![]() |
PPPMCz-mo¿e mo¿e kto¶ mi pomóc? - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: PPPMCz-mo¿e mo¿e kto¶ mi pomóc? (/showthread.php?tid=2362) |
PPPMCz-mo¿e mo¿e kto¶ mi pomóc? - PijanA pOETka - 02-27-2006 mój ch³opak kupi³ ostatnio na allegro kasetê PPPMCz... by³a trochê taniej, bo napisane by³o, ¿e trochê skasowana.ale tak to uj±³, ¿ez opisu wynka³o, ¿e jedna pios jest skasowana, a w rzeczywisto¶ci ...pó³ kasety. do tego na przesy³kê trzeba by³o d³uuugo czekaæ, mimo, ¿e sprzedawca zapewnia³, ¿e juz wys³a³ paczkê... po co to piszê? ¯eby ka¿dego ostrzec przed wchodzeniem w interesy z tym panem... lamarru ...a przy okazji chcia³am spytaæ, czy kto¶ ma tê kasetê na mp3, bo przyda³oby sie zatkaæ Tê dziórê na kasecie... pozdrawiam wszystkich... *-`- a przede wszystkim Ciebie ![]() - thomas.neverny - 02-27-2006 Ale co tam jest a czego nie ma (choc ma byc) ? NB : Jesli jest to nieznane tutaj wydanie i wyslesz scan okladki Adminom, do wywieszenia, na pewno wiele osob sie ucieszy i poblogoskawi... ![]() Re: PPPMCz-może może ktoś mi pomóc? - Phete - 02-27-2006 PijanA pOETka napisał(a):a w żeczywistościPrzepraszam, że się czepiam, ale język ojczysty wypadałoby szanować ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - PijanA pOETka - 02-27-2006 ok ![]() tak to jest na tej polonistyce, ¿e studenci siê buntuj± a prZEDE WSZYstkim ja ![]() brakuje mi 1 PPPMCz 2 WRÓ¯BA 3 POWÓD¬ 4 GÓRNICY 5 QUASIMODO 6 OSTATNIA MAPA POLSKI 7 TROLLE 8 NASZA KLASA 9 NIEMCÓW SEN 10 OB£AWA 11 I PÓ£ OB£AWY II A s±: 12 Ob³awa III 13 Przybycie tytanów 14 Zbroja 15 Koncert... 16 Nie lubiê 17 Kassandra 18 ¦lepcy 18 Karmaniola 19 Czarne suchary 20 Latarnie 21 Ballada pozytywna 22 Wykopaliska * 23 Mury * * Z Natasz± Czarmiñsk± i Przemys³awem Gintrowskim-1981 OK£ADKA CZARNO-BIA£A WYD. WYTRWA£O¦Æ NA OK£ADCE DWÓCH ZOMOWCÓW I DZIEWCZYNKA BUZIAKI! ![]() - thomas.neverny - 02-27-2006 Phete ! PijanA pOETka jezd fótórystkom wiendz jej wolno ! :rotfl: PP... Obawiam sie ze bedziesz miala klopoty z odnalezieniem DOKLADNIE TYCH nagran (tych wersji) z dokladnie tej kasety... Nie ma jej w kolekcji okladek na tej witrynie, nie wiem czy ktos to jeszcze ma. Podrzucisz scan Adminom ?... *-`- - Phete - 02-27-2006 Fótórystka czy niet, poŻądek musi być :rotfl: - PijanA pOETka - 02-27-2006 widaæ, ¿e kolega nie ma sie ju¿ czego czepiæ :rotfl: pewnie siê nudzisz? Mo¿e powieniene¶ wzi±æ siê za szyde³kowanie?? tam bêdziesz mia³ wszystko w poRZ¡DECZKU pozdrowionka ![]() (lecê siê edukowaæ na zajêcia ![]() PS: skanera niestety nie mam :' buziaki!!! - Przemek - 02-27-2006 thomas.neverny napisał(a):Obawiam sie ze bedziesz miala klopoty z odnalezieniem DOKLADNIE TYCH nagran (tych wersji) z dokladnie tej kasety...ja myslę że to nie byłoby trudne. Wyatrczy zrobiw mp3 kil;ka nagrań już istniejących i porównac z tymi które są na dostępnych sesjach PPPMCz. Łątwo się okaże że nie wiele jests róznych sesji nagraniowych (koncertów) z tego programu, a byc może wiekszość podziemnych wydań kaset z tym programem opierta się na tej samej sesji matce ![]() - thomas.neverny - 02-27-2006 Podejrzewam ze to moze byc jakas skladanka, lub sesja matka + kawalki dopelniajace strone B (Czerminska, Mury)... A mnie zawsze ciekawi jakosc nagran... - ann - 02-27-2006 PijanA pOETka napisał(a):OKŁADKA CZARNO-BIAŁAMusisz krzyczeć? - Michal - 02-27-2006 PijanA pOETka napisał(a):20 LatarnieKto to jest Natasza Czermińska? Czy JK nagrał z nią coś jeszcze? Ma ktoś tę piosenkę ![]() ![]() pozdrawiam - ann - 02-27-2006 Natasza Czarmińska Michal napisał(a):"latarnie"? (chyba, że to to samo co "pod płonącymi latarniami"Latarnie |