![]() |
Sen kochającego psa - mp3 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Własna twórczość (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=24) +---- Dział: Piosenki (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Sen kochającego psa - mp3 (/showthread.php?tid=2331) Strony:
1
2
|
Sen kochającego psa - mp3 - Phete - 02-21-2006 Witam ![]() Niesiony prądem poprzednich "wrzucaczy" i ja dorzucę co nieco ![]() Nagranie znośnej jakości (mam nadzieję ![]() Sen kochającego psa Czekam na opinie ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - Simon - 02-21-2006 W stosunku do zamieszczanych w dziale "Własna Twórczość" utworów przyjąłem pewną zasadę(bardzo rzadko ją łamię): jeśli coś mi się nie spodoba, staram się nie wypowiadać. A w tym przypadku sie wypowiadam! ![]() Pozdrawiam. - Phete - 02-21-2006 :wzruszony: - Simon - 02-21-2006 Upewnię wszystkich zatem: podoba mi się. Tak instrumentalnie, jak wokalnie. ![]() - Phete - 02-21-2006 Szczerze powiem Szymonie, że na Twoją opinię czekałem najbardziej ![]() ![]() ![]() Rad jestem wielce, iż pochlebna jest, co łechce moją próżność i do dalszej pracy mobilizuje ![]() Pozdrawiam ciepło PP - Simon - 02-21-2006 O, na moją? Ależ są tu osoby dużo bardziej kompetentne w zakresie opiniowania Jackowych wykonań: Spalding, Paweł Konopacki, Tomek Susmęd, Kuba, Mateusz... Od siebie dodam, że Twoje wykonanie wyróżnia się profesjonalizmem na tle ostatnio tu zamieszczanych. A to świadczy o poważnym podejściu "do sprawy" oraz - jakby nie było - szacunku wobec potancjalnych słuchaczy. - Phete - 02-21-2006 Simon napisał(a):O, na moją? Ależ są tu osoby dużo bardziej kompetentne w zakresie opiniowania Jackowych wykonań: Spalding, Paweł Konopacki, Tomek Susmęd, Kuba, Mateusz...Jackowych może i tak, ale mi bardziej zależało na hm... ogólnej instrumentalno wokalnej opinii ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP P.S co nie znaczy, że nie czekam na opinie innych ![]() ![]() ![]() piszcie piszcie ![]() - lodbrok - 02-21-2006 Nieźle Phete ![]() ![]() ![]() - MateuszNagórski - 02-21-2006 Podoba mi się, zwłaszcza ta gitara. Może byś tak nagrał coś jeszcze z Mimochodem (albo Dwóch skał?) - Powtórka z Odysei, Księżniczka i pirat? Pozdrawiam, M. - Phete - 02-21-2006 Czemu nie, jak tylko znajdę wolną chwilę to usiądę i nagram ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - Petrvs - 02-21-2006 To już na nowej gitarze czy jeszcze na starej? ![]() Nagranie bardzo fajne. ![]() - Zico - 02-21-2006 Phete :brawo: fajne mi sie podoba, fajna barwa głosu , czekam na kolejne nagrania. - Łukasz G. - 02-21-2006 Wpadam w kompleksy słuchając takich nagrań. Pięknie grasz i śpiewasz! :brawo: - ann - 02-21-2006 Phete, Ty żyjesz? :rotfl: ![]() A nagranie - mnie się podoba ![]() - Phete - 02-21-2006 ann napisał(a):Phete, Ty żyjesz? :rotfl::rotfl: Żyje i mam się świetnie ![]() Łukaszu nie wpadaj w kompleksy, tylko pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - Łukasz G. - 02-21-2006 Phete napisał(a):Łukaszu nie wpadaj w kompleksy, tylko pracuj pracuj i jeszcze raz pracujHa, no toż pracuję ![]() ![]() ![]() - Kamil - 02-23-2006 Phete, oby tak dalej :-) Teraz czekam na Trąbeczkę w Twoim wykonaniu ;-) - DayneTane - 02-23-2006 Bardzo przyjemnie się Ciebie słucha! BIS! - Elessar - 02-23-2006 Phete brawo! Kiedy jakiś koncert? ![]() - Phete - 02-23-2006 Hm... Koncert już był...niejeden ![]() i jeszcze zapewne niejeden będzie ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - radziu_88 - 02-23-2006 Phete napisał(a):Koncert już był...niejedenOj był ![]() Phete napisał(a):i jeszcze zapewne niejeden będzieMam nadzieję ![]() - Phete - 02-23-2006 Radziu_88 :rotfl: chce Ci się jechać nad morze w dzień kobiet? - radziu_88 - 02-23-2006 Phete napisał(a):Radziu_88 :rotfl: chce Ci się jechać nad morze w dzień kobiet? ![]() ![]() Ale z tym może by kłopot ![]() - Phete - 02-23-2006 Cóż ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - Elessar - 02-23-2006 Phete napisał(a):Koncert już był...niejedenMożna wiedzieć coś więcej? ![]() ![]() - Phete - 02-23-2006 hm, w moich okolicach (podlasie itp) Elessarze - Elessar - 02-23-2006 Kurcze czyli nici z tego, żeby cie posłuchać na żywo ![]() ![]() - Phete - 02-23-2006 W sumie tak ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() PP - radziu_88 - 02-23-2006 Elessar napisał(a):W jakich okolicach, itp?W żadnych.Ot Phete chciał sobie pobrzdękać przed publicznością dla rozrywki :rotfl: :rotfl: - Phete - 02-23-2006 Radziu_88 robisz mi antyreklamę :rotfl: :rotfl: :rotfl: :wredny: |