![]() |
Internetowy Blog Patriotyczny - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Media (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Internet (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Internetowy Blog Patriotyczny (/showthread.php?tid=2686) Strony:
1
2
|
Internetowy Blog Patriotyczny - Dariusz Matecki - 05-05-2006 Założyłem blog patriotyczny ![]() ![]() Będę tam umieszczać informacje o osobach, które uważam za zasłużone dla Polski, informacje o aktualnych wydarzeniach, świętach narodowych itp ![]() Zachęcam do komentowania. Będę się starać dodawać minimalnie trzy nowe wpisy tygodniowo. Internertowy Blog Patriotyczny Oczywiście Jacek Kaczmarski jako druga osoba został tam opisany. - misiek-st - 05-05-2006 Matko Boska Kołakowska - ciekawe co powiedziałby Jacek na sąsiedztwo radia Maryja... :o - radziu_88 - 05-05-2006 Nie no ciekawa stronka(blog) ![]() - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 Załam ręce Matko Boska!! O tempora!! O mores!! Jacek w jedej linii z dmowskim! Ale chroń mnie od pogardy, od nienawiści chroń mnie Boże!! :o - Dariusz Matecki - 05-05-2006 Na jednej linii będą również Dmowski i Piłsudski - przeciwnicy ideologiczni. Na stronie znajdzie się każdy kto chciał dobra dla Polski - patriota, a Jacek Kaczmarski zdecydowanie przez całe życie marzył o tym, aby jego kraj był całkowicie wolny, zarówno od komunizmu za PRLu jak i postkomunistycznych partii po '89 roku. Pozdrawiam. - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 Piłsudski i Radio maryja, a obok siedzi Kaczmarski! O Chryste! - Simon - 05-05-2006 Tia... A pośrodku Dmowski... Brr - Agatka - 05-05-2006 Też mnie zatkało... - radziu_88 - 05-05-2006 Może klepnąć w plecy? :rotfl: ![]() - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 ja już zdążyłem odkaszleć ![]() ![]() - radziu_88 - 05-05-2006 Tomek_Ciesla napisał(a):ja już zdążyłem odkaszlećTo miło ![]() Tomek_Ciesla napisał(a):ale dziękuję za propozycjęProponowałem Agatce :rotfl: ![]() - Agatka - 05-05-2006 Ja powoli dochodzę do siebie. Ostatnio za dużo 'zatykających' rzeczy widzę i słyszę, więc może być ze mną kiepsko... ![]() [ Dodano: 5 Maj 2006, 22:36 ] radziu_88 napisał(a):Proponowałem AgatceJa z wielka chęcią! ![]() - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 radziu_88 napisał(a):Proponowałem Agatce :rotfl:A już miałem nadzieję ![]() - Zbigniew - 05-05-2006 Bardzo ciekawy i interesujący pomysł. Z wykonaniem, trochę gorzej, za bardzo polityczne to to jest. Te linki po prawej stronie. . . Myślisz, że wśród innych partii jak PiS nie ma patriotów? Zapomniałeś o LPR! - misiek-st - 05-05-2006 Jeszcze trochę takich komentarzy i wyjdziemy na członków Wiadomego Układu Sił... - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 Chodzi ci o masonów, Żydó czy może komunistów ? :rotfl: - Agatka - 05-05-2006 Tomek_Ciesla napisał(a):A już miałem nadziejęTo ja klepnę Ciebie, zeby Ci przykro nie było ![]() - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 A jednak mogę na kogos liczyć : ![]() - radziu_88 - 05-05-2006 Tomek_Ciesla napisał(a):A jednak mogę na kogos liczyć :Umiesz liczyć? Licz na siebie! :rotfl: - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 a jak nie umiem liczyć :rotfl: - misiek-st - 05-05-2006 Nadawszy powagę swej twarzy chcę zwrócić uwagę na brak postaci Leszka Czajkowskiego. I to nie jest złośliwość. Kuba Mędrzycki lub Mateusz Nagórski mogą być pomocni w dotarciu do niego, jeśli oczywiście zechcą. - laura - 05-05-2006 Zawartość tej strony to... mieszanka wybuchowa. Ciekawe jak się rozwinie (i czy wybuchnie). Pozdrawiam Laura - Tomek_Ciesla - 05-05-2006 Co dokłądniej masz na mysli? - Kajsa83 - 05-06-2006 No, mnie też zatkało. Nie wiem co by Jacek powiedział na takie towarzystwo... :' - laura - 05-06-2006 Tomek_Ciesla napisał(a):Co dokłądniej masz na mysli?Linki w połączeniu z Kaczmarskim. To wszystko o czym już mówili moi przedmówcy. - misiek-st - 05-06-2006 Mam nadzieję, że autor nie pominie tak istotnego utworu jak "Oddział chorych na raka a la Polonaise A. D. 2002" :] - Jaśko - 05-06-2006 Przesadzacie. Nie wiem, skad takie negatywne podejście. Zamiast narzekać, ze ktoś, kto słucha Kaczmara sympatyzuje z Dmowskim, moglibyście wyrazić zadowolenie, że ktoś, kto hołduje poglądom Dmowskiego interesuje się również Kaczmarskim. Jak widać u Kaczmara mozna znaleźć wiele ciekawych rzeczy (podobnie jak u Dmowskiego) i nie trzeba być od razu bezkrytycznym wyznawcą jednego ani drugiego. Nie myślmy skrajnymi schematami typu Dmowski-antysemita, endek, Kaczmarski-lewak, liberał - bo wtedy rzeczywiście trudno będzie coś wspólnego w ich twórczości dostrzec. - Tomek_Ciesla - 05-06-2006 Ja bardziej narzekam na RM ![]() - Nowhere Woman - 05-06-2006 W teorii więcej ich łączy niż dzieli... Na przykład obaj byli patriotami i rusofilami... Poza tym, że JK był jeszcze antykomunistą ![]() - Tomek_Ciesla - 05-06-2006 Nie wiem czy wiesz, że do 1915 roku Dmowski uważal, że Polska moze istnieć TYLKO jako autonomiczna część cesarstwa rosyjskiego... |