![]() |
Inauguracja Warszawskiego 'Salonu' JK - 10 lutego 2007 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Inauguracja Warszawskiego 'Salonu' JK - 10 lutego 2007 (/showthread.php?tid=3858) |
- OLI - 03-10-2007 Siostro śmiesznie wyszło z tą podwózką, bo nocny miałem dopiero o 1.24 ![]() pozdrawiam do niedzieli - gosiafar - 03-10-2007 Oli, spokojnie, to wszystko detale. Zobacz, o której ja wróciłam, a Pkosela i Młoda chyba "przepadli w akcji". Było zdecydowanie suuuuper! Najlepsza jednak była reakcja Artura, czyli Kaczki, kiedy to zobaczył liczne grono forumowiczów, którzy przybyli na koncert "Trzech Akordów" i skwitował to mięsistym "O, k...a". No i kiedy na hasło Jesienin odpowiadał, nie wiem czemu, "Uwolnij Barabasza"... :lol: - Tomek_Ciesla - 03-10-2007 gosiafar napisał(a):czyli Kaczki, kiedy to zobaczył liczne grono forumowiczów, którzy przybyli na koncert "Trzech Akordów" i skwitował to mięsistym "O, k...a".A jednak poszliscie :rotfl: A czy zagrał coś z kaczmara? - gosiafar - 03-10-2007 Tak, jasne, wstęp do "Na starej mapie...". Ale w niedzielę będzie lepiej! Pewnie, że poszliśmy. ![]() - tmach - 03-10-2007 Ad Gosiafar . Pogadamy jutro, czemu musiałam wyjść. Ad Oi. Sorki, że tak wyszło. Następnym razem się poprawię. Tak. Zobaczyć minę Artura na nasz widok - bezcenne. :rotfl: W sumie, to bardzo fajna knajpka. Można się zastanowić nad tymi piątkami. ![]() - Krasny - 03-10-2007 gosiafar napisał(a):Ogólnie z katastrofy zrobił się bardzo miły wieczór.Właśnie! Ja ze swojej strony przepraszam za nieporozumienie z obsługą "Piwnicy przy Hożej". [ Dodano: 10 Marzec 2007, 12:07 ] gosiafar napisał(a):Najlepsza jednak była reakcja Artura, czyli Kaczki, kiedy to zobaczył liczne grono forumowiczów, którzy przybyli na koncert "Trzech Akordów"No, żeby skontrolować jego pozakaczmarskie działalności. Ale mógł zagrać przecież "Arkę Noego" i 1788 przynajmniej ![]() - pkosela - 03-10-2007 To ja dodam, że uż. Krasny, witał każdego słowami "Totalna porażka" i myślę, że pokajał się już wystarczająco. Ale faktycznie: nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() Carino: lokal - legenda (szczególnie dla studentów PW i Sorbony)! Ludzie w pewnym wieku mają do tego miejsca sentyment, który bez większego uzasadnienia(?) trwa już prawie 20 lat (mówiłem, że stary jestem?)... Trzy Akordy - miodzio (z rumem?) ![]() ![]() Ale przede wszystkim bez Towarzystwa, które było obecne, nie byłoby tak fajnie ![]() Towarzystwo! Dziękuję! ![]() Do zobaczenia w niedzielę (Damy radę?) - tjk_ - 03-10-2007 Pozdrawiam serdecznie współbiesiadników wczorajszego wieczoru. Dzięki zawirowaniom z miejscem spotkania, wieczór był bez wątpienia bardziej urozmaicony :-) Miło jest raz na jakiś czas w dobrym gronie oderwać się od codzienności. tjk - Krasny - 03-11-2007 tmach napisał(a):W sumie, to bardzo fajna knajpka. Można się zastanowić nad tymi piątkami No a użytkowniczka Tmach nie podziękowała nawet za piosenki specjalnie dla niej. Ładnie, ładnie ![]() - tmach - 03-11-2007 Jeszcze publicznie mam dziękować? OK. Dziękuję Krasnemu i Filipowi za wykonanie specjalnie dla mnie piosenki/nek. ![]() - Tomek_Ciesla - 03-11-2007 Krasny napisał(a):No a użytkowniczka Tmach nie podziękowała nawet za piosenki specjalnie dla niej. Ładnie, ładnieA ja dziękuje za dedykowaną mi piosenkę ![]() - Krasny - 03-12-2007 To znaczy za jaką? :o - gosiafar - 03-12-2007 A nie śpiewałeś "Barki" specjalnie dla T.C? ![]() - Tomek_Ciesla - 03-12-2007 Krasny napisał(a):To znaczy za jaką? :o gosiafar napisał(a):A nie śpiewałeś "Barki" specjalnie dla T.C?Filip powiedził: "A teraz specjalnie dla uż. Tomka Cieśli" po czm rozbrzamiał "But w butonierce" ![]() - OLI - 03-12-2007 Tomek_Ciesla napisał(a):Filip powiedził: "A teraz specjalnie dla uż. Tomka Cieśli" po czm rozbrzamiał "But w butonierce"Widać Ciebie Tomku łatwo nabrać... - Zeratul - 03-13-2007 OLI napisał(a):Widać Ciebie Tomku łatwo nabrać...To na pewno znacznik był ![]() Filipie - wstydź się :] Pozdrawiam Zeratul - pkosela - 03-13-2007 Ci "warszawiacy", to naprawdę dziwni są... Znacznika używają w realu! Z kim ja się zadaję... Ech... - Luna - 03-15-2007 Ech, nas w tym miesiącu omijają różne spotkania salonowo-tawerniane. Ale to się jeszcze zmieni. d ![]() |