![]() |
"Ale źródło wciąż bije" - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: "Ale źródło wciąż bije" (/showthread.php?tid=5506) |
"Ale źródło wciąż bije" - mikael88 - 12-17-2007 BARDZO poszukuję książki Jacka Kaczmarskiego pt. Ale źródło wciąż bije, ludzie, jestem wielkim fanem Jacka pracę maturalną pisałem o nim na 100% a teraz zamierzam magisterską, błagam, jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzeda to bardzo dla mnie ważne ! ![]() Pozdrawiam - gredler - 12-17-2007 Ale pracę magisterską możesz napisać nie mając tej książki. Poza tym masz jeszcze trochę czasu (chyba, że piszesz w tym roku), więc może wyjdzie kolejne wydanie do tego czasu. - mikael88 - 12-17-2007 Z tym że mi CHOLERNIE zależy na tym wydaniu, praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać a z książką pisałoby mi się lepiej, należę do ludzi którzy na komputerze czytać nienawidzą ![]() - czapon - 12-17-2007 mikael88 napisał(a):jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzedaStrasznie mi się to podoba ![]() - gosiafar - 12-17-2007 Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła! ![]() - Zeratul - 12-17-2007 gosiafar napisał(a):Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła!Jak i z połowa forumowiczów pewnie (druga już ma ![]() Pozdrawiam Zeratul P.S. Niestety z tej pierwszej połowy :agent: - mikael88 - 12-17-2007 No niestety ciężka sprawa z tą książką, ale u mnie jest tak że mogę spokojnie przepłacić ^^ za bardzo mi zależy ^^ Pozdrawiam - czapon - 12-17-2007 mikael88 napisał(a):przepłacićto może być słowo klucz ![]() - OLI - 12-17-2007 A ja mam i nie oddam ![]() pozrawiam - raven87 - 12-17-2007 Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"? i na prawdę do magisterki masz czas ![]() ps. wiadomo coś o wznowieniu? pozdrawiam - Torrentius - 12-18-2007 raven87 napisał(a):Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"?Jakieś pół roku temu poszło za około 600 zł. Taniej wyjdzie sciagnąć teksty ze strony i wydrukować (nawet oprawić). To jest wersja dla tych, którzy bardzo chcą, a średnio ich stać. np: Khamul ma coś takiego. - gredler - 12-18-2007 Torrentius napisał(a):średnio ich stać. np: KhamulTo się kolega ucieszy. - ann - 12-18-2007 mikael88 napisał(a):praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać Cytat:Wiek: 19Mały OT... Nie za szybko? :O NMSP - mikael88 - 12-18-2007 ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;> - ann - 12-18-2007 mikael88 napisał(a):ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;>Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzucił :lol: A tak poważnie - wrzuć na luz. Na którym Ty roku jesteś? - piotrek - 12-18-2007 ann napisał(a):Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzuciłA co tam promotor!? Kto by się przejmował? Chłopak umiał napisać maturę, to i pracę magisterską zaraz napisać będzie umiał. A jeśliby przypadkiem nie dostał absolutorium albo nie znalazł zainteresowanego promotora, to ich strata! Pracę napisać może i tak! - Kamil - 12-19-2007 O, i będzie można nazwać go magistrem z woli, tudzież pragnienia ![]() |