![]() |
7. maja 2007 Warszawa - Kuba + Mateusz w DKŚ-u - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7. maja 2007 Warszawa - Kuba + Mateusz w DKŚ-u (/showthread.php?tid=4426) |
7. maja 2007 Warszawa - Kuba + Mateusz w DKŚ-u - pkosela - 05-01-2007 Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego Wystąpią: Mateusz Nagórski, Kuba Mędrzycki ul. Smolna 9 (wejście od Al. Jerozolimskich) godz. 19.00 Wybiera się ktoś? A może Panowie ujawnią co będzie grane? ![]() - tmach - 05-01-2007 Panowie już częściowo mówili. A zwłaszcza jeden Pan. Kuba mówił, że będzie częściowo Tren spadkobierców ( wreszcie, chociaż częściowo, posłucham ). Jak Bóg da, a partia dopomoże ( czytaj: nic mi w pracy nie "wyskoczy" ) , to powinnam się zjawić. - Kuba Mędrzycki - 05-01-2007 pkosela napisał(a):A może Panowie ujawnią co będzie grane?Powiedzmy, że naszą subiektywną Złotą... 15tkę. ![]() A tak w ogóle, to impreza niebiletowana tym razem. - DayneTane - 05-01-2007 pkosela napisał(a):Wybiera się ktoś?Może mnie się uda...w końcu trzeba się od czasu do czasu pokazać ![]() - gosiafar - 05-01-2007 Ja się, niestety, spóźnię, ale będę! DayneTane, czas najwyższy, zwłaszcza, że maj... - tmach - 05-02-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):Powiedzmy, że naszą subiektywną Złotą... 15tkę.A jakieś niespodzianki są przewidziane? - gosiafar - 05-02-2007 A czy 15 zmieni się w 50? Mam nadzieję! ![]() - tmach - 05-03-2007 A wracając do innego tematu To ten konert będziecie nagrywać? - pkosela - 05-03-2007 DayneTane napisał(a):Może mnie się uda...Miło będzie poznać ![]() tmach napisał(a):To ten konert będziecie nagrywać?Czy trzeba założyć krawat i zabrać kneble? :wredny: - tmach - 05-03-2007 pkosela napisał(a):Czy trzeba ... zabrać kneble? :wredny:Siebie masz na myśli? ![]() - pkosela - 05-03-2007 tmach napisał(a):Siebie masz na myśli?Pozostawię tą prowokację bez komentarza ![]() - gosiafar - 05-03-2007 Co najmniej dwa! Kneble, ja bez innych dodatków wytrzymam! ![]() - Zmienna - 05-03-2007 mam zajęcia ![]() ![]() - DayneTane - 05-04-2007 pkosela napisał(a):Mnie również będzie miło, tylko znając siebie, podejrzewam, że jak ktoś do mnie nie podejdzie to ja tego nie uczynię. W każdym razie oswoję przynajmniej innych z moim widokiem to już zawsze będzie łatwiej w TawernieDayneTane napisał(a):Może mnie się uda...Miło będzie poznać ![]() - Zmienna - 05-04-2007 a może będę.... ![]() - DayneTane - 05-04-2007 Zmienna napisał(a):mam zajęcia Zmienna napisał(a):a może będę....Kobieta zmienną jest ![]() - stopawel - 05-04-2007 DayneTane napisał(a):Kobieta zmienną jestZmienna zmienną jest ![]() - Zmienna - 05-04-2007 stopawel napisał(a):oczywiście :wredny:DayneTane napisał(a):Kobieta zmienną jestZmienna zmienną jest - Tomek_Ciesla - 05-05-2007 Ja będę! - pkosela - 05-07-2007 Mam nadzieję, że w "Co jest grane?" była pomyłka i zapowiadany przez dodatek na niedzielę koncert odbędzie się dopiero dziś? Do zobaczenia ![]() - Kuba Mędrzycki - 05-07-2007 pkosela napisał(a):Mam nadzieję, że w "Co jest grane?" była pomyłka i zapowiadany przez dodatek na niedzielę koncert odbędzie się dopiero dziś?Owszem. [ Dodano: 7 Maj 2007, 15:09 ] Jeszcze dwie sprawy wyjasnienia: - na stronie DKS i na plakatach jest informacja, że koncert jest biletowany, co oczywiście jest pomyłką ze strony organizatora - wejście do DKS jest od jakiegoś czasu od ul.Smolnej(główne drzwi mają zepsute) - DayneTane - 05-07-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):A tak w ogóle, to impreza niebiletowana tym razem.Rozumiem, że impreza niebiletowana tożsama jest ze wstępem wolnym, a na stronie chyba było inaczej. Pytam, bo nie wiem gdzie tam te bilety się kupuje. Pozdrawiam, Ewa - tmach - 05-07-2007 Jeśli będzie trzeba kupić bilet, to takowy kupuje się w bufecie. ![]() - Kuba Mędrzycki - 05-07-2007 Nie trzeba będzie kupować żadnych biletów. - tmach - 05-07-2007 Odpowiadałam na wszelki wypadek, gdyby Ewa chciała jeszcze kiedyś iść do DKŚ-u. - Zmienna - 05-07-2007 no i w końcu nie idę ![]() - DayneTane - 05-07-2007 tmach napisał(a):Jeśli będzie trzeba kupić bilet, to takowy kupuje się w bufecie. Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie trzeba będzie kupować żadnych biletów. tmach napisał(a):Odpowiadałam na wszelki wypadek, gdyby Ewa chciała jeszcze kiedyś iść do DKŚ-u.Dzięki, teraz już wiem wszystko ![]() - tmach - 05-07-2007 Zacznę od Dayne Tane.Dlaczego nie odważyłaś sie podejść? Przecież my nie gryziemy. Teraz o koncercie. Nie podobało mi się " Pożegnanie Okudżawy" . I nawet nie bardzo umiem wytłumaczyć co mi się nie podobało. Poza tym było ok. Specjalne podziękowania za zaśpiewanie " Obłomowa". ![]() - Kuba Mędrzycki - 05-07-2007 tmach napisał(a):Zacznę od Dayne Tane.Dlaczego nie odważyłaś sie podejść?Może za bardzo nie wiedziała do kogo? tmach napisał(a):Przecież my nie gryziemy.Mów za siebie. ![]() tmach napisał(a):Nie podobało mi się " Pożegnanie Okudżawy" . I nawet nie bardzo umiem wytłumaczyć co mi się nie podobało.jateż tmach napisał(a):Mam nadzieję, że teraz koncerty będą częściej.Najbliższy na Smolnej - 20 czerwca. No, chyba że chce Ci się jechać 20go maja do Tomaszowa Lubelskiego. ![]() - tmach - 05-07-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):No, chyba że chce Ci się jechać 20go maja do Tomaszowa Lubelskiego.Tam mnie jeszcze nie było, więc zastanowię się. ![]() PS Dayne Tane to ona, Ewa. |