Podsumowanie minionego roku 2007 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Podsumowanie minionego roku 2007 (/showthread.php?tid=5553) |
Podsumowanie minionego roku 2007 - menda1974 - 01-03-2008 Minął rok 2007. Niestety nie wszystko się udało. Zacznę od minusów. 1. Użytkownik Jakub M. przytył bardzo i o mało nie doprowadziło to do tragedii w Jamie Michalikowej. Mianowicie w czasie jego występu urwał się jeden z żyrandoli i spadł między, na szczęście, nielicznie zebranych widzów razem z "artystą"... i naraził tym samym na straty finansowe właściciela tejże jamy, Jana Apolinarego. 2. Zbyt rzadkie występy tria "Bez Lutra" - urocza użytkowniczka Partycja + użytkownik Kraśny +Kraśny (studia na 2 fakultetach). Dlaczego zrezygnowaliście ze śpiewania "Pamelo żegnaj" i "Batumi"? 3. Natomiast zżerany zazdrością użytkownik Luter sam postanowił założyć trio, o nie do przetłumaczenia, japońskiej nazwie Czio-mi w skład którego weszli: uż. Jakub M. uż. Pils Z przecieków warszawskich wiem, że z tria powstał kwartet, ponieważ dojdzie uż. Jarosław Potocki, który porażał forumowiczów eleganckim stylem i fajerwerkami intelektualnymi Bądźmy jednak sprawiedliwi. Były też pozytywy: 1. Ładnie i bezpretensjonalnie zorganizowane 60 urodziny legendarnego kompozytora i akompaniatora Mistrza Z. Łapińskiego. Panie Zbigniewie, najlepsze życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!!! 2. Zawsze - gdziekolwiek sie pojawili, czy to Wrocław, Łódź, czy Kraków, na wysokim poziomie koncerty Tria Łódzko-Chojnowskiego. Serdeczne gratulacje!!! 3. Świetna organizacyjnie i pełna zaangażowania, w trosce o jak najczęstsze interpretacje piosenek Mistrza JK, praca uż. Simona z Wrocławskiego Salonu JK. Gratulacje i podziękowania!!! 4. Rzadka, ale rzeczowa i ciekawa korespondencja użytkowników z Krakowa : Grabi i Szymona. Proszę w 2008 roku o częstszą obecność. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! 5. Specjalne wyróżnienie za postępy w wykonywaniu utworów Mistrza dla uż. Elessara z Bielska. Było dobrze, miejscami świetnie. Tylko tak dalej trzymać!!! Wszystkim Użytkownikom życzę wszystkiego dobrego w roku 2008, Z poważaniem, Menda1974 - Elessar - 01-03-2008 menda1974 napisał(a):Ellesara z BielskaBłagam, mój nick przez jedno "l" i dwa "s" Dziękuję za wyróżnienie - menda1974 - 01-03-2008 Elessarze przepraszam i życzę wszystkiego dobrego. Poprawiłem. - gosiafar - 01-03-2008 No, a ja? Dobrze, że byłam wszędzie, gdzie mogłam, czy powinnam tylko w Warszawie? Bo nie wiem! ;( A Kuba nie przytył, co najwyżej żyrandole są do d...y zamontowane! - dzikakaczka - 01-03-2008 Kuba nie przytył a wydostojniał :wow: - berseis13 - 01-03-2008 dzikakaczka napisał(a):Kuba nie przytył a wydostojniał :wow:Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi? - jodynka - 01-03-2008 berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi? menda1974 napisał(a):Użytkownik Jakub M.dziesięć liter - Niktważny - 01-03-2008 berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi?Rozpruwacza! - berseis13 - 01-03-2008 jodynka napisał(a):Tak tak, ale sądząc po Waszych odpowiedziach na pierwszego posta, pomyślałam że chyba WY nie do końca wiecie.berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi?menda1974 napisał(a):Użytkownik Jakub M.dziesięć liter - Niktważny - 01-03-2008 berseis13 napisał(a):że chyba WY nie do końca wiecie.myslę, że użytkownik k tego posta Ci nie odpuści i podsumuje go celnie. - jodynka - 01-03-2008 Paweł Konopacki napisał(a):myslę, że użytkownik k tego posta Ci nie odpuści i podsumuje go celnie....ale Ty go i tak nie przeczytasz? - Niktważny - 01-03-2008 jodynka napisał(a):...ale Ty go i tak nie przeczytaszNie no, jak będzie krótki to przeczytam. O ile oczywiście dział Ciekawostki jest jednym z trzech, w których k pisuje. - Zbrozło - 01-03-2008 menda1974 napisał(a):Natomiast zżerany zazdrością użytkownik LuterWidzę, że w ramach podsumowania minionego roku "najeżdżasz'' na innych, co nie służy dyskusji. Poza tym myślę, że Luter to porządny facet, a jeżeli postanowił założyć WŁASNY zespół to nie musi to być 'negatyw'. - Luter - 01-03-2008 menda1974 napisał(a):4. Rzadka, ale rzeczowa i ciekawa korespondencja użytkowników z Krakowa : Grabi i Szymona. Proszę w 2008 roku o częstszą obecność. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz. - Kuba Mędrzycki - 01-03-2008 Luter napisał(a):Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz.A Cnego Słomczysia jeszcze lepiej. - Niktważny - 01-04-2008 Zbrozło napisał(a):Widzę, że w ramach podsumowania minionego roku "najeżdżasz'' na innych, co nie służy dyskusji.Tak! Zbryzło ma rację, Mendo! Oczywisty fakt jest taki, że twoje podsumowanie roku jest zdecydowanie za mało obiektywne i z tej racji, jak powiada klasyk, "dyskutowac z nim nie podobnna" Zbrozło napisał(a):Poza tym myślę, że Luter to porządny facet,No pewnie! Luter to klawy gość Zbrozło napisał(a):a jeżeli postanowił założyć WŁASNY zespół to nie musi to być 'negatyw'.Jacha! LuterBand grają zajefajną klimatyczną muzę. Luter napisał(a):Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz.Lutrze, wyzwól się ze swojej obsesji śledzenia faktycznych osobowości innych użytkowników. Nie jest wazne, kto kogo zna w realu, kim jest, gdzie mieszka, z kim się lubi. Zawsze, gdy próbujesz takich związków dociekać, jak wiemy, na dobre Ci to nie wychodzi. Lutrze, uświadom sobie wreszcie, że nie jest ważne, KTO pisze! Ważne CO pisze! A Menda pisze przecież "oczywistą prawdę" Tak samo w poezji. Recenzja nie może być uzależniona od tego, kto pisze wiersz. Jeśli Jacek Kaczmarski napisałby zły wiersz, musiałbyś ten wiersz skrytykować - niestety. - Luter - 01-04-2008 Paweł Konopacki napisał(a):Lutrze, wyzwól się ze swojej obsesji śledzenia faktycznych osobowości innych użytkowników. Nie jest wazne, kto kogo zna w realu, kim jest, gdzie mieszka, z kim się lubi.No, wychodzi mi to na złe! Straszne męki z tego powodu przechodzę! Jaki Ty jesteś mądry facet, Pawle! Paweł Konopacki napisał(a):Lutrze, uświadom sobie wreszcie, że nie jest ważne, KTO pisze! Ważne CO pisze!Pawle, Twoje rady są bezcenne! Dziękuję! Paweł Konopacki napisał(a):A Menda pisze przecież "oczywistą prawdę"I znów trafiasz w dziesiątkę, geniuszu! Menda pisze samą prawdę. Paweł Konopacki napisał(a):ak samo w poezji. Recenzja nie może być uzależniona od tego, kto pisze wiersz. Jeśli Jacek Kaczmarski napisałby zły wiersz, musiałbyś ten wiersz skrytykować - niestety.Zapomniałeś dodać, że zasada ta nie dotyczy Paci. Jeśli ona napisze zły wiersz, wtedy krytyka jest przejawem kabotyństwa, złej woli, głupoty i nizinnego pochodzenia. Pawle, jesteś naprawdę miły i mądry facet! - Niktważny - 01-05-2008 Luter napisał(a):Pawle, jesteś naprawdę miły i mądry facet!eee, Luter, takie docinki to były fajne 4 lata temu. Nuda.... t |