spe - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Własna twórczość (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=24) +---- Dział: Wiersze (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: spe (/showthread.php?tid=5065) |
spe - Sławek - 09-01-2007 SPE (zainspirowany Osiecką ) to tylko czarna dyskoteka moja siostra historia dała mi nazewnictwo wczoraj, wytłumaczenie dzisiaj, czarnowidztwo na jutro... to całkiem sporo nic jej w zamian nie obiecywałem dotrzymać jej muszę jedynie tempa - PMC - 09-01-2007 Agnieszka Osiecka w piosence, która zainspirowała Sławka napisał(a):Nie pozwalasz wytchnąć ludziom ani wiekom Pozdrawiam - Sławek - 09-01-2007 no bardzo ładny przytyk Ci wyszedł, bardzo ładny a może by tak nie o ilości tego co zamieszczam, tylko o jakości, np. powyższego tekstu, ale to już mniej, bo po co się wysilać [ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 16:55 ] Powoli dochodzę do wniosku, że czas zakończyć walkę z wiatrakami, a moja obecność na forum ograniczy się do jego przeglądania i czytania co też tam nowego narodziło się w ludzkich głowach. - Kazia:) - 09-01-2007 Sławek napisał(a):Powoli dochodzę do wniosku, że czas zakończyć walkę z wiatrakami, a moja obecność na forum ograniczy się do jego przeglądania i czytania co też tam nowego narodziło się w ludzkich głowach.Nie wytrzymasz P.S. Nie rób tego, nie odchodź! ;( - Sławek - 09-01-2007 Kazia:) napisał(a):Nie wytrzymaszo tym jak potrafię być uparty wie tu każdy - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):a może by tak nie o ilości tego co zamieszczam, tylko o jakości, np. powyższego tekstu,Ale przecież Ty masz w dupie to, co kto sądzi o Twoich tekstach. Nie rozumiem powyższego pragnienia. Jedyna zdanie na temat Twego poectwa, które Cię interesuje - to Twoje własne zdanie. - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):Ale przecież Ty masz w dupie to, co kto sądzi o Twoich tekstach. Nie rozumiem powyższego pragnienia. Jedyna zdanie na temat Twego poectwa, które Cię interesuje - to Twoje własne zdanie.Interesowałaby mnie każda konstruktywna krytyka. Niestety spotkałem się z nią w ilościach śladowych. Więcej było opinii na miarę budki z piwem, a o takowe rzeczywiście najmniej mi chodzi. - Kazia:) - 09-01-2007 Przepraszam, ja jestem młoda, głupia i niewykształcona, ale co to znaczy ( w Twoim języku) "konstruktywna krytyka"? - Sławek - 09-01-2007 patrz np. opinie Seima - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):Interesowałaby mnie każda konstruktywna krytyka.Tryb przypuszczający jest tu jak najbardziej na miejscu. Sławek napisał(a):Więcej było opinii na miarę budki z piwem, a o takowe rzeczywiście najmniej mi chodzi.No, to Ci powinno coś dać do myślenia, Sławku... - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):No, to Ci powinno coś dać do myślenia, Sławku...no właśnie dało i stąd myśl o opuszczeniu forum - Kazia:) - 09-01-2007 Mam nadzieję, że nie jesteś adwokatem, bo bronienie wychodzi Ci słabo. Swoją drogą niezła taktyka, podkulić ogon pod siebie i zwiać. Wprawdzie wydaje Ci się, że idziesz z podniesioną twarzą, ale właśnie, wydaje Ci się. Cytat:Zawsze znajdzie się filozofia dla braku odwagi....Tak mi się skojarzyło jakoś. Pozdrawiam, Kasia. [ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 18:07 ] Nikt Cię do zosatnia nie zmusi, ale wystarczyłoby mniej zacietrzewienia i forumowe życie byłoby milsze... - Sławek - 09-01-2007 Kazia:) napisał(a):Wprawdzie wydaje Ci się, że idziesz z podniesioną twarzą, ale właśnie, wydaje Ci się.bardziej jak zbity pies Kazia:) napisał(a):mniej zacietrzewienia i forumowe życie byłoby milsze...milsze dla mnie, czy wygodniejsze dla niektórych? - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):no właśnie dało i stąd myśl o opuszczeniu forumEee, nie wierzę. Kazia:) napisał(a):Mam nadzieję, że nie jesteś adwokatem,A właśnie, apropos - jaką aplikację robisz/robiłeś? - Kazia:) - 09-01-2007 Sławek napisał(a):milsze dla mnie, czy wygodniejsze dla niektórych?Milsze dla Ciebie, nam jest łatwo, bo to nie my się przejmujemy tym co piszesz, tylko Tobie jest przykro, że tak reagujemy. A sam to prowokujesz, mówię, mniej zacietrzewienia i kontakty byłyby dużo milsze Spróbuj zamiast nazywać siebie zbitym psem - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):A właśnie, apropos - jaką aplikację robisz/robiłeś?Ja? Żadnej. A w jakiej uczysz szkole ? - Jaśko - 09-01-2007 Kazia:) napisał(a):mniej zacietrzewienia i kontakty byłyby dużo milszeI kto to mówi! - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):A w jakiej uczysz szkoleJuż nie uczę. Pracowałem kilka lat w liceum. A co ma piernik do wiatraka? - Kazia:) - 09-01-2007 Jaśko ja byłam zacietrzewiona w konkretnej sprawie, w jednym temacie, ale zauważ że nie obrażam się o dyskusję, która się toczyła i nie zamierzam przez to odejść z forum... Więc dziwi mnie to porównanie. Ja w każdym razie na forumowe kontakty nie narzekam - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):co ma piernik do wiatrakawiatrak-młyn-mąka-piernik - gredler - 09-02-2007 Simon napisał(a):Eee, nie wierzę.Bo Ty ateista jesteś. - Simon - 09-02-2007 gredler napisał(a):Bo Ty ateista jesteś.Tak! A wiesz, że właśnie tak miałem pierwotnie napisać: Jako ateista - nie wierzę :rotfl: |