![]() |
Matura - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Matura (/showthread.php?tid=4686) |
Matura - fizol - 06-29-2007 No i jak po odebraniu wyników? Ja jestem umiarkowanie zadowolony, tylko matma mi psuje świadectwo :' Ja mam tak: Polski podstawowy: pisemny 63% / ustny 90 % Angielski rozszerzony: pisemny 76% / ustny 80% Geografia rozszerzona: 72% Matematyka rozszerzona: 38 % ![]() d ![]() - Zbigniew - 06-29-2007 Chujowo. Polak rozszerzenie 60% WOS rozszerzenie 60% Angol rozszerzenie 58% (może gdyby było 2% więcej to bym się cieszył z wyników) Ustne- polak 100% i angol 95%. Ogólnie, może się dostanę, złożyłem jedynie na filozofię w Toruniu. Ale i tak za rok poprawiam, bo tragedia wyszła. Tak to jest, jak się 3 lata obija ;> [ Dodano: 29 Czerwiec 2007, 17:44 ] btw. wyniki znałem wczoraj ![]() - ReDi - 06-29-2007 Ja też tak srednio zadowolony, bo matme zwalilem (jak na swoje możlwiości); Polski 72 / ustny 95 Angielski 78 / ustny 95 Matematyka 82 Fizyka 93 Wszystko rozszerzony Od przyszłego semestru widzimy się we Wrocławiu :p - fizol - 06-29-2007 ReDi napisał(a):Matematyka 82 ReDi napisał(a):matme zwalilem:rotfl: [w tym miejscu wkleić proszę szczery fizolowy piwny uśmiech] ![]() - stopawel - 06-29-2007 fizol napisał(a):dołączam się do fizolowego szczerego uśmiechuReDi napisał(a):Matematyka 82ReDi napisał(a):matme zwalilem:rotfl: a ja też nie najlepiej angielski 71 historia 62 matma 54 to na rozszerzonym a polski na podstawowym 63 - Kazia:) - 06-29-2007 Taa, chciałabym tak "zawalić" maturę ReDi ![]() Mnie poszło... hmmm, polski i niemicki bardzo dobrze, chemia, dokładnie tak jak myślałam, biologia... :| Dużo mniej niż się spodziewałam... No cóż, w garść się wziąć i iść dalej ![]() Do radia w moim przypadku ![]() Pozdrawiam i gratuluję wszystkim ![]() - radziu_88 - 06-29-2007 ja cienko..... polak rozszerzony 52%,ustny 85% angol pisemny 78%,ustna 90% wos rozszerzony 64% hista rozszerzona 78% - Jasny gwint - 06-29-2007 kujony jedne ![]() ![]() - Zmienna - 06-29-2007 Ja zwaliłam z angielskiego no i ogólnie inne też niezbyt dobrze mi poszły ![]() Ustne Polski - 85% Angielski - 85% Pisemne Matma - podstawa - 72% (błędy obliczeniowe ![]() Polski - podstawa - 70% (nie wiem jakim cudem ;/ ) Angielski (największa dupa ![]() - rozszerzony - 48% - podstawowy - 55% a na WAPW się nie dostałam ![]() może na krajobraz - trzymajcie kciuki 3 lipca ![]() [ Dodano: 30 Czerwiec 2007, 00:17 ] u mnie w szkole z kazdego przedmioty były osoby któe dostały po maksie 0.o jestem w szoku i jestem debil bo w porównaniu do innych mam mało % ![]() - OLI - 06-30-2007 Biorąc poprawkę, że w tym roku pisałem tylko wos to podam tylko wos: Pisałem arkusz rozszerzony a napisali mi w moim aneksie do świadectwa dojrzałości tak: Podstawowy: 76% Rozszerzony: 72% - Zmienna - 06-30-2007 bo nie wiesz...? jest przelicznik Giertychowski ![]() - ReDi - 06-30-2007 Zmienna napisał(a):a na WAPW się nie dostałamEgzamin z rysunku już miałaś? Co do tej tabelki to ona jest całkiem zabawna, czego obrazem są przeliczenia na moim świadectwie: 72 to na podstawie 76, 78 to 81, 82 to 85, a 93 to 94. Troche to dziwne, ale ideę tych całych tabelek rozumiem. Zrobili sobie statystyczne wyliczenia, ile kto mial procent na podstawie przydanym wyniku na rozszerzonym i wprowadzili w życie. A to, że zdawaliśmy tylko jeden poziom wyszło na dobre, ponieważ pisane dwóch poziomów jednego dnia mogłoby być bardzo męczące i odbić się na wynikach :/. Ps. Kto idzie na studia do Wrocławia?? :p Najlepiej na PWr. ![]() - Zmienna - 06-30-2007 ja na architekture Wrocławska chciałam ale potem jednak stwierdziłam że to bezsensu bo tam nie ma wyjścia w dobre kręgi że tak powiem i ma mniejszą renome od WArszawskiej. Za rok powtórka z rozrywki na WAPW byłam 284 0.o przez gówniany model - jakbym dosała z niego 29 pkt więcej to bym się dostała ![]() na krajobraz mam egzamin z rysunku 3-ciego. - fizol - 06-30-2007 ReDi napisał(a):Ps. Kto idzie na studia do Wrocławia??Ja d ![]() ReDi napisał(a):Najlepiej na PWr.Niestety UWr, ale chętnie wpadnę na piwo do przypolitchnicznej Tawerny ![]() - Simon - 06-30-2007 fizol napisał(a):Niestety UWrDlaczego niestety. Na uniwerku jest sympatycznie. - ReDi - 06-30-2007 fizol napisał(a):Niestety UWr, ale chętnie wpadnę na piwo do przypolitchnicznej TawernyTrzeb się będzie razem trzymać :p Ja aktualnie z Wrocławia prawie nikogo nie znam, nie mam tam żadnej rodziny, nawet nigdy w życiu w tym mieście nie byłem :p Ale co tam. Do odważnych świat należy ! Zmienna napisał(a):a na architekture Wrocławska chciałam ale potem jednak stwierdziłam że to bezsensu bo tam nie ma wyjścia w dobre kręgi że tak powiem i ma mniejszą renome od WArszawskiej. Za rok powtórka z rozrywki na WAPW byłam 284 0.o przez gówniany model - jakbym dosała z niego 29 pkt więcej to bym się dostała (a było to realne tylko przez zdenerwowanie nie wyszło)Moja koleżanka, która na prawde w rysowaniu jest bardzo dobra też poległa na rysunku technicznym czy jakimś tam podobnym wymyśle ![]() ![]() - fizol - 06-30-2007 Simon napisał(a):Dlaczego niestety.Niestety dla ReDiego bo nie na Polibudę ![]() Z całego serca chcę iść na ten Uniwerek Simon napisał(a):Na uniwerku jest sympatycznie.Oby ![]() ReDi napisał(a):Trzeb się będzie razem trzymać :p Ja aktualnie z Wrocławia prawie nikogo nie znam, nie mam tam żadnej rodziny, nawet nigdy w życiu w tym mieście nie byłem :pSpoko, przyjmiemy Cię serdecznie ![]() ReDi napisał(a):Do odważnych świat należy !I do geologów :rotfl: - Simon - 06-30-2007 ReDi napisał(a):aktualnie z Wrocławia prawie nikogo nie znam, nie mam tam żadnej rodziny, nawet nigdy w życiu w tym mieście nie byłemWsiąkniesz. To magiczne miasto. - reuter - 06-30-2007 fizol napisał(a):I do geologówI do Czesia! - Zmienna - 06-30-2007 ReDi napisał(a):Moja koleżanka, która na prawde w rysowaniu jest bardzo dobra też poległa na rysunku technicznym czy jakimś tam podobnym wymyślee.... czyli poległa na 1 etapie ![]() ![]() ![]() [ Dodano: 30 Czerwiec 2007, 20:07 ] a teraz będę się specjalizowac w zajeżdżaniu młodych koni ^^ (proszę tego opacznie nie odbierać :niepewny: ) - gosiafar - 06-30-2007 Simon napisał(a):Wsiąkniesz. To magiczne miasto.Zdecydowanie się zgadzam! Byłam tylko kilka razy, ale mam takie zdanie na ten temat! Wrocław jest wyjątkowy, Uniwersytet też (ja tylko zwiedzałam), ludzie są inni niż w innych miejscach Polski, bardziej serdeczni i otwarci! Jest co oglądać i zwiedzać, jest wiele miejsc, gdzie można zjeść tanio i smacznie. Okolice są też bardzo ciekawe. Zdecydowanie zgadzam się z "Magicznym Miejscem"! Kocham Wrocław! ![]() - Simon - 06-30-2007 gosiafar napisał(a):można zjeść tanio i smacznieBa. Nawet wypić. ![]() Wroc Love. - gosiafar - 06-30-2007 Simon napisał(a):Ba. Nawet wypić.Też. No, i ten Spiż! Ale o tym niech się studenci przekonują sami...! We Wrocławiu najbardziej rozczulił mnie Pan. który prowadzi PTTK, gdy Go spytałam o najciekawsze zabytki i co warto zobaczyć, powiedział, że Jego... ![]() - Alek - 06-30-2007 gosiafar napisał(a):ludzie są inni niż w innych miejscach Polski, bardziej serdeczni i otwarciSzczególnie kierowcy na Placu Grunwaldzkim o 7.30... Simon napisał(a):Ba. Nawet wypić.Tanio i smacznie??! Żartujesz? ![]() Ale poza tym - zgadzam się! - Tomek_Ciesla - 06-30-2007 Zgadzam sie, ze Wroclaw to piekne miasto ![]() ![]() - Alek - 06-30-2007 gosiafar napisał(a):No, i ten SpiżNo piwo i smalec przeginają... I cena... - Simon - 06-30-2007 Po maturze warto tu przyjechać. Ja przyjechałem. I Alek przyjechał. Ja nawet - zostałem. Wroc Love. - gosiafar - 06-30-2007 Alek napisał(a):Tanio i smacznie??! Żartujesz? Alek napisał(a):No piwo i smalec przeginają... I cena...Uwierz, trochę jeździłam po Polsce, więc mam skalę porównawczą! We Wrocławiu jest smaczne i niedrogie jedzenie! Ja mieszkam w Warszawie i - sorry - ale Wrocław pod każdym względem przoduje! Piwo w Pubach w Warszawie jest w podobnych cenach, jak w Spiżu. A klimat i wybór - bez porównania! Nie doceniasz tego, z czego korzystasz! - Alek - 06-30-2007 Piwo w Spiżu jest po 6,7 zł. Jeśli uważasz,że to niedużo,to zazdroszczę ![]() Zwykle są po 5zł i smakują jak woda w otwartym basenie pod koniec sierpnia. Ja to porównuje z Czechami. Tam za niecałe 3zł dają piwo o jakości tego ze Spiża. - gosiafar - 06-30-2007 Alek napisał(a):Piwo w Spiżu jest po 6,7 zł. Jeśli uważasz,że to niedużo,to zazdroszczęNa Starym Mieście w Warszawie ceny są podobne, ale nie ten smak! Więc zazdrość sobie, bo nawet Spiż jest niedrogi! ![]() |