![]() |
Pytanie ;) - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Pytanie ;) (/showthread.php?tid=5547) |
Pytanie ;) - Zeratul - 01-02-2008 Ta ankieta ma tylko sprawdzić, czy zadane pytanie jest faktycznie tak trywialne, jak myśli pewna forumowiczka ![]() Proszę o uczciwe udzielenie odpowiedzi w ankiecie i nie pisanie swoich wyjaśnień w tym temacie - jeśli ktoś bardzo chce, może to zrobić na priv do mnie ![]() Uwaga: nie chodzi tu o to, że w jednych działach posty są zliczane, a w innych nie. Pozdrawiam Zeratul - Zbigniew - 01-02-2008 A ja nie wiem czy wiem (tzn mam pomysł, ale nie jestem pewny) - TomciO - 01-02-2008 No, to raczej nie jest trudna zagadka. Na tej samej zasadzie można zapytać czemu obok posta jest napisane, że Zeratul ma 2404 postów, a po wyszukaniu wszystkich postów jest ich 3228 - można to potraktowac jako podpowiedź ![]() - tmach - 01-02-2008 TomciO napisał(a):Zeratul ma 2404 postow, a po wyszukaniu wszystkich postow jest ich 3228Gdyby to było takie proste, jak liczba ogólnych postów ( 3228) i postów , które się liczą ( 2404). Zastanawiająca jest różnica miedzy ponad 4000 , które widzi Zeratul, a tymi ponad 3000, które widzą inni użytkownicy. - Zeratul - 01-02-2008 TomciO napisał(a):No, to raczej nie jest trudna zagadka. Na tej samej zasadzie można zapytać czemu obok posta jest napisane, że Zeratul ma 2404 postów, a po wyszukaniu wszystkich postów jest ich 3228 - można to potraktowac jako podpowiedźTo niezupełnie ten sam problem ![]() Poza tym miało nie być podpowiedzi :/ Odpowiadajcie na podstawie własnej wiedzy, a nie powyższych postów : ![]() Pozdrawiam Zeratul - Zbrozło - 01-02-2008 Kiedy odpowiedź, dla "tych, którzy nie wiedzą" ?? - Zeratul - 01-02-2008 Spokojnie - dajmy jeszcze parę dni ![]() Na razie wyniki są niezgodne z tezą ![]() Pozdrawiam Zeratul - k. - 01-02-2008 jeżeli nie rozumiem pytania to wiem czy nie wiem? słowem czy można wiedzieć nie wiedząc o co chodzi? ![]() pozdrawiam p.s. ja już wiem, że nie wiem, ale nie jestem pewien czy inni wiedzą, że nie wiedzą - tzn sonda jest cokolwiek do dupy ![]() - Andrzej J. - 01-03-2008 Ja widzę 2406 jawne. Jak zrobię "pokaż wszystkie posty" to wyskakuje 3233 /z Hyde Parkiem etc. Jeśli autor pisze o jakiś 4000 widzianych przez siebie, to by znaczyło - moim zdaniem - że jest jeszcze drugie dno, jakaś zakamuflowana część forum, na której Zeratul jest mocno czynny, a która jest liczona do łącznej sumy widzianej przez Zeratula (jako uprawnionego) Moja hipoteza - tylko Matrix ;( To żart: Może jakieś raporty o nas pisał? Teraz to takie modne ![]() - Zbigniew - 01-03-2008 Zeratul napisał(a):nie pisanie swoich wyjaśnień w tym temacieOj Andrzeju ![]() A forum tylko dla modów istnieje ![]() - dzikakaczka - 01-03-2008 Brakuje w ankiecie odpowiedzi (którą bym zaznaczył): a co mnie to obchodzi? ![]() - k. - 01-03-2008 to może już czas na odpowiedzi? frekwencja i tak była wysoka, zagłosowało 26 osób na 1019 uprawnionych ![]() ![]() pozdrawiam - Zeratul - 01-03-2008 k. napisał(a):to może już czas na odpowiedzi? frekwencja i tak była wysoka, zagłosowało 26 osób na 1019 uprawnionychOdpowiedź niestety ( :/ ) podał Andrzej J. - istnieją po prostu fora "niewidoczne" dla danego użytkownika - wtedy w "zobacz wszystkie" będzie on widział tylko te posty, które znajdują się w widocznej dla niego części forum... I nie chodzi tu tylko o dział modów, ale także o HP czy Karczmę (wszak członkostwo w nich obowiązkowe nie jest) Pozdrawiam i dziękuję za wzięcie udziału w ankiecie (oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli :/ ) Zeratul - jodynka - 01-03-2008 Zeratul napisał(a):oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli )a tym nie dziękujesz? - Zeratul - 01-03-2008 jodynka napisał(a):Nie.Zeratul napisał(a):oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli )a tym nie dziękujesz? Szkoda, że nie czytali ze zrozumieniem... Pozdrawiam Zeratul |