Forum o Jacku Kaczmarskim
taby do Murów - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: taby do Murów (/showthread.php?tid=2687)

taby do Murów - pitercyklop - 05-05-2006

witam

tak jak w temacie, jeżeli ma ktos taby do piosenki [glow=yellow][shadow=red]Mury[/shadow][/glow] Jacka Kaczmarskiego to prosze się ze mną skontaktować

z góry dziękuje

gg 6816184

- Artur - 05-06-2006

Witam!
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy proszę je przelać na nr:
68 1140 2004 0000 3702 3564 6813
Z góry dziękuje

pitercyklop, jeżeli chcesz dostać taby to nie powinieneś kazać innym się kontaktować z Tobą. Jak ktoś je będzie miał napisze to tu a nie będzie Cię zagadywał na gg. Takie prośby: zagadajcie do mnie zazwyczaj nie działają.

- laura - 05-06-2006

Artur napisał(a):Witam!
Z góry dziękuje
:rotfl: śmieszne śmieszne :rotfl:

- rajdowiec99 - 05-06-2006

Witam! Jak ktoś potrafi naprawić moje auto, proszę się ze mną skontaktować, choć wcześniej mile widziane byłoby upewnienie się, co do terminu kontaktu, bo nie wiem, czy mi będzie pasować... :rotfl:

A tak serio - słuszna uwaga Artur

Pozdr.!

- mejdejo - 05-08-2006

Artur napisał(a):Witam!
Z góry dziękuje
wiem, że to już nudne, ale nie mogę się powstrzymać i analogicznie napisać:
Jeżeli ktoś chciałby za mnie napisać maturę z matematyki to mam ją we czwartek o 10 Wink

- fizol - 05-08-2006

mejdejo napisał(a):Jeżeli ktoś chciałby za mnie napisać maturę z matematyki to mam ją we czwartek o 10
Ja mogę spróbować Smile Mnie to czeka za rok Smile Tylko chyba daleko do Ciebie z Wrocławia? Big Grin

- mejdejo - 05-08-2006

fizol napisał(a):Tylko chyba daleko do Ciebie z Wrocławia?
Jakieś +-400 km. Ale i tak bym pewnie nie dał za sieie napisać :wredny: sam chcę spróbować na ilę potrafię "rachować" Smile

- fizol - 05-08-2006

Zresztą neizbyt podobni jesteśmy, a 400km to za dużo żeby na trzeźwo dojechać Wink

- mejdejo - 05-08-2006

mądry umysł nie znaczy trzeźwy umysł - u niektórych działa odwrotnie Smile

- fizol - 05-08-2006

No nie wiem czy u mnie ;d

- yeremyash - 05-09-2006

mejdejo napisał(a):Jeżeli ktoś chciałby za mnie napisać maturę z matematyki to mam ją we czwartek o 10 Wink
a ja sobie studiuje na matematyce ale patrząc na zadania maturalne to az głowa boli, połowy nie umiem rozwiązać :/

- mejdejo - 05-09-2006

yeremyash napisał(a):a ja sobie studiuje na matematyce ale patrząc na zadania maturalne to az głowa boli, połowy nie umiem rozwiązać
pocieszyłeś mnie - nie ma co Tongue Ci co te zadania układają to jakieś "niewyżyte niemry" Big Grin

- Hubert - 05-09-2006

Hi hi - jeśli ktoś może napisać za mnie egzaminy: z gramatyki historycznej i historii języka to proszę się skontaktować! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Też nie mogłem się powstrzymać :wredny:

- Zeratul - 05-17-2006

yeremyash napisał(a):
mejdejo napisał(a):Jeżeli ktoś chciałby za mnie napisać maturę z matematyki to mam ją we czwartek o 10 Wink
a ja sobie studiuje na matematyce ale patrząc na zadania maturalne to az głowa boli, połowy nie umiem rozwiązać :/
Serio aż tak źle?
Musisz mi je kiedyś podrzucić Wink

Pozdrawiam
Zeratul

- Zbigniew - 05-17-2006

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.cke.edu.pl">www.cke.edu.pl</a><!-- w -->

- Zeratul - 05-17-2006

Zbigniew napisał(a):www.cke.edu.pl
Potrafię używać googli Wink
Chodziło mi o konkretne zadania, które widział yeremyash - nie mógł to być najnowszy arkusz, bo matura była 11, a jego post 9.05 Big Grin

Pozdrawiam
Zeratul

- Zbigniew - 05-17-2006

Skoro tak, to mowa była o próbnej maturze?

- mejdejo - 05-17-2006

fakt. Próbna rozszerzona byla masakrastyczna, ale ta obecna znośna Wink a może to ja się zacząłem uczyć ? Tongue

- Zeratul - 05-17-2006

mejdejo napisał(a):fakt. Próbna rozszerzona byla masakrastyczna, ale ta obecna znośna Wink a może to ja się zacząłem uczyć ? Tongue
Po przejrzenie najnowszych zadań nieskromnie stwierdzam, że zdałbym raczej bez problemu Wink
Chociaż, żeby mieć max punktów musiałbym co nieco powtórzyć Tongue
Co ciekawe - dla mnie rozszerzenie było znacznie łatwiejsze - było chyba bardziej związane z tym, co mam na studiach Wink

Pozdrawiam
Zeratul