![]() |
Powszechne limeryki o spisie ludności - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Powszechne limeryki o spisie ludności (/showthread.php?tid=3335) |
Powszechne limeryki o spisie ludności - Elessar - 10-20-2006 Aina, czy wszystkie posty będą tak pisane? ![]() - Simon - 10-20-2006 Elessar napisał(a):Aina, czy wszystkie posty będą tak pisane?Doceniam styl. Ale - bez urazy - to się robi nudne. :pomidor: Poza tym: serdecznie witam na forum. *-`- - Zbigniew - 10-21-2006 Simon napisał(a):Ale - bez urazy - to się robi nudne.Zdecydowanie ciekawsze, niż wytykanie wszystkim co jest nudne a co nie. - Simon - 10-21-2006 Zbigniew napisał(a):niż wytykanie wszystkim co jest nudne a co nie.A kto na forum wytyka WSZYSTKIM co jest a co nie jest? - Zbigniew - 10-21-2006 Oczywiście, nikt. Ale dlaczego wydaje Ci się nudnym styl pisania Ainy? (bo zapomniałeś dodać, że to w Twoim odczuciu się robi nudne)? Dla mnie, użytkownik który wciąż pisze wierszem, jest raczej urozmaiceniem, oderwaniem od nudnej rutyny. Jest paru użytkowników, którzy czynią forum bogatsze w formie i treści ![]() ![]() btw. Witaj Aina! ![]() - ann - 10-21-2006 Skończe już ten offtop - Aina - 10-21-2006 Wchodząc tu po raz pierwszy nic nie planowałam Ujrzałam, pomyślałam: może też spróbuję Jak będę pisać? o czym? wcale nie myślałam Raczej: ktoś wiersz pochwali, czy też skrytykuje? Krytyki, ani pochwał nie zaznałam wiele Za to ktoś mi poradził bym się przedstawiła A kiedy to zrobiłam, drodzy przyjaciele Okazało się znowu, żem coś źle zrobiła. Ach, czy Ci się nie nudzi wszechobecna proza? Simonie, to do Ciebie kieruję te słowa... Używa jej wszak sporo więcej niż połowa... Simonie, twoje słowa- wszak to czysta zgroza! Proza zaraźliwa jak sama bolerioza! Na myśl więc odkrywczą twoja mnie pchnęła mowa... Teraz już odpowiem formą mniej doskonałą: Tak będę pisać wierszem, choć nie zamierzałam Jeśli masz jakieś uwagi, do stylu i gatunku czekam niecierpliwie- jak tonący ratunku. :aniolek: I jeszcze tylko krótko: Ann, przepraszam uprzejmie Że przeciągam ten temat Więcej już nie będę... - Tomek - 10-21-2006 O, widzę ze jesteście obiektem agresywnego ataku... I to mową wiązaną- chyba w regulaminie forum powinno być to zakazane :mrgreen: Z przyczyn także pozamerytorycznych kibicuję napastniczce ![]() No to miłej zabawy. Chłe, chłe, chłe. - Alek - 10-21-2006 Aina napisał(a):Simonie, twoje słowa- wszak to czysta zgroza!Łomatko... Ja rozumiem - dość oryginalne jest pisanie postów wierszem... I może być miłe i przyjemne... Ale ten fragment jest po prostu tragiczny. - tmach - 10-21-2006 Może i zgroza,ale jakie poruszenie w Spisie za to mamy. - Nowhere Woman - 10-21-2006 Alek napisał(a):Ja rozumiem - dość oryginalne jest pisanie postów wierszem... I może być miłe i przyjemne... Ale ten fragment jest po prostu tragiczny.Eee tam, przecież to w założeniu chyba nie ma być wysoka poezja... ![]() - Simon - 10-21-2006 W słowach moich nie ma ni grozy, ni zgrozy. A na forum wolę język czystej prozy. - Zbigniew - 10-21-2006 Cóż z tej prozy drodzy przyjaciele, Skoro pożytku z niej nie ma zbyt wiele :rotfl: - Alek - 10-21-2006 Taaaak... Super. Ale ulegnę modzie - i postaram się to podsumować z literackiego punktu widzenia beznadziejnie,ale za to od serca i szczerze. Prozę od takich rymów wolę, Bo takie rymy to ja pier**lę ![]() [ Dodano: 21 Październik 2006, 21:59 ] ann - daruj ![]() - Aina - 10-21-2006 Alek napisał(a):Prozę od takich rymów wolę,No i mamy oto poezję wysoką... :rotfl: - Tomek - 10-21-2006 No i Was, moi drodzy, załatwiła. Tak Wam proza odpowiada, a się na wiersz przerzuciliście... Gratulacje. - piotrek - 10-21-2006 Zbigniew napisał(a):Jeśli Aina będzie w miarę często pisać i z sensemNp. rymowanki w wątku o Kuroniu albo lustracji? :wredny: - Tomek - 10-22-2006 A swoja drogą, Aina jest chyba jedyną osobą, która ma więcej piw niż postów... - Nowhere Woman - 10-22-2006 Jeszcze berseis13 to druga taka osoba. - Bartek.K - 10-23-2006 Aina nie daj się nawałowi prozy, chwytaj ją w liryki powrozy ! Popieram w pełni ![]() |