![]() |
|
Zdjęcie w profilu - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zdjęcie w profilu (/showthread.php?tid=1264) |
- Simon - 09-12-2006 Z teatru cieni? - ps - 09-12-2006 Simon napisał(a):Z teatru cieni?:rotfl: Stawiam piwko. :piwko: Chodziło oczywiście o przykład oryginalności. ![]() Pozdrawiam ps - Simon - 09-12-2006 ps napisał(a):Chodziło oczywiście o przykład oryginalności.Jeśli chodzi Ci o moje zdjęcie - to odstawiam piwko. Spieszę wyjaśnić, że na zdjęciu jest naprawdę moja lewa ręka, a sam pomysł na zdjęcie w profilu był nie tyle oryginalny, co niejako wymuszony/sprowokowany przez okoliczności. Miałem pewien wypadek i musiałem zrobić zdjęcia, bo przed oczami stanęła mi wizja czasowego rozbratu z instrumentem... Na szczęście - wszystko dobrze się skończyło. A zdjęcie zostało na pamiątkę. - ps - 09-12-2006 No rozumiem, ale sam wspomniałeś o oryginalności i modzie na nią, a do głowy wpadło mi tylko Twoje zdjęcie, więc niejako wziąłem przykład z Ciebie (ktoś jeszcze ma 'osobliwe' zdjęcie w profilu?) ![]() Simon napisał(a):na zdjęciu jest naprawdę moja lewa rękaNa ścianie też jest mój cień. ![]() A piwko było za 'teatr cieni' ) Pozdrawiam ps - Simon - 09-12-2006 ps napisał(a):ktoś jeszcze ma 'osobliwe' zdjęcie w profilu?)Och, przejrzyj listę użytkowników... Zdziwisz się... - partycja - 09-12-2006 raz, dwa, trzy, próba avatara... - thomas.neverny - 09-13-2006 Rany Boskie ! Przestan straszyc ludzi ! A czy istnieje sposob by przegladac tylko zdjecia ? lub zeby wiedziec do ktorego usera warto zagladac (bo jest zdjecie) a do ktorego nie ? Zaczalem przegladac i korci mnie by zalozyc post z apelem o pomoc, aby dokarmic Pijana Poetke... (...ale sie wscieknie :rotfl: ) - gredler - 09-13-2006 thomas.neverny napisał(a):Rany Boskie !A kto straszył czerwonym ślepiem przez chwilę? - Alek - 09-14-2006 Simon napisał(a):Na szczęście - wszystko dobrze się skończyłoAle wygląda jakbyś miał tam trochę skośnie złamaną kość promieniową chociaż to może jakieś stare być (o ile w ogóle jest-zdjęcie AP to mało trochę,a ja się nie znam ale siedziałem kupę czasu na ortopedii,to się naoglądałem takich rzeczy )A jeżeli jesteśmy przy wypadkach - to ja wrzuciłem swoje z widokiem na pozostałość pokołobrzeską
- Nowhere Woman - 09-14-2006 Co to było, żelazko ?
- lodbrok - 09-14-2006 Raczej Alek chciał murom (tudzież murowi) wyłamać zęby krat
- thomas.neverny - 09-14-2006 gredler napisał(a):Ale ja chcialem miec rownie piekny avatar jak nasi dwaj Si(Szy)monowie, tylko mi sie nei udalo, buuuuuuuu (szloch) ;(thomas.neverny napisał(a):Rany Boskie !A kto straszył czerwonym ślepiem przez chwilę? - Artur - 09-14-2006 Alek, to się nie goi?
- Alek - 09-14-2006 Nie no - to już się zagoiło - została tylko blizna... Średnio fajna-co zresztą widać... - Jaśko - 09-14-2006 thomas.neverny napisał(a):Ale ja chcialem miec rownie piekny avatar jak nasi dwaj Si(Szy)monowie, tylko mi sie nei udalo, buuuuuuuu (szloch)Wysil się na oryginalność - proponuję nos lub ucho. - thomas.neverny - 09-14-2006 Zastanowie sie... Czyli - z tego co rozumiem - radzisz mi zeby zamiast oka dac jakis inny organ ? :wredny: - Alek - 09-14-2006 Śledzionę? :rotfl: - Zeratul - 09-14-2006 Alek napisał(a):Śledzionę? :rotfl:Może jednak Wątrobę?
- Simon - 09-14-2006 Alek napisał(a):Ale wygląda jakbyś miał tamA nie dojrzałeś chipa wszczepionego obok kciuka? Czego was tam uczą na tych ortopedyjach, panie...
- Alek - 09-14-2006 Hehe - takich rzeczy to nie widziałem a nie miałeś kiedyś tam złamania jakiegoś gdzie mówiłem? widać muszę jeszcze trochę tych fotek się naoglądać ![]() tak z 5 lat i może nie będę sadził takich głupot Simon napisał(a):chipaByłeś terrorystą?
- MacB - 09-14-2006 Simon napisał(a):A nie dojrzałeś chipa wszczepionego obok kciuka?Masz na myśli tę trzeszczkę? ![]() Ciekawa rozmowa się zrobiła (z góry przepraszam za małą manipulację w cytatach )Alek napisał(a):Simon napisał(a):cipaByłeś terrorystą? - Alek - 09-14-2006 MacB napisał(a):Masz na myśli tę trzeszczkę?Kurde - tak właśnie o tym pomyślałem jak to zobaczyłem wtedy (ale jednak co prawdziwy ortopeda to prawdziwy ortopeda )Za inwencję w manipulacji - piwko
- tmach - 09-18-2006 To ja sie też zdecydowałam na zdjęcie. Fakt, że nie moje, ale Prezydenta.
- Nowhere Woman - 09-18-2006 Tak się nazywa to przemiłe stworzenie ?
- fizol - 09-18-2006 Ja zaktualizowałem i profil i avatar
- tmach - 09-18-2006 Nowhere Woman napisał(a):Tak się nazywa to przemiłe stworzenieTak. A swoja drogą, rzadko kto nazywa Prezydenta przemiłe stworzenie
- ann - 09-18-2006 tmach napisał(a):Fakt, że nie moje, ale Prezydenta.Ten Prezydent to cosik podobny do zwierzaka adminowego brata
- tmach - 09-18-2006 Tego z knajpki? Ma chłopak gust
- ann - 09-18-2006 tmach napisał(a):Tego z knajpki?Z tego, co wiem Art nie ma innych braci ![]() tmach napisał(a):Ma chłopak gustAdminowe były fajniejsze
- tmach - 09-18-2006 Prezes ( teraz by się nazywał Premier ) był fajniejszy, ale niestety żarłok był i się udławił, jak nas w domu nie było. Został tylko Prezydent.
|