![]() |
|
Zdjęcie w profilu - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zdjęcie w profilu (/showthread.php?tid=1264) |
- Krasny - 09-18-2006 No to ja też sobie zaktualizowałem profil
- Artur - 09-18-2006 Szczurzyce adminowe skoro o nich mowa wyglądały tak
- piotrek - 09-18-2006 Artur napisał(a):100_5543.JPGHehehe - jakie tło ![]() Ja swojej nie uwieczniłem na żadnym nośniku, ale wyglądała raczej jak Prezydent. - MacB - 09-18-2006 Ładne ![]() A w jakim otoczeniu literackim mieszkały (muzyki pewnie też zaznawały...słusznej ? )
- tmach - 09-18-2006 Śliczne Ale mój Prezydent i tak ładniejszy.
- ann - 09-18-2006 MacB napisał(a):muzyki pewnie też zaznawały...słusznejŻebyś wiedział
- tmach - 09-18-2006 Odpowiedzią mojego szczurka na "słuszną" muzyke było przegryzienie kabli od kolumn
- MacB - 09-18-2006 A moja córcia (no cóż... przyzwyczajała się jeszcze przed urodzeniem ) teraz prosi o "Calmaniolę"
- Artur - 09-18-2006 Moje mają jedynie na sumieniu moją starą bluzę, jak sobie pod nia właziły toczasami okienka robiły... a z muzką ciekawa rzecz, że piosenki Jacka wyraźnie je uspokajały w stresowych sytuacjach typu jazda samochodem czy czasowa zmiana mieszkań. - tmach - 09-18-2006 Rany, jakie grzeczne. Mój szczur poprzesadzał mi wszystkie kwiatki na parapecie, o kablach mówiłam, bardzo mu niektóre książki smakują. Łobuz jakich mało.
- Nowhere Woman - 09-18-2006 Ja raz nieopacznie prawie dwa lata temu opiekowałam się w Wigilię szczurem koleżanki. Pierwszej nocy pieron wyszedł z klatki, przeszedł na drugą stronę pokoju, zaszył się w zacisznej norze z czterech jaśków i zajął się żuciem tychże oraz folii, która leżała pod klatką. Z rana spędziłam miłe chwile łapiąc głupka za swoim łóżkiem. Następnej nocy koło 4 rano znalazł się ów szczur w drugim pokoju, kiedym tam leżała. Tym razem wyciągałam go spod regału. Wszystko dlatego, że miał odgięty jeden pręt w klatce, a ja nie zwróciłam na to uwagi. Nigdy już nie powiem, że szczury to nieinteligentne stworzenia
- Artur - 09-18-2006 Nowhere Woman napisał(a):Nigdy już nie powiem, że szczury to nieinteligentne stworzeniaMoje odkryły, że współpracując można otworzyć drzwiczki klatki, w pojedynkę się nie dało...szczury uczą sięswoich imion i przybiegają na zawołanie. - Jaśko - 09-18-2006 Krasny napisał(a):No to ja też sobie zaktualizowałem profilPrawdopodobnie spożywano coś. - tmach - 09-19-2006 Ja już nie wspominam o tym, że mój Prezydent kradnie mi jedzenie . Posty tez ze mna niekiedy pisze .
- partycja - 09-21-2006 Z okazji porządków na forum zrobiłam porządek w profilu. - tmach - 09-21-2006 A gdzie sie podziała ta najładniejsza dziewczyna?
- Simon - 09-21-2006 tmach napisał(a):gdzie sie podziała ta najładniejsza dziewczyna?Przysłonił ją dym z fajki? :/
- partycja - 09-21-2006 Już Ci się nie podobam? (
- tmach - 09-21-2006 Wiesz gdybyś była wysoka , pzrystojna mężczyzna, to mogłabym pogadać o podobaniu. A tak na poważnie, to chyba przyzwyczaiłam sie do poprzedniego avatarka.
- partycja - 09-21-2006 Ale na tamtym byłam mniej podobna do siebie [ Dodano: 21 Wrzesień 2006, 20:14 ] Simon, a to bardzo źle? Ten dym? - tmach - 09-21-2006 Okulista mi się kłania, bo nie zauważyłam podobieństwa. Ale jak się lepiej przyjrzeć, to chyba masz rację. Teraz to wypisz , wymaluj Partycja. ![]() Lepiej Simona nie pytaj o to. W SB wysyłał wszystkich palaczy na bezludną wyspę
- ps - 09-21-2006 tmach napisał(a):W SB wysyłał wszystkich palaczy na bezludną wyspęA co, byłaś w IPN-nie, tmach? ![]() Jak masz takie wtyki, to może coś poradzisz w temacie "Jak nie teraz, to kiedy indziej", czy coś w ten deseń. ![]() Pozdrawiam ps - tmach - 09-21-2006 W temacie wskazanym pzrez Ciebie, nie mam ochoty odpowiadac. Szkoda zachodu. - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 partycja napisał(a):Ale na tamtym byłam mniej podobna do siebiekurcze ten awatar lepszy od zdjęcia w profilu :wredny: - partycja - 09-22-2006 SimplexEtIdiota napisał(a):kurcze ten awatar lepszy od zdjęcia w profilu :wredny:Wiesz, ten Picasso to jednak zdolny chłopak. - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 partycja napisał(a):Wiesz, ten Picasso to jednak zdolny chłopak.i też się każesz po nim rozpoznawać?
- partycja - 09-22-2006 A to jakoś bardzo trudne jest? No przecie widać że to z prawej to ja. - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 partycja napisał(a):prawejczyni różnicę... - thomas.neverny - 09-22-2006 Mnie przypomina (aptrzac na tamen awatar) kolezanka w pracy. Rano przyszla cala podlamana bo ubierajac sie lozylai biustonosz na odwrot czyli tyl na przod. I jednaczenie odkryla ze tak (na jej lopatkach ?) lepiej sie trzyma. I to ja dobilo z kredensem. :o - SimplexEtIdiota - 09-22-2006 bosze, gdzie ty pracyjesz????
|