![]() |
Władca Pierścieni + spotkanie - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Władca Pierścieni + spotkanie (/showthread.php?tid=3023) |
- Elessar - 08-09-2006 Przemek napisał(a):4 wrzesnia jest rozpoczeciePodobno na stronie MEN jest, że pierwszego... - potwierdzić tego nie mogę, bo tam nie byłem, ale tak słyszałem... - ann - 08-09-2006 Elessar napisał(a):Podobno na stronie MEN jest, że pierwszego... - potwierdzić tego nie mogę, bo tam nie byłem, ale tak słyszałem...Rozpoczęcie jest 4 IX . Na stronie MEN jest nawet stosowne rozporządzenie: Cytat:W rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 18 kwietnia 2002 r. w sprawie organizacji roku szkolnego (Dz. U. Nr 46, poz. 432, z późn. zm.3)) w § 2:(a co jeśli 1 IX wypada w niedzielę? ![]() Rozporządzenie - Markowa :) - 08-09-2006 No jeśli przyjedziecie do Torunia to się chętnie na film wybiorę, ale ja literalnie jestem dostępna od początku września dopiero. Wiec jeśli w sierpniu to mnie skreślcie z listy, jeśli we wrześniu to wpiszcie. - Elessar - 08-09-2006 To, że spotkanie byłoby 1 wrześnie też jednak nie zmienia faktu - władza rodzicielska nie puszcza :/ Ehh :/ - michalf - 08-09-2006 Na spotkanie w Toruniu to ja bym się mógł wybrać ![]() - Simon - 08-09-2006 michalf napisał(a):Na spotkanie w Toruniu to ja bym się mógł wybraćNo ja też, ja też. Zwłaszcza pod hasłem "Kocham kino"! Jakoś nie rajcują mnie imprezy pod hasłem: "Najazd Hunów z gitarami"... Zjeżdża się wtedy kupa luda w jedno miejsce i każdy naparza w pudło i wrzeszczy. ![]() - Elessar - 08-09-2006 Simon napisał(a):Jakoś nie rajcują mnie imprezy pod hasłem: "Najazd Hunów z gitarami"... Zjeżdża się wtedy kupa luda w jedno miejsce i każdy naparza w pudło i wrzeszczy.Dlatego wiedziałem, że nie zachwyciłbyś się gdybym od razu po spotkaniu krakowskim przyjechał do Torunia (czyt. z gitarą) ![]() - Przemek - 08-09-2006 Simon napisał(a):Jakoś nie rajcują mnie imprezy pod hasłem: "Najazd Hunów z gitarami"... Zjeżdża się wtedy kupa luda w jedno miejsce i każdy naparza w pudło i wrzeszczy.Hehe, wolisz się umartwiac oglądając ekranizację ramoty... :] - Simon - 08-09-2006 Przemek napisał(a):wolisz się umartwiac oglądającWolę ekranizację czegololwiek. Akurat teraz padło na "Władcę...". Film niczego sobie. Ale gdybyśmy oglądali wszystkie odcinki np. "Alternatywy 4" też bym się starał przyjechać. - tmach - 08-09-2006 Simon, a ja już miałam nadzieję , że weźmiesz gitarę i poplumkasz. ![]() To może konkrety. Ile nas będzie? Bo jak do tej pory to wpisałam sie tylko ja i Zeratul , ze znakiem zapytania. Michalf? Simon? Kto jeszcze? - ann - 08-09-2006 U mnie wszystko zależy od miejsca i terminu, więc póki nie będzie pewnych informacji ne będę się wpisywać ![]() - Przemek - 08-09-2006 Simon napisał(a):Wolę ekranizację czegololwiek. A ja wolę pograc na gitarze, sam lub posluchac jak inni grają, niż oglądac ekranizacje czegokolwiek. - Simon - 08-09-2006 tmach napisał(a):już miałam nadzieję , że weźmiesz gitarę i poplumkasz.Wiedziałem... :rotfl: tmach napisał(a):To może konkretyJa WSTĘPNIE tak. Wspominałem, że mam nienormowany czas pracy i może mi, niestety, coś "wyskoczyć"... - Elessar - 08-09-2006 Przemek napisał(a):A ja wolę pograc na gitarze, sam lub posluchac jak inni grająWpadnij na spotkanie do Krakowa - koniecznie z gitarą! ![]() - Przemek - 08-09-2006 Simon napisał(a):Akurat teraz padło na "Władcę...". Film niczego sobie.No popatrz, film niczego sobie, a ksiązka ramota. Reżyser geniusz z miernej powiastki stworzył nieczego sobie film, mimo że jest spłycony i mocno ograniczony w stosunku do powieści. - tmach - 08-09-2006 ann napisał(a):U mnie wszystko zależy od miejsca i terminu, więc póki nie będzie pewnych informacji ne będę się wpisywaćTo tak. 25.08 lub 26.08. W Toruniu. 25 - Marek coś tam miał załatwiać. 26 - Ty i Artur. Stąd naciski , by sie deklarować, bo mało czasu zostało , jeśli to miałby byc 26. - Simon - 08-09-2006 Przemek napisał(a):A ja wolę pograc na gitarze, sam lub posluchac jak inni grają,A ja dokładnie odwrotnie. ![]() Przemek napisał(a):No popatrz, film niczego sobie, a ksiązka ramota. Reżyser geniusz z miernej powiastki stworzył nieczego sobie film, mimo że jest spłycony i mocno ograniczony w stosunku do powieści.Rzekłeś. ![]() - ann - 08-09-2006 tmach napisał(a):26 - Ty i Artur. Stąd naciski , by sie deklarować, bo mało czasu zostało , jeśli to miałby byc 26.Tylko od razu mówię, że nam się może nie udać ![]() - tmach - 08-09-2006 Czyli, jedyna nadzieja , żeby to spotkanie doszło do skutku, w Marku? - ann - 08-09-2006 tmach napisał(a):Czyli, jedyna nadzieja , żeby to spotkanie doszło do skutku, w Marku?Z tą jedyną nadzieją to nie przesadzajmy ![]() ![]() - Elessar - 08-09-2006 Nie róbcie tego Patrycji! 25 to ona raczej nie przyjedzie, bo będzie w Krakowie na spotkaniu. I zresztą...kto wam film przywiezie jak nie ona? ![]() - partycja - 08-09-2006 Ale jeśli 25 to jedyny termin to może (Elessar, nie bij) przeniesiemy spotkanie Krakowskie? - Simon - 08-09-2006 partycja napisał(a):Ale jeśli 25 to jedyny terminJa w piątek pracuję. Mógłbym pewnie być wieczorem. - Elessar - 08-09-2006 partycja napisał(a):może (Elessar, nie bij) przeniesiemy spotkanie Krakowskie?Czasowo czy miejsce? - partycja - 08-09-2006 czas. - Elessar - 08-10-2006 To już ty uzgodnij z resztą. [ Dodano: 10 Sierpień 2006, 08:15 ] A zresztą jak ja ci wtedy filmy dam? [ Dodano: 10 Sierpień 2006, 12:49 ] A zresztą padła jeszcze propozycja 1.09. - Markowa :) - 08-10-2006 tmach napisał(a):Czyli, jedyna nadzieja , żeby to spotkanie doszło do skutku, w Marku?To ja wam nie zazdroszczę... :rotfl: Atak na poważnie; Marek mówił o własnym mieszkaniu, bądź o domku na wsi - co musiał by uzgodnić z rodziną, więc nie jest to niemozliwe, ale mi się wydaje, że to ekipa się nie zbierze...Bo jak na razie idzie wam kiepsko...Ale życzę wam powodzenia, bo to w końcu fajny film i spotkanie może się okazać niczego sobie.Tylko proszę, żeby się tym razem obyło bez skandalizujących zdjęć, ok? ![]() - tmach - 08-10-2006 Kiedy takie skandalizujące zdjęcia są najlepsze ![]() ![]() A wracając do tematu. Coś też czuję, że spotkanie sie nie odbędzie. Ale moze jeszcze kiedyś... - Elessar - 08-10-2006 Wiecie jak tak założyłem, że to byłby jakiś koniec września, październik to spotkanie, a tu co się okazało? Że wy już chcecie ![]() - partycja - 08-10-2006 etam nie odbędzie... ilu chętnych na spotkanie w Toruniu (względnie pod Toruniem) 25.08? Jak się trochę chętnych uzbiera to Marek będzie negocjował ![]() 1. Patrycja |