![]() |
|
Posty nieprzeczytane - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Posty nieprzeczytane (/showthread.php?tid=185) |
Posty nieprzeczytane - lodbrok - 08-23-2004 Pytanie do szanownej administracji. Ciągle "świeci mi się" informacja, że mam dwa posty nieprzeczytane. Jak klikam na tą informację to pojawia się wiadomość, że nie znaleziono żadnych postów odpowiadających zapytaniu. Można to jakoś zlikwidować, bo mnie to wnerwia...? - ann - 08-23-2004 Ja osobiście podejrzewam, że to jakiś błąd forum Też to mam, a nie wiem skąd się to bierze. Nb - post nieprzeczytany po przeczytaniu wciąż pozostaje nieprzeczytanym (oj zamotałam chyba ) tylko przy postach jednej osoby... Obawiam się, że jedynym wyjściem może być kasowanie tych feralnych postów
- Artur - 08-23-2004 błąd skryptu. Na wielu bbphp mi się to przytrafia. Albo, że same się odznaczają. Mzoę w nowszych wersjach to poprawią. - Armagedda - 08-23-2004 marudy - slawomir - 08-23-2004 A ja na odwrót.Na samym początku jak się logowałem to wyświetlały mi się posty nieprzeczytane w tych tematach gdzie były i od razu było jasne gdzie maszerować.teraz po datach muszę szukać to gorzej także taka opcja wcale nie jest zła i byłbym za nią. - lodbrok - 08-24-2004 No ja nie mogę skasować tego czego mi komp nie pokazuje... - Artur - 08-24-2004 Nierozumiem u mnie wszystko jest ok. Pokazuje, gdzie sa nie przeczytane i po wejściu znika. Nie stosuje wstecz a tytułów działów na górze każdego tematu. Dopiane po zastanowieniu... Chyba już wiem co się wam wyświetla . Coś ann dla was szykuje i pewnie dostajecie informacje ile tego przybyło danego dnia. Musicie troszkę poczekać, ale szybciej tego moje kochanie nie zrobi bo to spore jest
- Mateo - 08-24-2004 No u mnie wszystko działa wzorowo... Ale po takiej zapowiedzi zaczyna mnie brać ciekawość... Co też ta Ann szykuje?... ![]() Pozdrawiam... - lodbrok - 08-24-2004 Ja tam lubię niespodzianki. A jak Ann szykuje to na pewno warto czekać
- Armagedda - 08-24-2004 ja wole uciekac bo pewnei w niespodziance przy okazji bana dostane
- ann - 08-24-2004 Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w Ciebie ![]() A co do samej niespodzianki - większość powinna być bardzo zadwolona
- Krzysiaczek - 08-24-2004 ann napisał(a):Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w CiebieO jasna cholera, jak kobieta tak pisze... już się boję :-o
- Yoze - 08-24-2004 mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe - Armagedda - 08-24-2004 Yoze napisał(a):mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe baby ci brak, haha
- Yoze - 08-24-2004 Armagedda napisał(a):Yoze napisał(a):mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe hehehe toś trafił jak kulą w płot LOL hehe - DX - 08-25-2004 ann napisał(a):Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w Ciebie A, czyli ban dla mnie?
- Armagedda - 08-25-2004 duchx napisał(a):ann napisał(a):Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w Ciebie raczej nie, pewnie kobita sprawi ze zbych sie zarejestruje ![]() ![]()
- Mateo - 08-26-2004 Cytat:raczej nie, pewnie kobita sprawi ze zbych sie zarejestrujeMyślisz że Ann ma aż taką zdolność przekonywania?... No OK... Zobaczymy... ![]() Pozdrawiam... - Armagedda - 08-26-2004 jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony 8) - kazahd - 08-26-2004 Cytat:błąd skryptu. Na wielu bbphp mi się to przytrafia. Albo, że same się odznaczają. Mzoę w nowszych wersjach to poprawią.CHyba raczej nie bo tego nie ma w starszych nie shackowanych wersjach. - ann - 08-26-2004 Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony nie, nie chodziło o logo - ono jest też na stronie a co się nie podoba?
- DX - 08-26-2004 ann napisał(a):Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony IMO trosze za duzo tekstu, ale i tak jest calkiem ladne
- Armagedda - 08-26-2004 ann napisał(a):Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony e... nie podoba sie to, ze potem bedziecie narzekac ze macie za malo miejsca na serwerze
- ann - 08-27-2004 nie będziemy - o to się nie martw właśnie część użytkowników zwolniła trochę miejsca
- nadzieja - 08-28-2004 No Yoze, baba jest, a zadowolenia brak... może za wysokie wymagania? :wink: - Yoze - 08-31-2004 doprawdy - to że nic nie rozumiem to nic nowego - niektórzy co mnie znają to wiedzą hehe - ale koleżanki nie rozumiem qrde no - hmm może zostałem obrażony i należy mi pomóc przez ostrzeżenie dla koleżanki!? - nadzieja - 08-31-2004 Tak, tak, już widzę te tłumy pędzące Ci z odsieczą.... A koleżanki rozumieć nie musisz, obowiązku nie ma. - Yoze - 08-31-2004 Koleżanka siĘ miĘ czepia - proszę żeby ktoś łaskawie poinstruował koleżankę o zasadach POŻYCIA na forum bo widzę, że grzeszy... bynajmniej nie wiedzą - nadzieja - 08-31-2004 A kolega chyba dziś coś przepracowany i jak sobie sam rady ze mną dać nie może, tylko wzywa na odsiecz innych, to niech dyskusji nie zaczyna. - Artur - 08-31-2004 niezhakowane też mają ten problem. Za dobry przykład może posłużyć: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.forum.kasart98.com">http://www.forum.kasart98.com</a><!-- m --> |