Poezja J.Kaczmarskiego - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Poezja (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Poezja J.Kaczmarskiego (/showthread.php?tid=5768) |
Poezja J.Kaczmarskiego - arurro - 03-09-2008 Czesc! Jestem tego rocznym maturzystom i poszukuje tematyki zwiazanej z poezja Jacka Kaczmarskiego a dokladniej wizji polskosci i polakow w tworcznosci tego wspanialego poety. Tutaj jest moj temat na mature ustna: wizja polskości i polaków w twórczości Jacka Kaczmarskiego. Zanalizuj wybrane utwory autora, uwzględniając jego stosunek do dziedzictwa narodowego i do wspóczesności Jezeli jestescie w jaki kolwiek sposob mi pomoc to bede bardzo wdzieczny. Rady w kwesti tematu takze mile widziane. Pozdrawiam[/code] - Nowhere Woman - 03-09-2008 Na początek proponuję zapoznać słownikiem ortograficznym języka polskiego. Na przykłąd jeśli chodzi o używanie wielkich liter. A jeśli chodzi o temat, to byłoby nam miło, żebyś to Ty najpierw przedstawił swoją wizję, a my wtedy się do niej odniesiemy Pozdrawiam - Simon - 03-09-2008 Najpierw się przywitam: witaj na forum. arurro napisał(a):ego rocznym maturzystom i poszukuje tematykiAle teraz powiem: litooooości........ :znudzony: Przypominam, że zwłaszcza dyslektyk (dysortografik) winien zadbać o poprawność wypowiedzi... Dysleksja nie jest tu żadną wymówką. - arurro - 03-09-2008 no tak... Moze niedbale napisałem tego posta ale to nie zmienia faktu jaki był cel tego tematu. Zacznijmy od tego, że potrzebuje wiersze z wizją polskości i polaków a tak sie składa, że mam tylko jeden. - Nowhere Woman - 03-09-2008 A który? I takich wierszy jest więcej. Kwestia poszukania. Zacznij na przykład tutaj BTW możnaby przenieść to do działu "Szkoła" - Simon - 03-09-2008 arurro napisał(a):Moze niedbale napisałem tego posta ale to nie zmienia faktu jaki był cel tego tematu.Może "cel tego tematu" jest oczywisty, ale to nie zmienia faktu, że niedbale napisałeś tego posta. arurro napisał(a):Zacznijmy od tego, że potrzebuje wierszeZacznijmy od tego, że przedstawisz nam swoją wizję opracowania tego tematu. arurro napisał(a):polaków"Tego posta" też niedbale pisałeś. - gosiafar - 03-11-2008 Nowhere Woman napisał(a):Na przykłąd Simon napisał(a):Nie tylko Arurro niedbale pisze posty!arurro napisał(a):ego rocznym maturzystom i poszukuje tematykiAle teraz powiem: litooooości........ :znudzony: - stepniarz - 03-11-2008 arurro napisał(a):Moze niedbale napisałem tego posta ale to nie zmienia faktu jaki był cel tego tematu.a jaki był cel tego tematu?? masz do zrobienia robotę i liczysz, że tutejsi Kaczmarolodzy i Kaczmarofile odwalą ją za Ciebie, a Ty zrobisz "kopiuj-wklej"?? zamieść jakieś swoje pomysły, przedstaw co chcesz pokazać a pomoc pewnie się znajdzie; bo w tej chwili wygląda to tak: "mam temat pracy: "....". kto ją za mnie napisze? :' - ann - 03-12-2008 Nowhere Woman napisał(a):BTW możnaby przenieść to do działu "Szkoła"Skoro w szkole jest taki sam temat to ja ten zamknę |