Forum o Jacku Kaczmarskim
Kwartet proForma w Ełku! - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Kwartet proForma w Ełku! (/showthread.php?tid=4363)

Kwartet proForma w Ełku! - Kamil - 04-16-2007

24.04.2007, godz. 18.00
II Dzień Mazurskiego Festiwalu Książki - "Książka i lilia"
Miejska Biblioteka Publiczna ul. Armii Krajowej 17B
Ełk

To tyle, a po koncercie zapewne mały show gitarowo-gorzki. Pozdrawiam :-)

- Filip P. - 04-16-2007

Czy będą inni wykonawcy, czy tylko Kwartet?

- DX - 04-16-2007

Nono! Występować w Ełku z programem piosenki poetyckiej to jak dawać koncerty fortepianowe w domu Chopina Smile. Winszuję i życzę udanego występu.

- radziu_88 - 04-16-2007

Kamil napisał(a):o tyle, a po koncercie zapewne mały show gitarowo-gorzki. Pozdrawiam :-)
Jak już coś to zapewne będzie bardzo mały..... niestety Sad ale to jeszcze nie wiadomo....
Więc Kamil mam sie spodziewać Cie w Ełku?Smile

- Kamil - 04-16-2007

Tak jest, wybieram się. A wieści z frontu - Phete zapewnił mnie, że będzie miał ok. 4 miejsca noclegowo-imprezowe po koncercie, więc może się ktoś skusi :-D

- ja - 04-16-2007

błagam ! błagam !

tam musi pojawić się Kajetan !

- radziu_88 - 04-17-2007

Kamil napisał(a):Tak jest, wybieram się. A wieści z frontu - Phete zapewnił mnie, że będzie miał ok. 4 miejsca noclegowo-imprezowe po koncercie, więc może się ktoś skusi :-D
Ja na pewno jakby co Wink

- Phete - 04-17-2007

no, no... widzę że małe zainteresowanie wzbudził koncert Pro Formy....
a szkoda... Wink

- DX - 04-17-2007

Phete napisał(a):no, no... widzę że małe zainteresowanie wzbudził koncert Pro Formy....
a szkoda... Wink
Swoją drogą - odważne chłopaki.

Bo wiesz - "Było cymbalistów wielu, ale..." Smile.

Raz jeszcze - powodzenia!

- Marcin Brood K. - 04-17-2007

Pokrótce: Tym razem piosenek Jacka będzie tylko trochę, natomiast na pewno pojawi się większość (a może nawet wszystkie ;-) ) piosenek w których autorstwo jesteśmy zamieszani mniej czy więcej.Plus ciut innych inności na okrasę. Bo jak pewnie co poniektórzy bardziej otwarci słuchacze zauważyli, już jakiś czas temu odbiliśmy od nurtu odtwórczego, i kiedy tylko konwencja koncertu tego nie wymaga, prezentujemy wszystkie nasze fascynacje poetycko-muzyczne i co na ich bazie można zrobić, wymyślić i skonstruować... ;-) w każdym razie koncert będzie miał zdecydowanie inny repertuar, niż ten który w ostatnim miesiącu można było z naszej strony usłyszeć.. :wredny:

- jodynka - 04-23-2007

hłe hłe, to pewnie podobnie będzie dziś w Czytelni Smile
Poznaniacy, gardła szykować Big Grin

- radziu_88 - 04-23-2007

Niestety nie będzie mnie..... z różnych przyczyn.... bardzo żałuje.... no ale cóż zrobić.... pzdr

- alexandra - 04-24-2007

a koncert udany był... Smile żałuj radziu_88, żałuj...

- Marcin Brood K. - 05-06-2007

Mi też się podobał, gdyby nie dojazd... ;-)