Warszawa 14.03- duchowy OT - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Warszawa 14.03- duchowy OT (/showthread.php?tid=6160) |
- Duch77 - 06-20-2008 Otoz to,tak jak pisalem juz w Raporcie z oblezonego miasta i w innym watku-o akustykach. Potrafia sporo namieszac np.jesli chodzi o wystep Duch Dwooch na Salonie-tam rowniez dopiero wdrugiej polowie zaczeto nas przyzwoicie naglasniac kiedy huknelismy w przerwie na organizatorow. Zreszta mam to nagrane na kamere-jest absolutna roznica jak slychac artystow przezd nami,a jak nas w 1pol. koncertu-mysle,ze to zrobiono specjalnie,ale nie twierdze,ze to Simon,bo nie wiem kto ) - Simon - 06-20-2008 Duch77 napisał(a):jesli chodzi o wystep Duch Dwooch na SalonieJesśi chodzi o "koncert" Doochów na Salonie - był to żenujący popis nieudolności: tak wokalnej, jak instrumentalnej. I z tym akustycy nie mieli nic wspólnego. Zawodziłeś i rzempoliłeś TY - nie akustycy. Duch77 napisał(a):dopiero wdrugiej polowie zaczeto nas przyzwoicie naglasniacW drugiej połowie, drogi ukraiński kolego, sala opustoszała, bo większość ludzi wyszła nie mogą już znieść Twego pitolenia. Zostaliśmy my, stara gwardia, bawiąc się przy piwie i ze śpiewem na ustach. Można rzec, iż śpiewaliśmy ZA CIEBIE. Tak więc rzeczywiście - akustyka sali mogła się zmienić po tym, jak sala zaczęła pustoszeć. Natomiast przypominam ci, że wyrazem twojego doochowego profesjonalizmu był fakt, że nawet przed swym gwiazdorskim występkiem - nie zrobiłeś nawet próby dźwięku. Duch77 napisał(a):huknelismy w przerwie na organizatorowW przerwie to huknąłeś dlatego, że ktoś z publiki - nie mogą już znieść twoich popisów wokalnych - zabrał ci kartki z pulpitu i wyrzucił do kosza. Taki był twój wpływ na publiczność. Duch77 napisał(a):koncertu-mysle,ze to zrobiono specjalnieOczywiście. W "Przechyłach" też specjalnie uknuto spisek i zabroniono ci się pokazywać 31 maja. Gdzie nie pojedziesz - ciągnie się za tobą spisek: nawet jak uda ci się wystąpić, to wrogie siły sprawiają, że nie pozwalają ci na to po raz drugi w tym samym miejscu. Oczywiście - łatwiej węszyć spiski i oskarżać ludzi, zamiast samemu zacząć uczyć się śpiewu i nauki gry na nastrojonej gitarze. Ale po co się uczyć - "przecież tatuś gra świetnie, więc i ja, siła rzeczy, gram." :rotfl: Duch77 napisał(a):nie twierdze,ze to Simon,bo nie wiem kto )Typowe. Nie wie, ale miota się i rzuca. - Duch77 - 06-21-2008 Do Simona: I tu sie mylisz,poza tym to twoje zdanie.Ciekawe jest to,ze kiedy wreszcie zaczeto nas po ludzku naglasniac to ty powiedziales cytuje:"O to chodzi panowie",a ja mialem jeszcze dwie zamowione piosenki:"Ja i "1788" i co jeszcze ciekawsze osoby ktore "dotrwaly" -jak to nazywasz do konca szczerze mi gratulowaly. Zenujace jestes ty ze swoimi klapkami na oczach. Pewnie nie wiesz,ze cala sprawa rozgrywala sie o to ,ze wspaniale szefostwo nie chcialo nam zaplacic,zreszta dlatego tez zrezygnowalismy z 31maja z 'Przechylow' Kwestia kasy dla niektorych jest nie do przejscia-a ja za darmo gral nie bede-sory ) :agent: d Do Pawla Konopackiego:tak zgadzam sie,ze akustycy to wazna sprawa-grajac w tym roku m.in. na Politechnice Wroc.(na duzej auli) dla profesorow mielismy trzech zawodowych akustykow i koncert byl naglosniony dobrze W Browarze Mieszczanskim w tym roku mielismy dwoch akusykow z radia i tez dobrze naglosnili,niektorzy muzycy sami sie naglasniaja ale tak jak mowisz,niestety kwestia kasy tu tez nie jest bez znaczenia :agent: - Zbrozło - 06-21-2008 Duch77 napisał(a):a ja za darmo gral nie bede-soryTy sobie chyba jaja robisz. - Luter - 06-21-2008 Zbrozło napisał(a):Niestety, cała zabawa w tym, że on pisze poważnie.Duch77 napisał(a):a ja za darmo gral nie bede-soryTy sobie chyba jaja robisz. - Kuba Mędrzycki - 06-21-2008 Duch77 napisał(a):a ja za darmo gral nie bede-soryMyślę, że w tym momencie rozczarowałeś nie tylko Simona, ale i większość organizatorów koncertów, którzy śnią po nocach, aby móc gościć Cię na 'swoich' scenach. ) :agent: d - stepniarz - 06-21-2008 Duch77 napisał(a):tak jak pisalem juz w Raporcie z oblezonego miastaa myślałem że to Herbert pisał... :o Duch77 napisał(a):co jeszcze ciekawsze osoby ktore "dotrwaly" -jak to nazywasz do konca szczerze mi gratulowalyw to raczej nie uwierzę a właśnie czemu cię w środę nie było?? przecież prawda mogła wyjść na jaw :] sporo osób było zawiedzionych, że nie uświadczyli na żywo twoich występów. nawet przez przejście świdnickie specjalnie szliśmy - Duch77 - 06-22-2008 A wiec mamy do czynienia z nieuchwytnym Duchem potomkow dzikiego Donu Prawda to juz dawno wyszla np. w Warszawie w "Przechylach" (Gosia i Sernellen i jej chlopak cos o tym wiedza :' ) A nie bylo mnie,bo nie proszony nie wchodze komus na jego podworko-choc faktycznie moze powinienem,bo w koncu tylko ty i Simon mnie nie lubicie,a Zerat mnie zapraszal :ups: :agent: :o : - stepniarz - 06-22-2008 Duch77 napisał(a):Prawda to juz dawno wyszla np. w Warszawie w "Przechylach"zgodzę się jeśli zamienimy przechyły na Empik :] Duch77 napisał(a):w koncu tylko ty i Simon mnie nie lubicieja tylko nie cierpię twojego pitolenia - Zbrozło - 06-22-2008 Duch77 napisał(a):Gosia i Sernellen i jej chlopak cos o tym wiedza :'Hej, skąd ta minka - stepniarz - 06-22-2008 Zbrozło napisał(a):Hej, skąd ta minkawyluzuj Zbrozło to, że raz trafił w przycisk beer nie znaczy jeszcze, że trafianie w odpowiednie emotki będzie szło od tej pory gładko - ann - 06-22-2008 Panowie... :evil: - stepniarz - 06-22-2008 już sie nie odzywam - Simon - 06-22-2008 Duch77 napisał(a):Pewnie nie wiesz,ze cala sprawa rozgrywala sie o to ,ze wspaniale szefostwo nie chcialo nam zaplacic,zreszta dlatego tez zrezygnowalismy z 31maja z 'Przechylow'To jeszcze powiedz, artycho doochowy - DLACZEGO nie chcieli ci zapłacić. :rotfl: Ja znam powód. A Ty masz odwagę się przyznać? Duch77 napisał(a):osoby ktore "dotrwaly" -jak to nazywasz do konca szczerze mi gratulowalyMusisz mieć ciężko w życiu ze swą nieumiejętnością orientowania się w sytuacji, kiedy ktoś robi sobie z ciebie jaja. Ludzi cię podpuszczali, a ty to do dziś bierzesz na poważnie... [ Dodano: 22 Czerwiec 2008, 19:01 ] Duch77 napisał(a):Prawda to juz dawno wyszla np. w Warszawie w "Przechylach"Och, wyszła już na Salonie w twoim wydaniu. A nawet jeszcze wcześniej - w "Czemu Nie". A przypominanie o "Przechyłach" nie jest w twoim interesie . |