Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? (/showthread.php?tid=6630) |
Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Niktważny - 01-04-2009 Wyobraźcie sobie, ze otrzymałem dzisiaj o 4:10 taki oto post na forumowego priva. Poziom wypowiedzi sprawia, ze nie wiem, co odpowiedzieć. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Co zrobić w takim wypadku? I w ogóle, czy ktoś z Was wie, o co chodzi autorowi tego posta? Zaznaczę może jeszcze, że z autorem tego maila raczej na priv nie koresponduję (sporadycznie, w sporych odstępach czasowych). Poprzedni priv od niego dostałem 13 grudnia i pozostawiłem bez odpowiedzi. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Zeratul - 01-04-2009 Trzeba wymyślić jakieś kary za posty pisane w stanie wskazującym - może zabierać loginy? Pozdrawiam Z. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Simon - 01-04-2009 Zeratul napisał(a):w stanie wskazującymNiestety, problem nie leży w alkoholu, Zerat... Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Niktważny - 01-04-2009 Simon napisał(a):Niestety, problem nie leży w alkoholu, Zerat...Też mam takie wrażenie. Poza tym, zupełnie nie rozumiem, kto miałby mnie bronić a tego nie robi? I przed czym? Albo przed kim? Post wygląda, jakby był kolejnym odcinkiem jakiejś wymiany zdań. Tymaczasem rzecz w tym, ze żadnej wymiany zdań na privie ostatnio nie było. A może to miało być do kogoś innego? Może skrypt nawala i wysyła wiadomości na pw losowo na przykład? Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Elzbieta - 01-04-2009 Ale niestety, tego typu , wyjątkowo wulgarna treść nie powinna przejść tak sobie. Nie jestem zwolenniczka jakiegoś tam karania forumowego, ale KM nie powinien mieć możliwości pisać na priv do Pawła -w żadnej sprawie. Stan wskazujący może dodał Mu odwagi, albo się facetowi nudziło (co go nie usprawiedliwia).Niestety jak większość na forum wiem o co chodzi, ale akurat poziom tej informacji jest skandaliczny. Dla mnie to jest czysta obraza, za która słowo 'przepraszam' nie wystarczy. Nie wiem niestety Pawle jak mogłabym akurat ja Ci pomoc. Pozdrawiam e. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Zbrozło - 01-04-2009 Nie widzę dowodu na to, że ten użytkownik był w stanie wskazującym. Nie widzę powodu dla którego powinieneś to upubliczniać. Wiem natomiast, że takie rzeczy zwykło się wysyłać do administracji. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Zbigniew - 01-04-2009 Elzbieta napisał(a):Ale niestety, tego typu , wyjątkowo wulgarna treść nie powinna przejść tak sobieAle co tam zostało napisane? Paweł Konopacki nic z tego nie rozumie, a jeśli Ty zdołałaś określić tą treść jako wulgarną, to może jesteś też w stanie wytłumaczyć wszystkim o co chodzi?! Widzę tylko mało kulturalne słowo 'kurwiszcz' - cała wypowiedź więc jest przez to wyjątkowo wulgarna? Wyjaśnij nam! :rotfl: Paweł Konopacki napisał(a):Poza tym, zupełnie nie rozumiem, kto miałby mnie bronić a tego nie robi? I przed czym? Albo przed kim?Ktoś może rozumie? :rotfl: Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Luter - 01-05-2009 Elzbieta napisał(a):tego typu , wyjątkowo wulgarna treśćJak widzę, nie przechodzi Ci upodobanie do wypowiadania się na tematy, o których niewiele wiesz. Prawdziwie wulgarnych treści na pw tego forum zapewne nie widziałaś. Tyle że adresat postów, o których mówię, nie upublicznił ich mimo wszystko. Twojej bystrej inteligencji pozostawiam domyślenie się, kim był ich nadawca. Wskazówka: diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni. Elzbieta napisał(a):nie powinna przejść tak sobie. Nie jestem zwolenniczka jakiegoś tam karania forumowego, aleTak, to sprawa wagi państwowej! Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej obywatelskiej postawy, Elu! Zbigniew napisał(a):Ktoś może rozumie?Rozumie się samo przez się. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Niktważny - 01-06-2009 Luter napisał(a):Prawdziwie wulgarnych treści na pw tego forum zapewne nie widziałaś.Niech Cię nie powstrzymuje fałszywie pojęta poprawność, Wielebny. Zaprezentuj te "prawdziwie wulgarne" treści . O ile wiem, masz dostęp do kont co najmniej kilku użytkowników, zatem wybór pw do prezentacji też pewnie masz spory. Luter napisał(a):Tyle że adresat postów, o których mówię, nie upublicznił ich mimo wszystko.Własnie! Zatem niech zrobi to nadawca! Luter napisał(a):Twojej bystrej inteligencji pozostawiam domyślenie się, kim był ich nadawca. Wskazówka: diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni.Tiiaaa, :rotfl: W ornat, powiadasz? Ja bym to nazwał raczej habitem, ewentualnie sutanną - ale nie czepiajmy się szczegółów. :rotfl: Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Elzbieta - 01-06-2009 Luter napisał(a):Jak widzę, nie przechodzi Ci upodobanie do wypowiadania się na tematy, o których niewiele wiesz. Prawdziwie wulgarnych treści na pw tego forum zapewne nie widziałaśJak widzę nie przechodzi Ci upodobanie do malutkich złośliwych komentarzy pod moim adresem. Ciągle zapominam, ze mamy 'Miszcza' wiedzy o tym co kto na pw napisał i co było wulgarniejsze od powyższego.. Następnym razem przeprowadzę sondaż na temat wulgaryzmów w wiadomościach prywatnych.Będę mieć szerszy pogląd i PRAWO do wypowiedzi. Luter napisał(a):Twojej bystrej inteligencji pozostawiam domyślenie się, kim był ich nadawca. Wskazówka: diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni.Z góry pisze, ze nie będę brać pod uwage co sily niczyste piszą (w ornacie czy bez). Krzysztof, a może Ty po prostu zostawiłbyś mnie w spokoju? Zostań tak sobie pod wrażeniem mojej postawy obywatelskiej i nie zmuszaj mnie, żebym była wobec Ciebie niegrzeczna. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Przemek - 01-06-2009 Co prawda można się domyśleć o kogo chodziło Kubie, ale mimo to dla mnie to bez sensu jest. Elzbieta napisał(a):Nie jestem zwolenniczka jakiegoś tam karania forumowego, ale KM nie powinien mieć możliwości pisać na priv do Pawła -w żadnej sprawie.Zgadzam się w tym przypadku, ale to już decyzja Pawła. Zresztą opublikowanie tej wiadomości już jest wystarczającą karą dla Kuby - lepszej nie trzeba... Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Kuba Mędrzycki - 01-06-2009 Elzbieta napisał(a):Ale niestety, tego typu , wyjątkowo wulgarna treść nie powinna przejść tak sobie. Nie jestem zwolenniczka jakiegoś tam karania forumowego, ale KM nie powinien mieć możliwości pisać na priv do Pawła -w żadnej sprawie. Stan wskazujący może dodał Mu odwagi, albo się facetowi nudziło (co go nie usprawiedliwia).Niestety jak większość na forum wiem o co chodzi, ale akurat poziom tej informacji jest skandaliczny. Przemek napisał(a):Co prawda można się domyśleć o kogo chodziło Kubie, ale mimo to dla mnie to bez sensu jest.To była prywatna wiadomość do Konopackiego i co Was to kurwa tak naprawdę obchodzi? To, że Paweł ujawnił jej treść, to już Pawła sprawa. On się poniekąd wygłupił i można zaryzykować twierdzenie, że to on 'obraża kobiety' jak to był łaskaw uzasadnić ostrzeżenie dla mnie Stanisław. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - MateuszNagórski - 05-14-2009 Paweł Konopacki napisał(a):Własnie! Zatem niech zrobi to nadawca!Sprytny ten nasz Paweł, że ho ho! Nie dziwota, że piwem go uwodzą kobiety. Paweł Konopacki napisał(a):Wyobraźcie sobie, ze otrzymałem dzisiaj o 4:10 taki oto post na forumowego priva. Poziom wypowiedzi sprawia, ze nie wiem, co odpowiedzieć.Biedny, wrażliwy na wulgarność dżentelmen Paweł... Paweł Konopacki napisał(a):Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Co zrobić w takim wypadku? I w ogóle, czy ktoś z Was wie, o co chodzi autorowi tego posta?No wiesz, Pawle, wszyscyśmy z drwin Sokratesa, ale że Ty nie wiesz o co chodzi autorowi tego posta, to nie wierzę. Taki roztropny kawaler nie wie? To może mała wskazówka: http://img12.imageshack.us/img12/9210/konio.jpg O co chodzi autorowi tego posta to chyba wiesz, co nie? Tuszę, że autorowi tego do Ciebie chodzi chyba o to samo. Elzbieta napisał(a):Ale niestety, tego typu , wyjątkowo wulgarna treść nie powinna przejść tak sobie.Na szczęście tego typu święte oburzenie nie ma tym razem zastosowania. Piwo od Eli dla Pawła rozumie się samo przez się. Stawiam więc! Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Niktważny - 05-14-2009 MateuszNagórski napisał(a):http://img12.imageshack.us/img12/9210/konio.jpgłeee tam....lekko Cię potraktowałem.... "Szmaciarz" - toż to komplement był pod Twoim adresem. Osiemnastki itp - no skoro mnie pytałeś, czy są ciasne to odesłałem Cię do autorytetów w tej dziedzinie. A tak poważnie, zasługujesz na dużo gorsze epitety - tak Ty, jak i KN, czy Mędrzycki. I nie zamierzam się od nich powstrzymywać. Jeśli zajdzie potrzeba, dokładnie w ten sam sposób odpiszę tutaj, publicznie. Już to zresztą robiłem, za co Zeratul mnie "ukarał". Najwyżej będzie jeszcze jedno ostrzeżenie ;P Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - liptus - 05-14-2009 Tak mi się skojarzyło: Cytat:Dwóch kiblonurków oczyszcza kanalizację, majster w akwalungu zanurza sięJak podzielić role skeczu na forum? Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Kuba Mędrzycki - 05-14-2009 Paweł Konopacki napisał(a):A tak poważnie, zasługujesz na dużo gorsze epitety - tak Ty, jak i KN, czy Mędrzycki. I nie zamierzam się od nich powstrzymywać. Jeśli zajdzie potrzeba, dokładnie w ten sam sposób odpiszę tutaj, publicznie.Może to i dobrze. Im soczyściej, tym lepiej. Im częściej, tym szybciej w ogóle przestaniesz tu pisać. Re: Pytanie do Wszystkich. Może ktoś z Was coś z tego rozumie? - Niktważny - 05-14-2009 Kuba Mędrzycki napisał(a):Im częściej, tym szybciej w ogóle przestaniesz tu pisać.Na tę chwilę przyjdzie Ci (i nie tylko Tobie) jeszcze długo czekać |