O cytowaniu, co się rypie - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: O cytowaniu, co się rypie (/showthread.php?tid=6734) |
O cytowaniu, co się rypie - Argot - 03-03-2009 fizol napisał(a):Stępniarz tego nie napisał.stepniarz napisał(a):Przyjacielem Czyżykiewicza? Niee... ale mam nadzieję, że uda mi się jednak być na jego koncercie w najbliższy piątek w Bielsku. Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - Zbrozło - 03-03-2009 Argot napisał(a):Stępniarz tego nie napisał.cytowanie czasem się rypie. normalka. Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - Przemek - 03-03-2009 Zbrozło napisał(a):cytowanie czasem się rypie.rypie? Bój się Boga, Zbrozło! Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - jodynka - 03-03-2009 Przemek napisał(a):rypie? Bój się Boga, Zbrozło!eee tam. Zbrozło ma poważniejsze powody do bania się Boga niż jakieś tam "rypanie" Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - gosiafar - 03-03-2009 jodynka napisał(a):Zbrozło ma poważniejsze powody do bania się Boga niż jakieś tam "rypanie"Robisz za spowiednika?! To choć nie zdradzaj tajemnicy spowiedzi! Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - jodynka - 03-03-2009 gosiafar napisał(a):Robisz za spowiednika?! To choć nie zdradzaj tajemnicy spowiedzi!nie, robię za obserwatora Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - Kuba Mędrzycki - 03-03-2009 A gdzie jest nasz strażnik OT? Re: 4.04 - "Źródło - Przyjaciele śpiewają Jackowi Kaczmarskiemu" - Zeratul - 03-03-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Już przybywam, dzięki za troskę Re: O cytowaniu, co się rypie - Kuba Mędrzycki - 03-03-2009 Zeratul napisał(a):Już przybywam, dzięki za troskęJesteś fantastyczny! Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 Przemek napisał(a):Bój się Boga, Zbrozło!Oj, boję się, boję. Ale bynajmniej nie przez "rypanie". Re: O cytowaniu, co się rypie - stepniarz - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Oj, boję się, boję.przecież rypanie jest jednym z najpoważniejszych grzechów.. Re: O cytowaniu, co się rypie - Przemek - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Oj, boję się, boję.Dlaczego, przecież jest nieskończenie dobry? Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 Przemek napisał(a):Dlaczego, przecież jest nieskończenie dobry?Dla tych co się Go boją [Dodano 4 marca 2009 o 16:25] stepniarz napisał(a):przecież rypanie jest jednym z najpoważniejszych grzechów..A dokładnie szósty w kolejności :] Re: O cytowaniu, co się rypie - MacB - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):A dokładnie szósty w kolejności :]To w cudzym łożu... A we własnym? Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 MacB napisał(a):To w cudzym łożu... A we własnym?Nudni jesteście. Re: O cytowaniu, co się rypie - Przemek - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):A dokładnie szósty w kolejności :]Tej oryginalnej kolejności, czy zmanipulowanej przez KK? Re: O cytowaniu, co się rypie - stepniarz - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):A dokładnie szósty w kolejności :]aaa. to dobrze. bo tak wszyscy trąbią o tym nie cudzołożeniu, że brzmi jakby był pierwszy; albo i minus pierwszy Re: O cytowaniu, co się rypie - fytysyty - 03-04-2009 stepniarz napisał(a):aaa. to dobrze. bo tak wszyscy trąbią o tym nie cudzołożeniuOstatnio to raczej wszyscy trąbią o cudzołożeniu i to zresztą bez negatywnego wydźwięku niestety Re: O cytowaniu, co się rypie - MacB - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Nudni jesteście.A wy, Zbrozło, nie macie innych argumentów? Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 Przemek napisał(a):Tej oryginalnej kolejności, czy zmanipulowanej przez KK?Kwestia oryginalności, to kwestia względna MacB napisał(a):A wy, Zbrozło, nie macie innych argumentów?Chciałem podkreślić, że to już było. Re: O cytowaniu, co się rypie - Przemek - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Kwestia oryginalności, to kwestia względnaNie ma w tym przypadku żadnej względności, oryginał otrzymał Mojżesz. Kościół katolicki lansuje z lekka zmodyfikowaną wersję. Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 Przemek napisał(a):oryginał otrzymał Mojżesz.Ale otrzymał dziesięć? Bo moja jedyna wiedza na temat rozszerzonych przykazań pochodzi z wypowiedzi na forum.onet.pl ... Re: O cytowaniu, co się rypie - Przemek - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Ale otrzymał dziesięć?niby dziesięć... Re: O cytowaniu, co się rypie - MacB - 03-04-2009 Przemek napisał(a):Czyżby?Zbrozło napisał(a):Ale otrzymał dziesięć?niby dziesięć... Re: O cytowaniu, co się rypie - Przemek - 03-04-2009 No dobra, jakby policzyć po katolicku, to było ich 11 )) Re: O cytowaniu, co się rypie - MacB - 03-04-2009 Zbrozło napisał(a):Bo moja jedyna wiedza na temat rozszerzonych przykazań pochodzi z wypowiedzi na forum.onet.pl ...Nigdy nie traktuj takich miejsc jako źródeł! Moją poprzednią odpowiedź - mam nadzieję - potraktowałeś jak na to zasłużyła - jako żart. A teraz podam Ci link do artykułu, który powinieneś przeczytać. Autor to niezwykły człowiek, warto poczytać więcej z jego czytanek... Re: O cytowaniu, co się rypie - Simon - 03-04-2009 MacB napisał(a):A teraz podam Ci link do artykułu, który powinieneś przeczytać.Nazwisko: Stępniewski nie może tu być przypadkiem... Re: O cytowaniu, co się rypie - Zbrozło - 03-04-2009 MacB napisał(a):Nigdy nie traktuj takich miejsc jako źródeł!Możesz być spokojny. MacB napisał(a):Moją poprzednią odpowiedź - mam nadzieję - potraktowałeś jak na to zasłużyła - jako żartZgadza się. Bardzo fajny żart MacB napisał(a):A teraz podam Ci link do artykułu, który powinieneś przeczytaćPrzeczytałem. Niewiele wyniosłem z tego. Jakieś to mętne. Muszę się zagłębić w księgę Wyjścia. Ale to jutro. Albo kiedy indziej. |