Forum o Jacku Kaczmarskim
"Małe ego" czyli refleksje post-kołobrzeskie - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: "Małe ego" czyli refleksje post-kołobrzeskie (/showthread.php?tid=3065)

"Małe ego" czyli refleksje post-kołobrzeskie - Kuba Mędrzycki - 08-19-2006

ja napisał(a):Szymonem, który oprócz tego że nie lubi Michnika, to jest bardzo fajnym kolesiem
Zaczynam lubić Szymona. Smile
ja napisał(a):Gadanie czy wpili dużo, czy nie jest gadaniem poniżej pasa i ludzie, którzy gadają o tym na forum gintka są ludźmi próbującymi się dowartościować, gdyż mają małego penisa i nie śpiewają tak dobrze jak Konop.
Zaraz, najpierw piszesz to co powyżej, a jakiś czas wcześniej:
ja napisał(a):Zabrałko także KN.
Więc gdzie tu konsekwencja??

- Niktważny - 08-19-2006

Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja??
A gdzie tu niekonsekwencja?

- Kuba Mędrzycki - 08-19-2006

No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o

- Tomasz Susmęd - 08-20-2006

A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek", za to na forum odnalazl zenade...
Pozdro Jakup!
TS

- Kuba Mędrzycki - 08-20-2006

Tomasz Susmęd napisał(a):A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek"
Myślę, że na brak takowych nie powinien narzekać.
Tomasz Susmęd napisał(a):za to na forum odnalazl zenade...
No właśnie widzę.

- Niktważny - 08-20-2006

Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem.
Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą.

- ja - 08-20-2006

Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o
Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa.

Wyjaśnienie dla Kuby: mały penis oznacza małe ego, które trzeba dowartościować. Jak to mówią 5000, to nie 700 Smile i ja się z tym w 100 % zgadzam.

- Kuba Mędrzycki - 08-20-2006

ja napisał(a):Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa.
Ta osoba, którą zapewne masz na myśli, także nie aspiruje do miana osoby spiewającej :rotfl:

- ja - 08-20-2006

Paweł Konopacki napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja??
A gdzie tu niekonsekwencja?
Nie da się z Tobą prowadzić normalnej dyskusji, ponieważ nie odpowiadasz na zadane pytania, to chyba nie ma sensu rozmawiać dalej dopóki nie odpowiesz na pytanie zadane przez Pawła.

- Kuba Mędrzycki - 11-18-2006

Paweł Konopacki napisał(a):Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą.
Zazdrość nie wie co sen... :rotfl:

- MacB - 11-18-2006

Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
Zazdrość nie wie co sen... :rotfl:
:rotfl:

- adam_marian - 11-18-2006

:rotfl: 4 w nocy mnie rozwaliła lepiej niż 100 stron kawałów :brawo:

- misiek-st - 11-18-2006

Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
(...)
Zazdrość nie wie co sen...
Oj, tak... Smile

- Niktważny - 11-18-2006

misiek-st napisał(a):Oj, tak...
W Kubisia, po kilkudniowym podobycie w Paryżu, wstąpiły nowe siły...witalne. Nie potrzebuje on snu...