Kraków? - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Kraków? (/showthread.php?tid=5303) |
- OLI - 11-06-2007 Jakby jakiś termin bardziej dalekosiężny ustawić to może i ja bym rozważył. Jutro jadę stopem na Litwę, więc jakoś wrócę znając życie ok. 15-16 najpóźniej. Może coś w weekend właśnie 1.12?? To bym pod rozwagę wziął... - Mat - 11-06-2007 ten weekend jak dla mnie odpada :ups: - Elessar - 11-06-2007 1.Adam_Leszek 2.Leszek 3.Jiri 4.Stopawel 5.Nowhere 6.Arachia 7.Mat 8.Ola 9.partycja 10.czapon 11.Łukasz 12.Gniewomir Elessar się wykreśla. czapon napisał(a):Siedemnasty jest kiepskiNo hola, hola, 17 listopada to fajny dzień! partycja napisał(a):W najbliższy weekend wybieram się do Żywca leczyć oskrzela gęsim tłuszczem i spirytusem (i Żywcem).Odwiedź mnie - czapon - 11-06-2007 OLI napisał(a):Może coś w weekend właśnie 1.12?? To bym pod rozwagę wziął...Ten termin wydaje mi się już zaklepany (nawet podobno ma być jakiś koncercik) - Kuba Mędrzycki - 11-06-2007 czapon napisał(a):Ten termin wydaje mi się już zaklepany (nawet podobno ma być jakiś koncercik)Zgadza się. Ale 'koncercik' będzie jeszcze także 21go listopada w Starym Porcie. Wezmą w nim udział - Ania Stela, Ela Czyż, Łukasz Jęcek, Marcin Chatys i najprawdopodobniej Elessar, a także piszący te słowa. Podobny skład będzie 1go grudnia. Szczegółowe info pojawi się lada dzień w dziale koncertowym. - czapon - 11-06-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):Ale 'koncercik' będzie jeszcze także 21go listopada w Starym Porcie.Ja się tak nie bawię najpierw pół roku nic, a teraz imprezy co tydzień Wymeldują mnie z domu, ale co tam, raz się żyje . - Elessar - 11-06-2007 Rozmawiam z Łukaszem - jedno, Kuba pisze drugie Łukasz mówił coś o 27 listopada, ale 21 chyba też ujdzie - Grabi - 11-06-2007 Zapraszam w piątek, 9 XI (tutaj) W zasadzie, kto powiedział, że nie można wziąć gitar - gosiafar - 11-06-2007 Jak tak sobie czytam ten temat, wychodzi mi, że powinnam już dziś wyjechać do Krakowa i zostać tam co najmniej do 1.XII! Opanujcie się trochę! - Kuba Mędrzycki - 11-06-2007 gosiafar napisał(a):Jak tak sobie czytam ten temat, wychodzi mi, że powinnam już dziś wyjechać do Krakowa i zostać tam co najmniej do 1.XII! Opanujcie się trochęZgadza się! Diagnoza niezwykle trafna. - gosiafar - 11-06-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):Diagnoza niezwykle trafna.Tak, ale pacjent nie przeżyje! :rotfl: - Kuba Mędrzycki - 11-06-2007 gosiafar napisał(a):Tak, ale pacjent nie przeżyje!Eee, zdaje się, że wyjątkowo wytrzymały ten pacjent. - gosiafar - 11-06-2007 Oj, chyba mnie przeceniasz! Prawie miesiąc bez snu, chleba i wody (bez i ze znakami diakrytycznymi! ), bez pracy... To nawet ja nie wytrzymam! :rotfl: - Adam_Leszek - 11-07-2007 No dobra, Jiri, wiemy dobrze, że w ten łykend i tak się spotkamy, więc rzuć tylko godzinę i miejsce. A Ci, co nie dotrą teraz, dotrą na kolejne łykendy i stratni nie będą zbyt wiele. Czyli jak? Moja propozycja na piątek: przychodzimy na wernisarz z gitarami (skoro pozwoleństwo, a w każdym razie brak zakazu dostaliśmy na instrumentów przytaszczenie), kontemplujemy katedry francuskie, a później się zobaczy, jak bieg wydarzeń wartki pobiegnie. - Jiři - 11-08-2007 Jak dla mnie w porządku. Czyli 19 w Solvayu. A po kontemplacji i degustacji możemy pójść na piwo do Van Gogha. - partycja - 11-08-2007 Życzę miłego kontemplowania, grania, śpiewania. Wychylcie czareczkę wina za tych, co w więzieniach, Beskidach Żywieckich etc. Do zobaczenia! - Andrzej J. - 11-11-2007 gosiafar napisał(a):Jak tak sobie czytam ten temat, wychodzi mi, że powinnam już dziś wyjechać do Krakowa i zostać tam co najmniej do 1.XII! Opanujcie się trochę!To teraz wiem, dlaczego mój 26-letni syn Piotr mieszkający i pracujący ostatnio w Gorlicach, jeździ co weekend samochodem do Krakowa na imprezy, m.in. na Kazimierz (a interesuje się zupełnie inną muzyką niż ja) Najgorsze są nudne miasta. Chciałbym mieszkać w Londynie lub "nawet" w Nowym Jorku czy Berlinie. - gosiafar - 11-11-2007 Andrzej J. napisał(a):Chciałbym mieszkać w Londynie lub "nawet" w Nowym Jorku czy Berlinie.Tam jest więcej "Kaczmarowych" imprez? o wyższości niektórych miast nad innymi - Andrzej J. - 11-11-2007 No nie Ale tam się wiele dzieje i można przebierać w imprezach kulturalnych jak w ulęgałkach, chociażby w koncertach muzyki poważnej czy w operach. A u nas Opera Bałtycka ma rocznie w repertuarze chyba z 5 tytułów, granych rzadko w dużych odstępach czasowych, a jak się wezmą za coś nietypowego, to spieprzą bo ich to czasami przerasta - jak "Kawaler srebrnej róży" Richarda Straussa, drugie przedstawienie musieli odwoływać, bo dyrygent zwyczajnie nie uniósł swej roli ;( W Poznaniu przed laty jak chodziłem do opery z moją (przyszłą) żoną, to grali i "Katarzynę Izmaiłową" Szostakowicza i wiele spektakli, o których teraz sobie mogę pomarzyć (a tak na marginesie - dyrektorem i dyrygentem Opery Poznańskiej był od 1963 do 1969 Robert Satanowski, ojciec często wzmiankowanego na forum Jerzego S.). Na szczęście są płyty CD i DVD. Nawet na rosyjskiej telewizji na "Płaniet" widać, ile wspaniałych rzeczy dzieje się w Moskwie. PS dla wszystkich - dlaczego nikt z PT Użytkowników nie zamieszcza sprawozdań z Poznania lub z koncertów Tria? Relacje z Wrocławia i Krakowa chyba są - czy kompletne, tego nie wiem. - partycja - 11-17-2007 Czy wiadomo już coś o 1 grudnia? Ja znam wstępną listę obecności: 1. Agaciczek 2. Kamil (tak, tak, Kamilu, to o Tobie) 3. Partycja 4. Kubunio + Ola 5. Kraśny + Kraśny 6. Jiři 7. Adam + Leszek 8. Leszek mniej Adam 9. Ola bez samochodu 10. Czapoń 11. Łukasz "Killer" Jęcek 12. Ktoś o kim zapomniałam 13. Jeszcze jeden ktoś 14. I kolejny ktoś 15. A! Jeszcze Gosiafar 16. No i tmach 17. Grabi + 7 obiektywów 18. Robert Siwiec (a co!) 19. Dopiszcie sobie... Edit: 20. Nołłer Łumen 21. Elessssar - Eliszeba - 11-17-2007 partycja napisał(a):Czy wiadomo już coś o 1 grudnia?Z tego, co mi wiadomo - w tym dniu jest np. mały koncercik w Spotkaniu z Balladą, o 20.00, w którym weźmie udział kilka osób, które znam... - partycja - 11-17-2007 Ta wiedza! Bardzo fajnie - Nowhere Woman - 11-17-2007 A czy już coś wiadomo o jakowymś wcześniejszym spotkaniu, czy spotkanie rozpoczyna się dopiero w Spotkaniu? OT: Piękny weekend się zapowiada. Piątek koncert Pidżamy (tak, z Grabażem ) ), sobota - spotkanie... - Simon - 11-17-2007 partycja napisał(a):11. Łukasz "Killer" JęcekCzy tak mam pisać teraz na plakatach WSJK? - partycja - 11-17-2007 Simon napisał(a):Czy tak mam pisać teraz na plakatach WSJK?Tak. Jestem przekonana, że bardzo się ucieszy :rotfl: Ciąg dalszy listy: 22. OLI - tmach - 11-17-2007 Patrycja, widzę, że wiesz więcej ode mnie Cytat:16. No i tmach:rotfl: - gosiafar - 11-18-2007 partycja napisał(a):15. A! Jeszcze GosiafarE, tam! We Wrocławiu byłam pierwsza na liście! :rotfl: Ale zrobię Wam na złość i będę! :rotfl: - Krasny - 11-18-2007 (........) - OLI - 11-18-2007 partycja napisał(a):22. OLITa wiedza !! Przyjadę autostopem, chyba, że mnie ktoś zabierze autem z forumowiczów. p.s. Kto mnie przenocuje?? - Nowhere Woman - 11-18-2007 Cytat:1. Agaciczek24. niekultowa uż. Arachia |