![]() |
Wrocław - spotkanie 15.10.06 (koncert TŁ-Ch) - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Wrocław - spotkanie 15.10.06 (koncert TŁ-Ch) (/showthread.php?tid=3262) |
- Zeratul - 10-02-2006 hmm... A dałoby się jakieś zwiedzanie miasta przy okazji załatwić (Simon? :aniolek: ) Bo może bym się nawet wybrał (na Wrocław mnie jeszcze stać :] ) BTW na początku wątku jako godzina rozpoczęcia jest podana 20:00, a na stronie klubu 19:00 - ktoś wie, która wersja jest poprawna (Paweł?) Fajnie też byłoby wiedzieć jak długo będzie trwał koncert (a konkretnie - czy zdążę na pociąg 23:10 :] ) Pozdrawiam Zeratul - Simon - 10-02-2006 Zeratul napisał(a):Simon?Myślę, że tak. Z tym, że w niedzielę raczej będę zajęty. Natomiast w piątek/sobotę z chęcią się spotkam. - Zeratul - 10-02-2006 Simon napisał(a):Zeratul napisał(a):Simon?Myślę, że tak. Z tym, że w niedzielę raczej będę zajęty. ![]() Pozdrawiam Zeratul - concerto - 10-02-2006 Zeratul napisał(a):A dałoby się jakieś zwiedzanie miasta przy okazji załatwićmoże niepotrzebnie się odzywam--nie wiem czy nie pisałeś tylko do Simona--ale ja mógłbym troche Wrocław pokazać--na ile sam go znam tylko jest jedno ale--mam egzamin albo w czwartek przed--i wtedy ok-albo we wt po koncercie i wówczas odpada koncert napisz jak jest--nie narzucam sie ![]() - pgawliczek - 10-02-2006 Pytanie do wrocławian! Czy będzie można liczyć na jakiś nocleg, lub pomoc w zorganizowaniu. Wiem, że to trochę śmieszne, żeby nie móc znaleźć noclegu we Wrocławiu, ale jednak tym, którzy są na miejscu i znają miejsce koncertu byłoby łatwiej załatwić coś w pobliżu. PS Organizuje się coś pokoncertowego?? Pozdrawiam Paweł - Zeratul - 10-04-2006 concerto napisał(a):może niepotrzebnie się odzywam--nie wiem czy nie pisałeś tylko do Simona--ale ja mógłbym troche Wrocław pokazać--na ile sam go znamDo Simona pisałem, bo go nigdzie indziej spotkać nie można ![]() Jeśli chcesz się poświęcić i poszwendać po mieście to jak najbardziej :] pgawliczek napisał(a):PS Organizuje się coś pokoncertowego??A może lepiej przedkoncertowego? (mam pociąg wieczorem ![]() Pozdrawiam Zeratul - Elessar - 10-04-2006 Jeśli przed to byłbym raczej chętny ![]() [ Dodano: 4 Październik 2006, 16:28 ] Pytam, bo przyjeżdżam samochodem, więc jakby co to mogę przytaszczyć ![]() - Simon - 10-04-2006 Zeratul napisał(a):Do Simona pisałem, bo go nigdzie indziej spotkać nie możnaJak to nie? Grałem troszkę w Toruniu ostatnio. Może jednak uda mi się wygospodarować niedzielę, napisze na priv Zerat. - Zeratul - 10-04-2006 Elessar napisał(a):Jeśli przed to byłbym raczej chętnyJak znajdziemy jakieś miejsce, gdzie mógłbyś pograć, to ja jestem jak najbardziej za :] Takie przygotowanie do koncertu... ![]() Pozdrawiam Zeratul - Elessar - 10-04-2006 Zeratul napisał(a):mógłbyśTylko ja? ![]() ![]() - concerto - 10-05-2006 Zeratul napisał(a):Jeśli chcesz się poświęcić i poszwendać po mieście to jak najbardziejjest tak: egz mam wczesniej więc na koncercie będę( no chyba że coś supernieoczekiwanego mi wpadnie-ale to dam znać ) nie wiem jak długo po zostanę bo rano na uczelnię muszę biec--ale wcześniej chętnie nie wiem na co sie nastawiasz, ale chyba najlepiej będzie zrobić rundkę po starym mieście i ew siąść gdzieś na wstępne piwo pozostaje kwestia ustawienia się-chyba im wiecej ludzi tym weselej :rotfl: na wszelki wypadek kontakt do mnie 505228830 Paweł - Kuba Mędrzycki - 10-05-2006 Ale to już chyba kwalifikuje się na priv. ![]() - ann - 10-05-2006 Kuba Mędrzycki napisał(a):Ale to już chyba kwalifikuje się na priv.Dokładnie :ok: Albo przynajmniej do działku Spotkania - Zeratul - 10-05-2006 ann napisał(a):Ale marudzicieKuba Mędrzycki napisał(a):Ale to już chyba kwalifikuje się na priv.Dokładnie :ok: ![]() Simon napisał(a):Jak to nie? Grałem troszkę w Toruniu ostatnio.Ale nie wtedy, kiedy miałeś ![]() Pozdrawiam Zeratul - Tomek_Ciesla - 10-06-2006 Ja będę na pewno ![]() ![]() - Alek - 10-07-2006 A ja mam nadzieję,że się pozbieram do piętnastego... Tak ku*** chory to dawno nie byłem :/ - Elessar - 10-09-2006 To może jakieś dokładniejsze plany kiedy i gdzie się spotkać? Bo ja potrzebuję już mniej więcej wiedzieć, żeby znajomąych powiadomić - bo przyjadą ze mną, ale sobie gdzieś pójdą do kogoś ![]() - Simon - 10-09-2006 Zeratul napisał(a):Simon napisał/a:Teoria względności ![]() Elessar napisał(a):To może jakieś dokładniejsze plany kiedy i gdzie się spotkać?Ja nie jestem w stanie na obecną chwilę dać dokładnej odpowiedzi kiedy i co. - ja - 10-10-2006 ach no gdzie się nie spojrzeć, tam koncert Tria. Chłopaki przechodzą chyba na profesjonalizm - tzn. staje się to ich profesją, którą zarabiają na życie. - Nowhere Woman - 10-10-2006 ja napisał(a):ach no gdzie się nie spojrzeć, tam koncert Tria.Niestety... Zawsze w dzień powszedni/niedzielę ;( - Pils - 10-11-2006 Nowhere Woman napisał(a):Niestety... Zawsze w dzień powszedni/niedzielę ;(tiaa - np. w takim Sandomierzu... - concerto - 10-11-2006 Elessar napisał(a):To może jakieś dokładniejsze plany kiedy i gdzie się spotkać?moja propozycja: ok 15/16.00 tak coby łatwo każdy przybysz trafił czyli albo PKP albo np. Fredro ?? - Zeratul - 10-11-2006 concerto napisał(a):moja propozycja:Ja będę we Wrocku przed 14. Na pkp jakoś trafię ![]() Pozdrawiam Zeratul - Elessar - 10-11-2006 Ja jeszcze nie wiem o której we Wrocławiu będę, ale może się okazać, że jakoś tak jak Ty, Zeratul, dlatego może się okazać, że sie spotkamy nawet wcześniej ![]() - concerto - 10-14-2006 to ustawmy sie moze juz konkretnie? ew jakies kontakty kom zostawcie to sie znajdziemy - fizol - 10-14-2006 A o której w klubie? Bo trzeba wcześniej, tam zawsze brakuje miejsc - Alek - 10-14-2006 Ja już wiem,że mnie nie będzie. Choroba mnie pokonała ![]() - concerto - 10-14-2006 A ile nas bedzie +/- ? chyba w jednym boksie sie pomiescimy z przyjsciem nie ma co przesadzac--na pewno nie przed 18 - fizol - 10-14-2006 No o ile nie bedzie rezerwacji na boksy... - Zeratul - 10-14-2006 fizol napisał(a):A o której w klubie? Bo trzeba wcześniej, tam zawsze brakuje miejscFormalnie nie powinni sprzedawać więcej biletów niż się ludzi zmieści ![]() Pozdrawiam Zeratul |