Kraków? - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Kraków? (/showthread.php?tid=5303) |
Kraków? - Nowhere Woman - 10-29-2007 Jak w temacie. Z uwagi na to, że jakoś nigdy nie udaje mi się z Wami spotkać i nie ukrywam, że mi tego brakuje, chciałam zaproponować ustalenie spotkania wcześniejsze. Proponuję sobotę, 17.11, 17 urodziny Elessara tak poza tym Co Wy na to? - jodynka - 10-30-2007 a może tydzień później? krakusy, zabierzcie głos - Elessar - 10-30-2007 Elessar w swoje urodziny będzie grał na festiwalu w Andrychowie, więc Elessarowi nie pasuje Ale poza tym - bardzo chętnie - Nowhere Woman - 10-31-2007 Na razie 2 głosy na nie. To co, 24? - jodynka - 10-31-2007 hmm. mój głos musi zostać odliczony. 24 również nie mogę. Grafik w pracy + ważne wydarzenia w Poznaniu. Ale mieszam... :wstyd: - Ola - 10-31-2007 Olu, najlepiej będzie jak zaproponujesz termin, miejsce i godzinę. Wiesz jak jest w Krakowie, w temacie prawie nikt się nie odzywa, ale zawsze pojawia się większość Jeśli o mnie chodzi, to na dzień dzisiejszy pasuje mi każdy termin, ale fajnie by było gdyby Elessar się pojawił, więc może 24.11? Słoneczności Ola - Mat - 10-31-2007 wstępnie wyrażam zainteresowanie... tylko jak będzie wyglądać sprawa noclegu - Elessar - 10-31-2007 Ola napisał(a):ale fajnie by było gdyby Elessar się pojawił, więc może 24.11?Tak, wiem, plakat. - Nowhere Woman - 10-31-2007 Elessar napisał(a):Tak, wiem, plakat.Plakat, czyli? - Kuba Mędrzycki - 10-31-2007 Nowhere Woman napisał(a):Na razie 2 głosy na nie. To co, 24?A może... 1wszy grudnia? Wtedy bowiem, szykuje się duży koncert 'kaczmarowy', więc byłaby okazja połączyć przyjemne z pożytecznym. Szczegóły koncertu będą podane najprawdopodobniej lada dzień. - Nowhere Woman - 10-31-2007 Koncert, rozumiem, w "Spotkaniu z Balladą"? - Elessar - 10-31-2007 Nowhere Woman napisał(a):Plakat, czyli?Jeśli czegoś nie pomyliłem to mam dla Oli plakat, ten, który Robert dawał w Kołobrzegu. Po prostu brak okazji żeby go wcześniej przekazać Kuba Mędrzycki napisał(a):A może... 1wszy grudnia? Wtedy bowiem, szykuje się duży koncert 'kaczmarowy', więc byłaby okazja połączyć przyjemne z pożytecznym.Kto gra, kto gra? - Kuba Mędrzycki - 10-31-2007 Elessar napisał(a):No, ja oczywiście chciałbym abyś Ty także Elessarze wystąpił.Kuba Mędrzycki napisał(a):A może... 1wszy grudnia? Wtedy bowiem, szykuje się duży koncert 'kaczmarowy', więc byłaby okazja połączyć przyjemne z pożytecznym.Kto gra, kto gra? Tak jak pisałem, za kilka dni, będzie można już podać szczegóły. - tmach - 10-31-2007 Elessar napisał(a):mam dla Oli plakat, ten, który Robert dawał w Kołobrzegu.Sorry za OT. Widzę, że nie tylko ja długo oddaję plakat z Kołobrzegu - OLI - 10-31-2007 tmach napisał(a):Tak, tylko Elessar od tego czasu Oli nie widział Ty zaś ...ekhm ekhm.... zapominaszElessar napisał(a):mam dla Oli plakat, ten, który Robert dawał w Kołobrzegu.Sorry za OT. Widzę, że nie tylko ja długo oddaję plakat z Kołobrzegu - Arachia - 10-31-2007 mi w sumie każdy termin pasuje, więc chętnie się pojawię (chyba, że w ostatniej chwili coś wyskoczy) - nadzieja - 10-31-2007 Ja od 28 listopada jestem na trzydniowym szkoleniu w Krakowie, więc gdyby tak coś więcej o tym koncercie rzekł ktoś... - Mat - 10-31-2007 Elessar napisał(a):mam dla Oli plakattylko dla Oli :evil: - Nowhere Woman - 10-31-2007 Dobrze. Czyli 1 grudnia? Spotkanie z balladą? Koncert pewnie się zacznie o 20, więc może wcześniej? Na przykład w Porcie o 17 (chociaż słyszałam plotki, że Port podobno ostatnio strasznie się zepsuł... Prawda-li to czy szatański apokryf)? - Kuba Mędrzycki - 10-31-2007 Nowhere Woman napisał(a):Czyli 1 grudnia? Spotkanie z balladą?1 grudnia - tak, Ballada - raczej nie. Za kilka dni wszystko będzie wiadomo. - jodynka - 10-31-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):Za kilka dni wszystko będzie wiadomo.aleś tajemniczy - Ola - 11-01-2007 Mat napisał(a):A ja mam plakat dla ElessaraElessar napisał(a):mam dla Oli plakattylko dla Oli :evil: - Jiři - 11-06-2007 Widzę, że temat się niestety urwał, a do 1 grudnia jeszcze prawie miesiąc... Ja ze swojej strony po przeprowadzeniu wywiadu środowiskowego zaproponowałbym ten piątek albo sobotę. Mogę wtedy zapewnić też co najmniej kawałek podłogi. Wstępna lista: (jak komuś nie pasuje niech się wykreśli :' , a jak kogoś pominąłem można się dopisać ) 1.Adam_Leszek 2.Leszek 3.Jiri 4.Stopawel 5.Nowhere 6.Arachia 7.Mat 8.Elessar 9.Ola 10.partycja 11.czapon 12.Łukasz 13.Gniewomir - Ola - 11-06-2007 Miałam być w najbliższy weekend w Gdańsku, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że pojadę dopiero za tydzień, więc na razie nie wykreślam się z tej listy. Słoneczności w ten mroźny poranek - Krasny - 11-06-2007 Ale jaki jest termin ostatecznie? - Jiři - 11-06-2007 Dla tych osób, z którymi się kontaktowałem to nie ma raczej znaczenia, więc może być sobota (t.j. 10 listopad) jeżeli ktoś miałby np. dojechać z daleka.. Wypowiedzcie się - Krasny - 11-06-2007 A nie ten pierwszy grudnia? 10 listopada to jakoś za rychło. - Jiři - 11-06-2007 Do 1-ego grudnia jeszcze daleko.. Z Warszawy do Krakowa można się dostać w niecałe 3 h, więc mógłbyś jeszcze na 10. zdążyć - partycja - 11-06-2007 Proponuję 17 listopada. W najbliższy weekend wybieram się do Żywca leczyć oskrzela gęsim tłuszczem i spirytusem (i Żywcem). - czapon - 11-06-2007 partycja napisał(a):Proponuję 17 listopadaSiedemnasty jest kiepski |