![]() |
Teatr Hybrydy - Dance Macabre - 21 kwietnia (sobota) - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Teatr Hybrydy - Dance Macabre - 21 kwietnia (sobota) (/showthread.php?tid=4360) |
Teatr Hybrydy - Dance Macabre - 21 kwietnia (sobota) - lc - 04-16-2007 Spektakl Teatru Hybrydy "Dance Macabre" wg. "Tunelu" JK, z autorską muzyką Dominiki Świątek, na podstawie scenariusza P.M. Cieńskiego, z udziałem Patrycji Kaczmarskiej tym razem w SOBOTĘ 21 kwietnia o godzinie 18,00 w warszawskim Klubie Hybrydy (ul. Złota 7/9) występują również: Anna Bianka Balasiewicz, Marcin Dąbrowski, Emil Jerzak, Grzegorz Kwiecień wstęp wolny! - michalf - 04-16-2007 Ech, nawet w tak wygodnym dniu mi się nie uda przybyć ![]() - ann - 04-16-2007 Dodane do imprez. - OLI - 04-16-2007 Życie bywa brutalne. W piątek opuszczam kraj...Ale liczę Leszku, że jeszcze będzie ten program grany?? - lc - 04-17-2007 To zależy oczywiście od Dominiki i Patrycji, ale sądzę że jeszcze nie raz zagrają Danc(s)e Macabre, a może nawet i nagrają. - raven87 - 04-26-2007 Byłem w sobotę i zostałem bardzo mile zaskoczony. Nie zrozumcie mnie źle, oczekiwałem czegoś fajnego, ale to co zobaczyłem na prawdę przerosło moje oczekiwania ![]() ![]() Jedyne do czego można by się przyczepić to według mnie trochę za cichy wokal, instrumenty chwilami go zagłuszały, ale to już oczywiście nie wina wykonawców. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, i szkoda że tak mało ludzi przybyło zobaczyć spektakl... - tmach - 04-26-2007 raven87 napisał(a):Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, i szkoda że tak mało ludzi przybyło zobaczyć spektakl...Bo niektórzy ludzie już wcześniej widzieli ten spektakl. ![]() - PMC - 04-26-2007 tmach napisał(a):Bo niektórzy ludzie już wcześniej widzieli ten spektakl.Ale bez kontrabasu i gitary :rotfl: Kto nie słyszał, polecam. Będzie zapewne jeszcze grany. - gosiafar - 04-26-2007 Ja jeszcze nie widziałam, wcale. Ale mam nadzieję, że wszystko przede mną! ![]() - Młoda - 04-26-2007 Jateż! ![]() - gosiafar - 04-26-2007 Pat!, następnym razem, my we dwie! Wyobrażasz to sobie! Dwie My (by nie napisać dosadniej) w wielkiej klatce! - pkosela - 04-26-2007 PMC napisał(a):Będzie zapewne jeszcze grany.Liczymy na informację ![]() - PMC - 04-26-2007 Powinien być w maju (pewnie druga połowa) - ale dokładny termin jeszcze nie został ustalony. Informacja na pewno się pojawi ![]() - tmach - 04-26-2007 To muszę się wybrać, żeby posłuchać kontrabasu i gitary. ![]() - lc - 04-27-2007 Uprzejmie informuję, że spektakl został nagrany amatorską kamerą Dominiki, jendakże było zby słabe oświetlenie i niewiele widać. Również jakość dźwięku -zgrywanego mikrofonem kamery z boku sali - pozostawia wiele do życzenia. Jednakże, jeśli uda się to jakoś wgrać na komputer i sensownie obrobić, to te lepiej słyszalne fragmenty udostępnimy. Ale to za jakiś czas. |