![]() |
7. maja 2007 Warszawa - Kuba + Mateusz w DKŚ-u - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7. maja 2007 Warszawa - Kuba + Mateusz w DKŚ-u (/showthread.php?tid=4426) |
- pkosela - 05-07-2007 Podziękowania dla obu Panów i dla DKŚ-u, który ten koncert zorganizował. Specjalne dzięki za niespodzianki ![]() Jak zwykle było warto przyjść i posłuchać. Tylko dlaczego dopiero 20. czerwca w Warszawie? PS. DayneTane, byłaś? - DayneTane - 05-07-2007 pkosela napisał(a):PS. DayneTane, byłaś?Ano byłam. Prawdopodonie siedzieliśmy w tym samym rzędzie ![]() tmach napisał(a):Zacznę od Dayne Tane.Dlaczego nie odważyłaś sie podejść? Przecież my nie gryziemy.Wiem, wiem, ale ja już taka jestem niepełnosprawna społecznie (nie bez przyczyny). Pracuję nad tym, ale to trudne w moim przypadku. Myślę, że dowiecie się dlaczego tak jest, jak się spotkamy w Tawernie. A co do koncertu: pkosela napisał(a):było warto przyjść i posłuchać.Pozdrawiam! - tjk_ - 05-07-2007 Koncert był bardzo przyjemny, kto nie był niech żałuje. Mateusz ma świetny głos, a większość aranżacji doskonale oddawała duch twórczości JK/Trio. Podziękowania dla obu wykonawców. Pozdrawiam serdecznie :-) tjk - Zmienna - 05-08-2007 tjk_ napisał(a):Koncert był bardzo przyjemny, kto nie był niech żałuje.No cóż... to do 20 czerwca ![]() ![]() Mam nadzieję że w czerwcu będą to koncerty nie kolidujące z egzaminami :' - pkosela - 05-08-2007 DayneTane napisał(a):Prawdopodonie siedzieliśmy w tym samym rzędzieCzy to nie z Tobą ktoś się przywitał "z rozpędu" i został poinformowany, że się zapędził? To w takim razie już nas znasz i mogę Cię zapewnić, że wyglądamy być może mało sympatycznie (przynajmniej niektórzy), za to zyskujemy przy bliższym poznaniu (też, oczywiście niektórzy) ![]() Zmienna napisał(a):choć może wcześniej do tawerny uda mi się zawitaćI tak masz krechę ![]() I proszę, wykreśl to "może"! - DayneTane - 05-08-2007 pkosela napisał(a):Czy to nie z Tobą ktoś się przywitał "z rozpędu" i został poinformowany, że się zapędził?:rotfl: Tak to właśnie było, poznałam Tomka - pozdrawiam! pkosela napisał(a):zyskujemy przy bliższym poznaniuJa wcale nie sądzę, byście tracili przy dalszym! ![]() - gosiafar - 05-08-2007 Bardzo żałuję, że nie mogłam być na całości, ale cieszę się, że chociaż na "kawałku". Było warto! Serdeczne dzięki, Mateuszu i Kubo! Tomaszów Lubelski? Tam mnie jeszcze nie było! ![]() - OLI - 05-08-2007 DayneTane napisał(a):Ano byłam. Prawdopodonie siedzieliśmy w tym samym rzędzieZ dumą mogę powiedzieć, że miałem tę przyjemność siedzenia koło Ewy ![]() ![]() Co do koncertu to wydawało mi się, że Mufka nieco skrócona, ale poza tym okej ![]() - gosiafar - 05-08-2007 OLI napisał(a):wydawało mi się, że Mufka nieco skrócona, ale poza tym okejMateusz się wystraszył, że nie wytrzymamy i zaczniemy śpiewać! :rotfl: - raven87 - 05-08-2007 Witam, Koncert bardzo mi się podobał, pierwszy raz widziałem panów razem (wcześniej tylko Mateusza), i trzeba oczywiście przyznać że bardzo profesjonalnie całość wykonana ![]() ![]() ![]() pozdrawiam! - pkosela - 05-08-2007 Kolejny nieujawniony! - tmach - 05-08-2007 Pokolenie jest w ogóle mało grane, jakby zapomniane. A chyba niesłusznie. Mam pytanie związane z tym utworem. Czy mi się dobrze kojarzy, że JK i PG wykonywali ją w Opolu ? - Kuba Mędrzycki - 05-08-2007 tmach napisał(a):Czy mi się dobrze kojarzy, że JK i PG wykonywali ją w Opolu ?Tak. Podczas OPOLA'81. - tmach - 05-08-2007 To znaczy, że sklerozy jeszcze nie mam. Przepraszam za OT , ale pamiętam ten występ. ![]() - raven87 - 05-08-2007 pkosela napisał(a):Kolejny nieujawniony!Bo z czym tu się ujawniać? Jak napisze kilkadziesiąt postów to wtedy ktoś mnie może będzie kojarzył, i wtedy się będzie czas ujawnić ![]() - pkosela - 05-08-2007 Ależ ta młodzież nieśmiała! - tmach - 05-08-2007 pkosela napisał(a):Ależ ta młodzież nieśmiała!Może się młodzież wystraszyła Ciebie ? ![]() - gredler - 05-08-2007 tmach napisał(a):pamiętam ten występByłaś wtedy w Opolu? - tmach - 05-08-2007 Niestety, oglądałam tylko w TV. - DayneTane - 05-08-2007 OLI napisał(a):Z dumą mogę powiedzieć, że miałem tę przyjemność siedzenia koło EwyCzuję się wyróżniona ![]() tmach napisał(a):No i wydało się skąd ta nieśmiałośćpkosela napisał(a):Ależ ta młodzież nieśmiała!Może się młodzież wystraszyła Ciebie ? ![]() - Tomek_Ciesla - 05-08-2007 DayneTane napisał(a):Tak to właśnie było, poznałam Tomka - pozdrawiam!Cała przyjemnosć po mojej stronie ![]() ![]() Jesli chodzi o koncert to wciaz jestem zły za nie zagranie "Jesieniena" i grożenieniem mi ![]() ![]() Pozdrawiam Tomek - Luna - 05-08-2007 To dobry koncert był! OLI napisał(a):wydawało mi się, że Mufka nieco skrócona, ale poza tym okej ![]() I spotkanie wieczorne na Nowym Świecie przyjemne... - piotrek - 05-08-2007 Luna napisał(a):spotkanie wieczorne na Nowym Świecie przyjemne.Biorąc pod uwagę zatroskane miny niektórych, śpieszę powiadomić, że 24 godziny po zjedzeniu bigosu w Barze Kawowym Piotruś nadal funkcjonuję poprawnie (łącznie z układem pokarmowym). - gosiafar - 05-08-2007 To się bardzo cieszę, a pewnie najbardziej T(ele)mach! ![]() ![]() - Kuba Mędrzycki - 05-08-2007 Tomek_Ciesla napisał(a):Kubo, teraz się spytam - czy masz może nuty do granych przez was utworów, tlyko, ze oczywiście nut na fortepianA zaglądałeś tutaj? ![]() Jeśli jednak chodziło Ci o nuty akompaniamentu, to nie posiadam takowych. [ Dodano: 9 Maj 2007, 00:45 ] Chciałem korzystając z okazji, nadmienić iż miło było w poniedziałek poznać forumową koleżankę, z którą wielokrotnie tu na forum zdarzało mi się ścierać, a która(jak to zwykle w realowej konfrontacji bywa), okazała się niezwykle miłą i sympatyczną osobą! I teraz zagadka: o kogo chodzi? ![]() - gredler - 05-08-2007 eeee... berseis13? - Kuba Mędrzycki - 05-08-2007 gredler napisał(a):eeee... berseis13?Widzę, że humor niektórym dopisuje... ![]() - Elzbieta - 05-09-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):okazała się niezwykle miłą i sympatyczną osobą!Ja jestem bardzo sympatyczna :evil: i szalenie mila, ale to nie o mnie chodzi.Metoda wykluczania dojdziecie... - Tomek_Ciesla - 05-09-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):I teraz zagadka: o kogo chodzi?Teresę? Gosięfar? - tmach - 05-09-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):okazała się niezwykle miłą i sympatyczną osobą!Pozory mylą. ![]() |