą najgorszych wykonawców z youtuba, żeby się umartwiać? Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 Simon napisał(a):A na czym polega postne świętowanie?Spotkanie jest prawie tak jak każde inne, tylko że w poście. Po prostu niektórzy się umartwiają. Poza kościołem NIE MA imprezy Re: Spotkanie postne - Kraków - Simon - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):Spotkanie jest prawie tak jak każde inne, tylko że w poście.Aha, czyli równie dobrze mogłoby się nazywać marcowe albo sobotnie. Dziękuję za wyjaśnienie. Re: Spotkanie postne - Kraków - stepniarz - 03-07-2009 gosiafar napisał(a):Zaproszą najgorszych wykonawców z youtuba, żeby się umartwiać?a sprawdziliście czy duch może wpaść Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 stepniarz napisał(a):a sprawdziliście czy duch może wpaśćKwestia kasy nie do przejścia. Re: Spotkanie postne - Kraków - stepniarz - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):Kwestia kasy nie do przejścia.no tak ( Re: Spotkanie postne - Kraków - Torrentius - 03-07-2009 Jeśli dobrze rozumiem, to Zbrozło organizuje świetną imprezę, żeby potem na nią nie przyjśc i w ten sposób się umartwiać. Zbrozło napisał(a):Poza kościołem NIE MA imprezyFantastyczne :rotfl: :rotfl: Re: Spotkanie postne - Kraków - Kuba Mędrzycki - 03-07-2009 Obawiam się, że to tym razem akurat nie wina Zbrozły, że rocznica urodzin Kaczmara przypada w trakcie postu. Janek chce się wykazać inicjatywą uczczenia tego faktu i chwała mu za to. A kto chce pościć, to przeciez może sobie wode zamówić, nie? Czy nie da się bez piwska? Re: Spotkanie postne - Kraków - fytysyty - 03-07-2009 Da się, co część Krakowa udowodniła tydzień temu (Nie)stety nie było mnie w tej części, ale za dwa tygodnie już będę twardy xD Re: Spotkanie postne - Kraków - Ola - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):Spotkanie odbędzie się (na tę chwilę) 21.03. br. o godzinie 19A co mi tam, spróbuję... Może da się w samą rocznicę urodzin? Czyli dzień później? Albo w piątek? Sobota niestety mi całkiem nie pasuje. A chciałabym być. Kuba napisał(a):Czy nie da się bez piwska? Da się. I jest nawet całkiem zabawnie . Przyjedź, napij się z nami soczku i sam zobacz . Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Obawiam się, że to tym razem akurat nie wina Zbrozły, że rocznica urodzin Kaczmara przypada w trakcie postu.A rocznica śmierci w Wielki Piątek Re: Spotkanie postne - Kraków - Kuba Mędrzycki - 03-07-2009 Ola napisał(a):Przyjedź, napij się z nami soczku i sam zobacz .Z chęcią, bo dawno Was nie widziałem, ale niestety soboty póki co raczej odpadają. Re: Spotkanie postne - Kraków - partycja - 03-07-2009 Ejże, 21.03 to moje urodziny, nie Jacka! Mnie pasują wszystkie dni tego weekendu i chętnie dołączę do kółka (tymczasowych) abstynentów. pozdrawiam, Pat Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 partycja napisał(a):Ejże, 21.03 to moje urodziny, nie Jacka!Rzeczywiście! partycja napisał(a):chętnie dołączę do kółka (tymczasowych) abstynentów.W roli obserwatora czy jako uczestnik ? :] Re: Spotkanie postne - Kraków - partycja - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):W roli obserwatora czy jako uczestnik ? :]Uczestnik. Oczywiście. d Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 partycja napisał(a):Uczestnik. Oczywiście. dTak jest! Pokażmy światu, że można bawić się bez alkoholu ! Re: Spotkanie postne - Kraków - Zeratul - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):Pokażmy światu, że można bawić się bez alkoholu !Zbrozło podpisał cyrograf, to teraz próbuje ideologię dorabiać ) Pozdrawiam Z. Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-07-2009 Zeratul napisał(a):Zbrozło podpisał cyrograf, to teraz próbuje ideologię dorabiać )Nie. Cyrograf podpisuje za rok. Na szczęście A Ty, Zerat, nie przyjechałbyś? Wreszcie nie byłbyś jedyny. Re: Spotkanie postne - Kraków - Nowhere Woman - 03-07-2009 O, nieco bardziej abstynencka impreza kaczmarowa? To mnie tam nie może zabraknąć Re: Spotkanie postne - Kraków - Zeratul - 03-07-2009 Zbrozło napisał(a):A Ty, Zerat, nie przyjechałbyś? Wreszcie nie byłbyś jedyny.Zbrozi... Mam niestety trochę dalej, niż Ty z Zielonek (jakieś 8h dalej ) Pozdrawiam Z. Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-07-2009 fthissite napisał(a):Da się, co część Krakowa udowodniła tydzień temu (Nie)stety nie było mnie w tej części, ale za dwa tygodnie już będę twardy xDCzyżbyś wział sobie do serca moje słowa, że "prawdziwi mężczyźni nie piją w Poście" ;P ? Re: Spotkanie postne - Kraków - fytysyty - 03-08-2009 żuław napisał(a):Czyżbyś wział sobie do serca moje słowa, że "prawdziwi mężczyźni nie piją w Poście" ;P ?Tak xD Poza tym nie będę miał kontaktu ze złą kobietą, która namówiła mnie do picia tydzień temu Re: Spotkanie postne - Kraków - Zbrozło - 03-08-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):ale niestety soboty póki co raczej odpadają.Kuba, a co powiesz na piątek? Re: Spotkanie postne - Kraków - Kuba Mędrzycki - 03-08-2009 Zbrozło napisał(a):Piątki już zdecydowanie lepsze.Kuba Mędrzycki napisał(a):ale niestety soboty póki co raczej odpadają.Kuba, a co powiesz na piątek? Re: Spotkanie postne - Kraków - żuław - 03-08-2009 Zbroz, jak możesz proponować piątek?! Zapomniałeś że w piątki to my w Wielki Poście całą noc leżymy krzyżem i śpiewamy wyłącznie pobożne pieśni? Re: Spotkanie postne - Kraków - Saskia - 03-08-2009 Jeśli mogę coś postulować, to poproszę piątek albo wręcz niedzielę, sobota mi nie leży wyraźnie. Partycjo, zmiana Twojej postawy jest dla mnie wysoce niepokojąca - moja ostatnia abstynencja była wynikiem chwilowego kaprysu i np. dzisiaj nie miałaby miejsca. Możliwe, że za te 2 tygodnie będę miała ochotę napić się piwa i co - nie będzie z kim? Re: Spotkanie postne - Kraków - partycja - 03-08-2009 Pogadaj z Weroniką ) Re: Spotkanie postne - Kraków - Kuba Mędrzycki - 03-08-2009 Saskia napisał(a):Możliwe, że za te 2 tygodnie będę miała ochotę napić się piwa i co - nie będzie z kim?Eee, weźmiesz zielonegomelona i po kłopocie. |