WSJK - 18 czerwca, godz. 20:00 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: WSJK - 18 czerwca, godz. 20:00 (/showthread.php?tid=6104) |
WSJK - 18 czerwca, godz. 20:00 - Simon - 06-05-2008 Kolejna edycja Salonu, tuż przed wakacyjną przerwą. Na scenie, we środę 18 czerwca, pojawi się Triada Poetica i Adam Łapacz. Wspólnie przywitamy wakacje oraz poświętujemy z okazji narodzin nowego, wrocławskiego krasnala - Bardusia Postaram się przygotować na tę okoliczność kilka utworów na gitarkę i zagrać w tzw. międzyczasie. Zapraszam serdecznie kaczmarofili i przyjaciół Salonowych! Wstęp wolny! :gram: - Torrentius - 06-05-2008 Simon napisał(a):poświętujemy z okazji narodzin nowego, wrocławskiego krasnala - BardusiaCzy planowany jest wypad odwiedzinowy? Wszystko wskazuje na to, że będę Liczyłem, że nie będzie wakacyjnej przerwy i będę mógł uwzględnić WSJK w swoich planach - Simon - 06-05-2008 Torrentius napisał(a):Czy planowany jest wypad odwiedzinowy?Pewnie podejdziemy z Adamem. Musimy się wcześniej zgadać, to wybierzemy się razem. - ann - 06-05-2008 Dodane do imprez ) - Simon - 06-05-2008 Tutaj też: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.jkaczmarski.wroclaw.pl/">http://www.jkaczmarski.wroclaw.pl/</a><!-- m --> - Zeratul - 06-05-2008 Szkoda, że nie 12.06, jak pisałeś wcześniej... Ale pewnie i ja się pojawię (już niestety sam ) Pozdrawiam Zeratul - Simon - 06-06-2008 Zeratul napisał(a):Szkoda, że nie 12.06, jak pisałeś wcześniej...12.06 nasi grają z Austrią... Sam rozumiesz... Zeratul napisał(a):Ale pewnie i ja się pojawię (już niestety sam ) Do 18.06 jeszcze zostało trochę czasu, może się przejaśni :v: - scarlett - 06-06-2008 Zeratul napisał(a):Szkoda, że nie 12.06, jak pisałeś wcześniej...Właśnie bardzo dobrze! W końcu ja i kłapo sie załapiemy. A już prawie straciłam wszelką nadzieje. :wzruszony: Więc najprawdopodobniej- do zobaczenia. : - tmach - 06-06-2008 scarlett napisał(a):W końcu ja i kłapo sie załapiemy. A już prawie straciłam wszelką nadzieje. :wzruszony: Więc najprawdopodobniej- do zobaczenia. :A w miętówki się juz zaopatrzyłyście? - Simon - 06-06-2008 tmach napisał(a):A w miętówki się juz zaopatrzyłyście?A te z Bydzi już się przeterminowały? - gosiafar - 06-06-2008 Simon napisał(a):A te z Bydzi już się przeterminowały?Te pożerane garściami, zanim się okazało, że Cię nie będzie? Zdecydowanie! - scarlett - 06-06-2008 Cóż, w Bydgoszczy pewien zły człowiek wykorzystując mój stan upojenia alkoholowego wmusił na mnie obietnice, która może znacznie ograniczyć moje "spożycie" wyrobów tytoniowych we Wrocławiu. :' - Duch77 - 06-06-2008 Hmm.... 18-tego mowicie... ?? : ) :agent: - Simon - 06-06-2008 Duch77 napisał(a):Hmm.... 18-tego mowicie...Przykro nam, ale nie stać nas na taką gwiazdę jak Ty... Musimy zadowolić się amatorami... A co, przesunęły Ci sie koncerty w Wiedniu? Tak jak w "Przechyłach"? :powieka: - Alek - 06-06-2008 Simon napisał(a):A co, przesunęły Ci sie koncerty w Wiedniu?Na 29. Będzie śpiewał w duecie z Frankiem Drebinem na Ernst Happel Stadion. - Simon - 06-06-2008 Alek napisał(a):Będzie śpiewał w duecie z Frankiem Drebinem na Ernst Happel Stadion.Dopiero? Myślałem, że śpiewa nasz hymn przed porażką z Niemcami... - Duch77 - 06-06-2008 To bardziej hymn Ukrainy,a swoja droga czemu uwazasz ,ze Polska przegra ?? ?? Wiecie glosno bylo o Adamie Lapaczu to pomyslalem,ze moze bym znalazl chwile i przyszedl przysluchac sie jemu :agent: - Zeratul - 06-06-2008 Duch77 napisał(a):To bardziej hymn Ukrainy,a swoja droga czemu uwazasz ,ze Polska przegra ?? ??Przyjdź - poznasz jeszcze kilku forumowiczów (w tym niżej podpisanego :] ) Pozdrawiam Zeratul - ReDi - 06-06-2008 scarlett napisał(a):Cóż, w Bydgoszczy pewien zły człowiek wykorzystując mój stan upojenia alkoholowego wmusił na mnie obietnice, która może znacznie ograniczyć moje "spożycie" wyrobów tytoniowych we Wrocławiu. :'Cóż za nikczemnik! Pewnie jeszcze pilnował będzie, byś obietnicę spełniła... - Simon - 06-06-2008 Duch77 napisał(a):czemu uwazasz ,ze Polska przegraBo Niemcy strzelą więcej bramek? Duch77 napisał(a):glosno bylo o Adamie Lapaczu to pomyslalem,ze moze bym znalazl chwile i przyszedl przysluchac sie jemuSkoro niczego nie nauczyłeś się słuchając samego Jacka Kaczmarskiego - to i słuchanie Adama ci nie pomoże. - ann - 06-06-2008 Simon napisał(a):Skoro niczego nie nauczyłeś się słuchając samego Jacka Kaczmarskiego - to i słuchanie Adama ci nie pomoże.Simon - starczy :evil: - Simon - 06-06-2008 ann napisał(a):Simon - starczyDobrze już, dobrze. Może jakąś listę obecności zapoczątkujecie? - ReDi - 06-06-2008 Simon napisał(a):Może jakąś listę obecności zapoczątkujecie?1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) - Torrentius - 06-06-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) 4. Basik 5. Torrentius Na wypad do krasnala się piszę :piwko: - Zeratul - 06-06-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) 4. Basik 5. Torrentius 6. Zeratul Torrentius napisał(a):Na wypad do krasnala się piszę :piwko:jateż BTW - musimy się zgadać na dojazd :] Pozdrawiam Z. - Alek - 06-06-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) 4. Basik 5. Torrentius 6. Zeratul 7. Alek - scarlett - 06-06-2008 ReDi napisał(a):Cóż za nikczemnik! Pewnie jeszcze pilnował będzie, byś obietnicę spełniła...Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :] 1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) 4. Basik 5. Torrentius 6. Zeratul 7. Alek 8.Scarlett 9.Kłapo - Torrentius - 06-07-2008 Zeratul napisał(a):Szkoda, że nie 12.06, jak pisałeś wcześniej...Bardzo dobrze! Kto to widział, żeby robić cokolwiek w dniu meczu reprezentacji na Euro. Zeratul napisał(a):BTW - musimy się zgadać na dojazdNie ma sprawy, ale ja wyjeżdżam w sobotę wieczorem - stepniarz - 06-07-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Dooch (?) 4. Basik 5. Torrentius 6. Zeratul 7. Alek 8.Scarlett 9.Kłapo 10. sternik jachtowy stepniarz - Simon - 06-09-2008 No to szykuje się prawdziwy zjazd wrocławsko-warszawsko-gdańsko-poznański. 1. Simon 2. ReDi 3. Basik 4. Torrentius 5. Zeratul 6. Alek 7. Scarlett 8. Kłapo 9. sternik jachtowy stepniarz |