Forum o Jacku Kaczmarskim
Dwie Skały - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Ciekawostki (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Dwie Skały (/showthread.php?tid=4742)

Dwie Skały - czapon - 07-08-2007

Jak festiwal, to festiwal Wink, postanowiłem zakładać nowe tematy z materiałami które udało mi się przerobić z VHS, pomimo wakacji i pomimo tego, że część forumowiczów je posiada.
Mamy dużo młodych użytkowników, którzy nie mieli okazji być na koncertach, a i w TV się czasem coś przegapi. Będą już na stronce, a po wakacjach jak będzie jakiś odzew, wstawi się już konkretne o które ewentualnie będą ludzie prosić.
Dwie Skały to materiał trzydziestominutowy, więc niestety jest dość ciężki Sad , ponad 300 M.
Z moim sprzętem i umiejętnościami Smile nie umiem tego bardziej skompresować , żeby obraz nie tracił na jakości i głos nie odchodził.
Mimo wszystko może znajdą się chętni na pobranie. Ja gdybym tego nie miał na pewno bym sobie zasysał i cieszył się jak młody pies z pcheł.

Pozdrawiam Piotr

Dwie Skały

PS
A w Gazecie Skawińskiej Wink było napisane, że wielu ludzi z forum jest w posiadaniu ciekawszych materiałów, tylko redaktor nie miał pojęcia dlaczego nie chcą się podzielić.

- Elzbieta - 07-08-2007

czapon napisał(a):wstawi się już konkretne o które ewentualnie będą ludzie prosić.
O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki - nie zeby mnie ten widok specjalnie interesowal, ale film podobno dobry.

Ela

- czapon - 07-08-2007

Elzbieta napisał(a):O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki
Ja niestety nie posiadam takiego, ani nie znam Sad

Re: Dwie Skały - jodynka - 07-08-2007

czapon napisał(a):A w Gazecie Skawińskiej Wink było napisane, że wielu ludzi z forum jest w posiadaniu ciekawszych materiałów, tylko redaktor nie miał pojęcia dlaczego nie chcą się podzielić.
hmm, ciekawe, który to... Smile

Dzięki za film. Nie ściągnęłam jeszcze, bo za duży jak na moje możliwości, ale już ja się postaram, żeby ktoś mi ściągnął Smile

- k. - 07-08-2007

ściągam Smile mam sentyment do tego filmu bo mnie na nim widać Wink niestety tylko tył głowy i niestety wtedy jeszcze nie byłem siwy Wink no w każdym razie lubię ten film Smile oczywiście pod warunkiem że to film z harendy Smile
pozdrawiam serdecznie i dziękuję
k

- gredler - 07-08-2007

Elzbieta napisał(a):O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki - nie zeby mnie ten widok specjalnie interesowal, ale film podobno dobry.
Z tego co pamiętam, Paweł Konopacki zadeklarował się udostępnić film, jeśli osoba, od której sam dostał ten materiał, wyrazi zgodę. Napisał, że to może potrwać.

Ja czekam.

- Elzbieta - 07-15-2007

gredler napisał(a):Ja czekam.
To ja tez. Czekam.

- ant - 07-15-2007

ja też, ja też

- Elzbieta - 07-15-2007

ant napisał(a):ja też
gredler napisał(a):Z tego co pamiętam, Paweł Konopacki zadeklarował się udostępnić film, jeśli osoba, od której sam dostał ten materiał, wyrazi zgodę. Napisał, że to może potrwać.
Jakos Mu sie przypomniec?

- Zbrozło - 02-27-2008

Czapon: Mógłbyś jeszcze to udostępnić?

- czapon - 02-27-2008

przykro mi Sad