![]() |
|
Zdjęcie w profilu - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zdjęcie w profilu (/showthread.php?tid=1264) |
- thomas.neverny - 09-22-2006 Po prostu przewaznie, juz od przedszkola, mialem chyba lepsze ukkady z dziewczyniskami. Wracajac zas zas do ostatniej historii to zapewniam Cie ze jednak nie pokazala mi jak jej ten buchalter (czy jako tam to zwa) lezal przedtem i potem.... - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 eh nie będę drążył tematu ale koleżanek z pracy Ci nie zazdroszczę....
- Nowhere Woman - 09-22-2006 thomas.neverny napisał(a):buchalterNeverny, to księgarz ![]() Stanik zaś to Buestenhalter (nie wstawię tu szwabskich symboli, ue to u z dwoma kropami) Gruesse Ola - thomas.neverny - 09-22-2006 A bo ja wiem ... Sadze ze piszez ze nie zazdroscisz bo wyobrazasz sobie ze sa kompletnie stare. Ja tam taki udzial w rozmowach "miedzy nami dziewczynami" uwazam za oznake zaufania. Po prostu rozmawia sie sczerze. Badz szczerzej. Nie ma tych cholernych pojedynkow kogu tow, ze ktomadrzejszy i dowcipniejszy. Na jednej rozmow z ostatnich zostalem wziety w dwa ognie bo moje dyskytantki chcialy wiedziec ile kilogramow zgubilem od czasu gdy przestalem sie obzerac... Po prostu mozna szczerze i bez falszywego wstydu konkretnie gada o konkretnych rzeczach i TO mi sie podoba (a nie zawartosc ich buchaltera i ewentualna mozliwos pobawienia sie zawartosci...:-) ). Najciekawsze wspomnienie z tego typu rozmow... sprzed 15-20 lat ; bylem jedynym facetem-swiadkiem dyskusji gdy moje znajomosci rozmawialy o swoich facetach i porownychaly ich i ich osiagi... Tam gdzie my czyli tzw mezczyzni zadawalamy sie zazwyczaj glupimi wulgaryzmami, tam one byly bardzo inteligentne, bardzo spostrzegawcze i konretne i ... bardzo zlosliwe. - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 thomas.neverny napisał(a):Sadze ze piszez ze nie zazdroscisz bo wyobrazasz sobie ze sa kompletnie starenie mam żadnych informacji ani podstaw by osądzać wiek Twój albo ludzi z którymi pracujesz ![]() thomas.neverny napisał(a):Tam gdzie my czyli tzw mezczyzni zadawalamy sie zazwyczaj glupimi wulgaryzmamitzw mężczyźni ciekawe thomas.neverny napisał(a):one byly barfdzo inteligentne, spostrzegawcze i konretne i ... bardzo zlosliwe.a w to nie śmiem wątpić, w żadne z powyższych twierdzeń, ale z ostatnim w szczególności :wredny: - thomas.neverny - 09-22-2006 Chodzi mi to ze wole konkretne uwagi i krytyki niz jakies idiotyczny argument yypu "Diurawe wojsko !" z nie pamitam ktorego juz filmu krajowej (starej) produkcji (czy nie "Gdzie jest General ?").. - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 thomas.neverny napisał(a):"Diurawe wojsko !"to chyba ostatnio słyszałem w "Złocie dezerterów" wybitnym filmie naszych rodzimych tfurców przez duże TFU! ale pewnie było gdzieś wcześniej wypowiedziane. - Jaśko - 09-22-2006 Nowhere Woman napisał(a):Neverny, to księgarzPrzypuszczam, że Thomas żartował. Nawiasem mówiąć buchalter to nie księgarz tylko księgowy. - Nowhere Woman - 10-05-2006 Moge się pochwalić, że bawię się Photo-Paintem i wcisnęłam do profilu nową wersję - Ola na kwasie
- Agatka - 12-17-2006 OD wczoraj usiłuję zmienić zdjęcie w profilu i jedyny sukces wczorajszego wieczoru to usunięcie starego zdjęcia i ocalenie komputera od śmierci na wskutek niespodziewanego wylotu przez okno, albo coś w tym stylu . Czy tylko ja mam takie problemy czy to ogólnie jakaś awaria?Pozdrawiam
- ja - 12-18-2006 jeśli masz ochotę, to nauczę Cię rysować w paincie - tylko w paincie wyrazisz swoje emocje. - Alek - 12-18-2006 Twoje zdjęcie w profilu chyba nie jest z painta,co?
- pkosela - 12-18-2006 Hmmm... Młoda parę dni temu też coś mówiła mi o problemach ze zdjęciem w profilu... Niestety w zamieszaniu przedświątecznym nie miałem czasu spróbować Jej pomóc, więc nie wiem, czy to błąd użyszkodnika, czy Forum... Miło by było, gdyby Admini się wypowiedzieli
- ja - 12-18-2006 no nie ... ale avatar jak najbardziej. - Simon - 12-18-2006 ja napisał(a):ale avatar jak najbardziej.Cóś taki koślawy...
- ja - 12-18-2006 Simon napisał(a):Cóś taki koślawy...ale właśnie taki miał być w zamierzeniu. - Artur - 12-18-2006 Najcześciej robicie błąd taki, że nie patrzycie na maksymalne wymiary. Drugi to taki, że rozszeżenie macie wielkimi literami. Sprawdź najpierw więc te dwie rzeczy. - ja - 12-18-2006 no i w ścieżce nie może być polskich znaków, a przynajmniej nie powinno - chociaż, kto wie ... - Agatka - 12-18-2006 No dobrez, ale wyświetla mi się ptem, z profil został zaktualizowany, a tu nic... Zazwyczaj pisali mi, ze są złe wymiary
- Artur - 12-18-2006 podeślij mi to zdjecie na e-mail, zobacze co z nim - Jaśko - 12-18-2006 Może jest nieprzyzwoite? - adam_marian - 12-18-2006 Na forum działa jakiś wirtualny strażnik moralności? ly:
- ja - 12-18-2006 Jaśko napisał(a):Może jest nieprzyzwoite?to byłoby rzeczywiście dziwne ... moim zdaniem każde nieprzyzwoite zdjęcie powinno dać się umieścić w każdej rozdzielczości. - Markowa :) - 12-18-2006 adam_marian napisał(a):Na forum działa jakiś wirtualny strażnik moralności?Na tym forum? no co Ty? Tu działa prężnie Liga Wyrzuć z Siebie Tyle Nieprzyzwoitości Ile Zdołasz w Jedym Poście...
- adam_marian - 12-19-2006 Zastanawiające... tym bardziej, że wklepałem w google LWzSTNIZwJP i brak oczekiwanych efektów... Masz z nią jakiś kontakt? Chciałbym się zaciagnąć
- Markowa :) - 12-19-2006 A bo widzisz to jest organizacja tajna jak loża masońska, można ich poznać o pewnych zwyczajach pisania na forum, choć pozornie mogą należeć do różnych grup ideowych...
- Artur - 12-19-2006 a może byście skończyli? Już raz mówiekm co myślę o pisaniu głupot w tym dziale. |