Spotkanie na scenie w listopadzie - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Spotkanie na scenie w listopadzie (/showthread.php?tid=6435) |
Spotkanie na scenie w listopadzie - Simon - 10-12-2008 W listopadzie WSJK świętować będzie druga rocznicę powstania. Rocznicowy koncert odbędzie się 4.11. Chciałbym tym razem otworzyć scenę dla miłośników twórczości Jacka Kaczmarskiego i zrobić coś na kształt koncertu toruńskiego, oczywiście w mniejszej skali. Czy pośród Szanownych Forumowiczów obojga płci są osoby, które byłyby zainteresowane takim występem? Jeśli tak - proszę o kontakt przez PW. Pozdrowienia $imon Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - DX - 10-14-2008 Ciekawy pomysł. Coś na kształt - czyli po dwie piosenki na osobę? Czy po jednej? Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Simon - 10-14-2008 DX napisał(a):Ciekawy pomysł. Coś na kształt - czyli po dwie piosenki na osobę? Czy po jednej?Mam na dzieję, ze każdy wykona więcej piosenek. Póki co - rozmowy trwają, na razie 10 osób wstępnie się deklaruje. Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Zbrozło - 10-14-2008 Simon napisał(a):Rocznicowy koncert odbędzie się 4.11.Ale czemu we wtorek? Czy chociaż raz moglibyście coś zorganizować w sobotę? ( Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Simon - 10-14-2008 Zbrozło napisał(a):Ale czemu we wtorek? Czy chociaż raz moglibyście coś zorganizować w sobotę?Tłumaczyłem to już chyba z kilkadziesiąt razy... Będziesz miał pretekst, żeby zrobić sobie dzień wolny. Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Elessar - 10-16-2008 No to jak się tylko znajdzie miejsce to ja chętnie z takiej okazji. Kto planuje się pojawić? Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - ReDi - 10-17-2008 Ja się najpewniej pojawię, lecz wiadomo, po której stronie sceny . Chociaż przygotowałem ostatnio niekonwencjonalną interpretację Obławy, to nie chcę nikogo blaskiem swego talentu onieśmielić :agent: Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Simon - 10-17-2008 Spokojnie, noc to będzie długa, a po koncercie część nieoficjalna zapewne Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Radek Książek - 10-17-2008 Elessar napisał(a):No to jak się tylko znajdzie miejsce to ja chętnie z takiej okazji.Ja będę. Mam nadzieje, że będzie więcej wykonawców. Trudno jak wtorek, to wtorek, ale wreszcie będę mógł Was spotkać Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Elessar - 10-17-2008 Noo, nareszcie będzie okazja się spotkać i porozmawiać. Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - stepniarz - 10-17-2008 ja będę na pewno Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Elessar - 10-17-2008 Na scenie? Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Zico - 10-17-2008 Z chęcią bym się pojawił ,ale niestety jestem "zagipsowany" i podróż do Wrocławia była by dla mnie zbyt męcząca Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Simon - 10-17-2008 Zico napisał(a):Z chęcią bym się pojawił ,ale niestety jestem "zagipsowany" i podróż do Wrocławia była by dla mnie zbyt męcząca4.11 jeszcze będziesz w gipsie? Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - Zico - 10-17-2008 W gipsie będe do 4 grudnia Re: Spotkanie na scenie w listopadzie - stepniarz - 10-17-2008 Elessar napisał(a):Na scenie?kiedy jest śpiewany Hymn wieczoru kawalerskiego zawsze jestem na scenie |