![]() |
Trio Łódzko - Chojnowskie w Mazowieckim Centrum Kultury - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Trio Łódzko - Chojnowskie w Mazowieckim Centrum Kultury (/showthread.php?tid=4444) Strony:
1
2
|
Trio Łódzko - Chojnowskie w Mazowieckim Centrum Kultury - Niktważny - 05-08-2007 14 maja 2007 roku o godzinie 19:00 w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki w Warszawie, przy ul. Elektoralnej 12 odbędzie się koncert Trio Łódzko - Chojnowskiego. Wszystkich zainteresowanych serdeczenie zapraszamy. - gredler - 05-08-2007 Uuu, przy takiej konkurencji to nie wiem, czy ktoś się zjawi w Łodzi ![]() - Jaśko - 05-08-2007 O, w końcu chyba coś mi będzie pasować, akurat powinienem mieć wolny wieczór w Warszawie. - pkosela - 05-08-2007 No tak, Gredler wygryzł Trio z Łodzi, więc przyjeżdżają do Warszawy... I bardzo fajnie! ![]() A jeszcze fajniej byłoby, gdyby w następnym tygodniu/miesiącu nastąpiła zmiana - Trio w Łodzi, Gredler w Warszawie ![]() Nareszcie coś się dzieje w Stolicy! - gosiafar - 05-08-2007 Nie martw się, Przemku, nie mogę być ani w Łodzi, ani w Warszawie! To mi znakomicie ułatwia wybór! ;( - OLI - 05-08-2007 Super, znów będę musiał zawalić niemiecki ![]() - tmach - 05-08-2007 Mam zarezerwowany jeden wolny bilet. Chętni na PW. - gredler - 05-08-2007 gosiafar napisał(a):nie mogę być ani w Łodzi, ani w WarszawieStrasznie się cieszę ![]() pkosela napisał(a):A jeszcze fajniej byłoby, gdyby w następnym tygodniu/miesiącu nastąpiła zmiana - Trio w Łodzi, Gredler w WarszawieTak, to byście wszyscy pojechali do Łodzi ![]() - pkosela - 05-08-2007 gredler napisał(a):Tak, to byście wszyscy pojechali do Łodzi .Nie, nie... Z tego co pamiętam, to ostatnio zdążyłeś nam zagrać 1/4 piosenki. ![]() A że wygodny(i?) jestem(śmy?), to inna sprawa... Po co jeździć, jak artyści mogą przyjechać do nas... ![]() tmach napisał(a):Mam zarezerwowany jeden wolny bilet.Pozostałe są szybkie, czy nie są zarezerwowane? :wredny: - tmach - 05-08-2007 pkosela napisał(a):Nie czepiaj się. Inteligentni ludzie i tak zrozumieją co miałam na myśli. A, że nie po polsku napisałam. :wstyd: Zdarza się.tmach napisał(a):Mam zarezerwowany jeden wolny bilet.Pozostałe są szybkie, czy nie są zarezerwowane? :wredny: - gredler - 05-08-2007 pkosela napisał(a):Z tego co pamiętam, to ostatnio zdążyłeś nam zagrać 1/4 piosenki.Mam nadzieję, że chłopakom uda się zagrać więcej; ostatecznie jest ich trzech i są lepiej zbudowani ode mnie ![]() - tmach - 05-08-2007 Czyżbyś chciał się wymigać od grania u nas ? A co do Tria to też mam nadzieję, że zagrają dużo więcej. - Elzbieta - 05-09-2007 Paweł Konopacki napisał(a):Wszystkich zainteresowanych serdeczenie zapraszamyZaintersowana (bardzo) nie moze przyleciec.... :/ kiedys pewnie sie zbiegnie. Ale nie o to chodzi. Raczej o totalny OT - Atos jest nieprawdopodobnie slodki - ja nie widzialam takich uszek u foxterierow. Czy to jeszcze szczeniak?. Oczywiscie nie odpowiadaj,zeby nie ciagnac OT. - ann - 05-09-2007 Paweł Konopacki napisał(a):14 maja 2007 roku o godzinie 19:00 w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki w Warszawie, przy ul. Elektoralnej 12 odbędzie się koncert Trio Łódzko - Chojnowskiego.Niech Ci będzie... Dodane do imprez ![]() - gredler - 05-09-2007 Podał adres, cwaniak. - OLI - 05-13-2007 Czy ktoś się orientuje czy bilet będzie można normalnie kupić przed koncertem? Czy już wszystkie są "zarezerwowane"?? - Jaśko - 05-13-2007 E, bez żartów. Jak "zarezerwowane"? Czy to jest tak mała sala, czy raczej Tomasz Susmęd z zespołem jest tak popularny w Warszawie, że ze znacznym wyprzedzeniem trzeba rezerwować bilety? Jeżeli to drugie, to szczerze gratuluję, niemniej mam nadzieję, że jak sie pojawię jutro wieczorem to coś tam uda sie kupić, być może od koników. - tmach - 05-13-2007 Z tego względu, że muszę być godzinę przed koncertem, by odebrać zarezerwowane bilety mogę kupić i dla Ciebie, Marku. W razie czego zadzwonię koło 18,00 do Ciebie ( mam nadzieję, że numer komórki masz taki sam jak w zeszłym roku ) A ze słuchów jakie " chodziły" w Bydgoszczy, to zainteresowanie jest duże. - Zeratul - 05-13-2007 Jaśko napisał(a):E, bez żartów. Jak "zarezerwowane"? Czy to jest tak mała sala, czy raczej Tomasz Susmęd z zespołem jest tak popularny w Warszawie, że ze znacznym wyprzedzeniem trzeba rezerwować bilety?Nie wiem, co rozumiesz przez "małą salę" ale w takim np. poznańskim Blue Note w zeszłym roku bilety na Trio rozeszły się dość szybko... Pozdrawiam Zeratul - Jaśko - 05-13-2007 Zeratul napisał(a):Nie wiem, co rozumiesz przez "małą salę" ale w takim np. poznańskim Blue Note w zeszłym roku bilety na Trio rozeszły się dość szybko...A tak w porównaniu do sali w toruńskim Dworze Artusa to duże to Blue Note jest? ![]() - Zeratul - 05-13-2007 Jaśko napisał(a):A tak w porównaniu do sali w toruńskim Dworze Artusa to duże to Blue Note jest?Nie wiem - nie byłem w Dworze Artusa, ale np. od Od Nowy z pewnością mniejsze :agent: Chodziło mi raczej o ogólne zobrazowanie popularności Tria, czy raczej reakcji ludzi na hasło 'Kaczmarski' na plakacie (a ostatnio jest coraz lepiej ![]() Pozdrawiam Zeratul - tmach - 05-14-2007 Bilety załatwione dla wszystkich, którzy się do mnie zgłosili. Ktoś chętny jeszcze ? - Kamil - 05-14-2007 Z Imprez: Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego Wystąpi Trio Łódzko-Chojnowskie Oberża Folkowa (Zapiecek) ul. Piotrkowska 43 godz. 21.00 Łodzianie, czy ten koncert będzie transmitowany w Radiu Zapiecek? Pozdrawiam P.S. Przepraszam za off top, ale nawet pasuje ![]() - Elessar - 05-14-2007 Na stronie Zapiecka pisze: Długo oczekiwane Trio Łódzko - Chojnowskie, czyli Konopacki, Łuczyński i Susmęd. Połączyła ich pasja wspólnej fascynacji osobą i twórczością zmarłego wybitnego poety, kompozytora i pieśniarza Jacka Kaczmarskiego. Paweł i Witek (łodzianie) od dłuższego czasu występowali razem grając utwory swojego Mistrza. Tomek (chojnowianin) dołączył w czerwcu 2003 r. Kilka pierwszych występów publicznych zmotywowało ich do dalszej pracy. Postanowili skupić się nie tylko na odtwórczym wykonywaniu pieśni swojego Mistrza, ale i na tworzeniu własnych piosenek — zarówno do wierszy Kaczmarskiego, jak i innych poetów. Ich kompozycje doceniło jury XXXIII Spotkań Zamkowych „Śpiewajmy Poezję” w Olsztynie, nagradzając zespół III nagrodą konkursu. Od chwili śmierci Jacka Kaczmarskiego czują na sobie ciężar obowiązku utrzymywania pamięci o Jacku i Jego piosenkach. Starają się robić to jak najlepiej. Wstęp 5 PLN. TRANSMISJA NA ŻYWO!!! P.S. Wybacz, że nie jestem łodzianin ![]() - tmach - 05-14-2007 Elessar napisał(a):TRANSMISJA NA ŻYWO!!!A można tego słuchać przez internet? To pytanie do Łodzian. ![]() - Zeratul - 05-14-2007 A można podawać daty? To pytanie do wrzucających informacje wszelakie ![]() Jakby co, to: sobota, 19 maja 2007, godz 21:00 Pozdrawiam Zeratul - Elessar - 05-14-2007 Wybacz, ale znowu odpowiem za nich, bo sam wczoraj tego szukałem i znalazłem stronę ichniejszego internetowego Radia Zapiecek. ![]() - Kamil - 05-14-2007 Elessar napisał(a):P.S. Wybacz, że nie jestem łodzianinGrunt to dobra informacja, wybaczam Elessarze, nawet stawiam piwko ![]() - tmach - 05-14-2007 Elessar napisał(a):Wybacz, ale znowu odpowiem za nichA co tu do wybaczania. Piwo za informację. Bez Ciebie, Elessarze, to jak bez ręki. ![]() - Elzbieta - 05-14-2007 Elessar napisał(a):Będzie z tego co wiem koncert tam transmitowanyOgromne dzieki za informacje!!! |