![]() |
Prezentacja wierszy oraz koncert - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Gintrowski, Łapiński, Wysocki i inni (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Poeci i Bardowie (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Prezentacja wierszy oraz koncert (/showthread.php?tid=4919) |
Prezentacja wierszy oraz koncert - OLI - 08-10-2007 Informację zamieszczam za GW: Dziedziniec Muzeum Wojska Polskiego, Al. Jerozolimskie 3 Pokolenie, którego nie było... -prezentacja wierszy Krzysztofa Marii Sieniawskiego i koncert Jacka Majewskiego i Tomasza Susmęda sob. g. 19 więcej informacji znalazłem tutaj Ktoś się wybiera? Ja z chęcią bym posłuchał zarówno wierszy, jak i wspomnień oraz samego koncertu. - pkosela - 08-10-2007 OLI napisał(a):Ja z chęcią bym posłuchał zarówno wierszy, jak i wspomnień oraz samego koncertu.jateż Jak mi niebo nie zawali się na głowę, to będę ![]() Dzięki Oli! - tmach - 08-10-2007 A ja nie mogę. ![]() - Kuba Mędrzycki - 08-10-2007 OLI napisał(a):Ktoś się wybiera? Ja z chęcią bym posłuchał zarówno wierszy, jak i wspomnień oraz samego koncertu.Gdyby informacja pojawiła się przynajmniej kilka dni wcześniej, pewnie więcej osób wybrałoby się na ten koncert. - Młoda - 08-11-2007 No i nie udało mi się pójść... Czy ktoś był i zechciałby coś opowiedzieć? ![]() - tmach - 08-12-2007 Byłam i mówię "coś". ![]() ![]() Co do reszty wykonawców, nie będę się wypowiadać. Z ciekawostek pokazywany był występ Jacka Kaczmarskiego z Opola '81. ![]() - gosiafar - 08-12-2007 Popieram Przedmówczynię, było świetnie (oczywiście oprócz akustyka), Jacek wykazał się spokojem i opanowaniem "w chwili próby", miał to nawet "wkalkulowane"! ![]() I Jacek, i Tomek stanęli na wysokości zadania. Po koncercie też było bardzo sympatycznie, tylko trochę mokro! ![]() ![]() - Młoda - 08-12-2007 Teraz jeszcze bardziej żałuję, że nie byłam ![]() Żadna z was nawet się nie pochwaliła że idzie, a Małpa jeszcze nakłamała, że jej nie będzie! Zapamiętam to sobie! I tak was kocham ![]() - gosiafar - 08-12-2007 Młoda napisał(a):Żadna z was nawet się nie pochwaliła że idzie, a Małpa jeszcze nakłamała, że jej nie będzie! Zapamiętam to sobie!Tak jakoś przyszli Ci, którzy się nie deklarowali, lub mieli nie przyjść, natomiast nie przyszli Ci, którzy być mieli... Czyli - nic nowego! Trzeba się było nie oglądać na innych i przyjść! ![]() - Młoda - 08-12-2007 Miałam ochotę pojechać, ale i tak pewnie bym nie zdążyła albo zdążyłabym na samą końcówkę ![]() - gosiafar - 08-12-2007 Młoda napisał(a):Miałam ochotę pojechać,No, to teraz żałuj i nie miej pretensji do innych! ![]() - Młoda - 08-12-2007 No to żałuję i pretensji nie mam ![]() - Kuba Mędrzycki - 08-12-2007 Dziewczęta, może wreszcie poinstalujecie sobie na komputerach komunikatory internetowe? Słyszałem, że gadu-gadu jest całkiem niezły. :wredny: [ Dodano: 12 Sierpień 2007, 17:39 ] tmach napisał(a):Byłam i mówię "cośA można się dowiedzieć jakie utwory Jacek z Tomkiem wykonywali? - gosiafar - 08-12-2007 Ale my - tak czy inaczej - rozmawiamy na temat koncertu, Kubo, a nie reklamujemy komunikatorów żadnego typu! ![]() - pkosela - 08-12-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):A można się dowiedzieć jakie utwory Jacek z Tomkiem wykonywali?Też bym się chętnie dowiedział, co straciłem... - tmach - 08-12-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):A można się dowiedzieć jakie utwory Jacek z Tomkiem wykonywali?Nie pamiętam tytułów utworów. :wstyd: Mam kłopoty z zapamiętywaniem tytułów. To już może Jacek lub Tomek podpowiedzą. A ogólnie, Jacek, swego czasu, napisał muzykę do kilkunastu/dziesięciu utworów Sieniawskiego. I część tych utworów Panowie wykonywali. |