![]() |
Kołobrzeg 2008 - mecz, koszulki etc. - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Kołobrzeg 2008 - mecz, koszulki etc. (/showthread.php?tid=5446) |
Re: V Nadzieja 1-2 VIII 2008 - OLI - 12-03-2007 Andrzej J. napisał(a):Za stroną Fundacji:Nie tylko ważna, ale i bardzo pozytywna. Godzina rozegrania meczu pozwoli wstać już każdemu ![]() ![]() ![]() - jodynka - 12-03-2007 i jak dla mnie pozytyw, że w hali! w końcu nad morze nie jest daleko, a w hali wiatr nie hula i nie ma ludzi przypadkowych. - Krasny - 12-04-2007 (........) - basik - 12-04-2007 Andrzej J. napisał(a):o godzinie 12.00.Czyżbyście się czegoś boleśnie nauczyli po tegorocznej "Nadziei" ![]() Andrzej J. napisał(a):1–2 sierpnia 2008 roku1 sierpnia... Taka data... I znowu się nie wyrwę na ten dzień do Warszawy... Cóż, może przynajmniej okolicznościowo "Dylemat" zagrają ![]() - Nowhere Woman - 12-04-2007 AAAAAAAAAAAA! Czyli wreszcie przyjadę na "Nadzieję"! Cudowna informacja ![]() - gosiafar - 12-04-2007 To wspaniale, że już jest znany termin! I wreszcie mecz o "ludzkiej" porze! Tym razem już się wybieram, nie tak jak w 2007 roku, tydzień przed! ![]() - Kuba Mędrzycki - 12-04-2007 gosiafar napisał(a):To wspaniale, że już jest znany termin!Bo Fundacja JK, to solidna 'firma'. - gosiafar - 12-04-2007 Zbigniew napisał(a):Nie jestem człowiekiem?Dla Ciebie za wcześnie, czy za późno? Ja tam zaczynam żyć i myśleć około 14.00, dlatego pytam... ![]() - Zbigniew - 12-04-2007 gosiafar napisał(a):żyć i myśleć około 14.00Dziś śniadanie jadłem o 16:30... - gosiafar - 12-04-2007 Zbigniew napisał(a):Dziś śniadanie jadłem o 16:30...Ja dziś jeszcze nie jadłam śniadania, piję tylko sok pomidorowy i piwo... ![]() Ale - przyznaj - bardziej ludzka jest 12.00 niż 8.00! ![]() - jodynka - 12-04-2007 gosiafar napisał(a):niż 8.00no nie - o 9 było ![]() - gosiafar - 12-04-2007 jodynka napisał(a):no nie - o 9 byłoDla mnie nikła różnica... A co mówić o zawodnikach! ![]() - bryce - 12-04-2007 gosiafar napisał(a):Dla mnie nikła różnicaJedna trzecia nocy to nie jest nikła różnica. - gosiafar - 12-04-2007 bryce napisał(a):Jedna trzecia nocy to nie jest nikła różnica.Wiesz, ja z natury jestem altruistką! ;( - zamocik_23 - 12-05-2007 Jeju.... co za termin... no to mnie nie będzie.. ;( - tmach - 12-05-2007 Dokładnie ta sama sala co w tym roku. ![]() Re: V Nadzieja 1-2 VIII 2008 - Zeratul - 12-10-2007 TJD napisał(a):Fajnie, ale tym razem będę grał na pozycji fotoreportera.Nie zniechęcaj się - tym razem ich zmieciemy ![]() Pozdrawiam Zeratul Re: V Nadzieja 1-2 VIII 2008 - Tomasz Dzioch - 12-10-2007 Zeratul napisał(a):Nie zniechęcaj się - tym razem ich zmieciemyNie chodzi o zniechęcenie wynikiem. Po prostu chciałbym robić to, w czym w danej chwili czuję się dobry. Rok temu chciałem stać na bramce i udało się zachować czyste konto*. W tym roku zostałem do tego zmuszony i przez 45 minut wpadły mi 3 lub 4 bramki (z czego przynajmniej 2 po moim błędzie). Do dupy z taką robotą. Teraz na wszelki wypadek chwycę aparat i nie pozwolę się "ustawić". * - oczywiście wielka w tym zasługa całej drużyny! - Zeratul - 05-25-2008 Dzięki za informację ![]() OLI napisał(a):Czy ktoś się pisze na zagranie w bramce drużyny Kuglarzy?Hmm... Któryś z nowych forumowiczów chyba się zgłaszał? OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników?Ja tam mogę grać, jeśli mnie nie wyrzucicie ![]() Jodynki chyba nawet nie trzeba pytać ![]() OLI napisał(a):Koszulki te same, co rok temu, bo dały radę i do teraz z dumą noszę mój trykotjateż ![]() Tu jeszcze raz wielkie dzięki dla Nadziei *-`- Pozdrawiam Zeratul - Elessar - 05-25-2008 Myślę, że koszulki te, co w zeszłym roku, ale przyda się pewnie dorobić ich dla nowych chętnych. Ten sam kolor, wzór, układ? - Zeratul - 05-25-2008 Elessar napisał(a):Myślę, że koszulki te, co w zeszłym roku, ale przyda się pewnie dorobić ich dla nowych chętnych. Ten sam kolor, wzór, układ?Żeby tylko miał je kto zrobić... ![]() Poza tym musiałoby być ich stosunkowo dużo, by nie wyszły bardzo drogo ![]() Pozdrawiam Zeratul - OLI - 05-25-2008 Tak macie racje, dlatego też zadałem to pytanie. Powinno raczej ono brzmieć: "Kto jest zainteresowany koszulką forumową "Kuglarze", która jest super fajna, trendy i nie z jakiegoś plastiku tylko bawełny?" Jak liczba zainteresowanych przekroczy 10 to chyba możemy się zastanawiać ![]() - Zbrozło - 05-25-2008 Ja jestem szalenie zainteresowany ! Pod warunkiem, że cena nie przekroczy 40 zł. - Elessar - 05-25-2008 A jak nie - zawsze można zrobić koszulki podobne, w innym kolorze i jeszcze, na przykład, z dołożonym w jakimś miejscu napisem Nadzieja V albo Nadzieja 2008. ![]() W sensie - jeśli ktoś chcę mieć pamiątkę koszulkową również z tego roku. Co o tym myślicie? - Zeratul - 05-25-2008 Elessar napisał(a):A jak nie - zawsze można zrobić koszulki podobne, w innym kolorze i jeszcze, na przykład, z dołożonym w jakimś miejscu napisem Nadzieja V albo Nadzieja 2008.Nieee Najciekawszy efekt jest właśnie wtedy, gdy wszystkie koszulki są podobne (choćby kolorystycznie) - wtedy widać liczebność forum na koncertach itp. ![]() Poza tym - jak wyobrażasz sobie mecz w kilku rodzajach koszulek? Pozdrawiam Zeratul P.S. Jak będzie brakowało jednej osoby dla opłacalności, to pewnie ja sobie mogę i drugą kupić ![]() - Elzbieta - 05-25-2008 Zeratul napisał(a):Jak będzie brakowało jednej osoby dla opłacalności, to pewnie ja sobie mogę i drugą kupićJa tez. ![]() - Elessar - 05-25-2008 Nie, nie, nie. Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich, żeby na tegoroczny mecz wszyscy mieli nowe koszulki, takie same. Ale rozumiem, że to też wiąże się z kosztami, więc pewnie pomysł upadnie. - Szymon - 05-25-2008 Elessar napisał(a):Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich, żeby na tegoroczny mecz wszyscy mieli nowe koszulki, takie same. Ale rozumiem, że to też wiąże się z kosztami, więc pewnie pomysł upadnie.Nie prościej byłoby, jeśli to możliwe, "dorobić" takie same koszulki dla nieobecnych w ubiegłym roku oraz dla tych, którym koszulki się zniszczyły czy zagubiły? - Elessar - 05-25-2008 Możliwe, że będzie prościej, ale o to trzeba pytać Nadzieję, bo ona robiła w zeszłym roku o ile wiem, tak? - Zeratul - 05-25-2008 Szymon napisał(a):Nie prościej byłoby, jeśli to możliwe, "dorobić" takie same koszulki dla nieobecnych w ubiegłym roku oraz dla tych, którym koszulki się zniszczyły czy zagubiły?Pewnie, że prościej, ale problemem mogą być finanse - o ile pamiętam technika użyta przy nadrukach ma sens (jest w miarę opłacalna) tylko przy stosunkowo dużej ilości koszulek :agent: Najtrudniej zresztą będzie przekonać Nadzieję ![]() Pozdrawiam Zeratul |