![]() |
|
Zdjęcie w profilu - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zdjęcie w profilu (/showthread.php?tid=1264) |
Zdjęcie w profilu - Artur - 06-27-2005 Obecnie swój profil można uzupełnić o swoje zdjęcie . Pomaga to przy spotkaniach w realu
- Łukasz G. - 06-27-2005 Ciekawy pomysł, ciekawe czy dużo osób skorzysta?
- fizol - 06-28-2005 Ja was juz i tak od poczatku strasze moja pijacka geba wiec nie bede jeszcze dodawal wam cierpien chyba ze sie obraze
- DX - 06-28-2005 fizol napisał(a):Ja was juz i tak od poczatku strasze moja pijacka geba wiec nie bede jeszcze dodawal wam cierpienA ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałem
- fizol - 06-28-2005 DuchX napisał(a):A ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałemhehe co ty trzymasz??
- Exul - 06-28-2005 Fizol chyba o larpach nie słyszał .Moja gęba może i nie jest pijacka, ale i tak straszy. Dobry pomysł z tym zdjęciem, nalegałbym jednak, by nieco zwiększyć ograniczenia rozmiaru (np. do 300x300 pixeli). To tylko 2,25 raza więcej pamięci . Jeśli znajdę jakieś zdjęcie, na którym wyglądam jak człowiek, to zamieszczę .
- ann - 06-29-2005 daliśmy 800 x 600 teraz prosimy o większe zdjęcia 8)daję swoje. tylko proszę się nie bać 8) - Kamil - 06-30-2005 To i ja sobie pozwolę zamieścić swoje zdjęcie, żeby się np. w Kołobrzegu odnaleźć - DX - 06-30-2005 fizol napisał(a):Pałę... tzn nie taką profesjonalną pałę do bicia, tylko sztachetę... to znaczy taki kij bojówkarzy... w sensie no... takie długie cośDuchX napisał(a):A ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałemhehe co ty trzymasz?? Ale owinięte taśmą, żeby nie odrywało głów od tułowia przy uderzeniu . Wersja treningowa :]
- SzAMaN - 07-01-2005 A to ja moją mordę też wrzuciłem. - fizol - 07-01-2005 Macie pecha, moja morda tez zagoscila na forum i to w duzym formacie ból lagodzi na szczescie czapka ktora mnie czesciowo oslania [ Dodano: 2005-07-02, 00:32 ] PS: Szaman - a nipodobnys do tego z avatarka
- SzAMaN - 07-02-2005 fizol napisał(a):Szaman - a nipodobnys do tego z avatarkaBo wiesz... zdjęcie było podretuszowane a avatar nie
- Tomek - 07-02-2005 Ja tam swojej mordy nie wrzucę... Nie wiem, czy macie wystarczająco silne nerwy... :lol: - Łukasz G. - 07-02-2005 Ja póki co też nie Mówię Wam, połowa zginęłaby na miejscu, a co by było, gdyby była w tej połowie grupa administratorsko - moderatorska?
- Tomek - 07-02-2005 Oj, nikt by już z forum nie wyleciał... Na wszelki wypadek proponuję, żeby grupa administratorso-moderatorska zostawiła następców
- ann - 07-02-2005 Wrzucać, wrzucać. Nie wstydzić się :mlotek: - Tomek - 07-02-2005 Nie, nie, lepiej nie. A w ogóle umieściliście już tajne szyfry do strony w sejfie, żeby ktoś mógł do nich dotrzeć w razie czego? E? Bo jak zmienię zdanie, to może się takie zabezpieczenie przydać... - Kate - 07-04-2005 panowie...cóż za kokieteria...
- Tomek - 07-04-2005 Jakże by inaczej... To taka nasza dyskretna gra... Chcemy wzbudzić zainteresowanie
- Łukasz G. - 07-05-2005 Hehe, dokładnie o to nam chodzi ;] - MacB - 07-06-2005 fizol napisał(a):Macie pecha, moja morda tez zagoscila na forumAle żeby tak od razu z kroniki kryminalnej zdjęcia wyciągać? ![]() Choć panienka nie wygląda z pozoru groźnie....
- fizol - 07-06-2005 MacB napisał(a):Ale żeby tak od razu z kroniki kryminalnej zdjęcia wyciągać?no niesetety ale poprawilem sie i dalem moje zdjecie zpoprawczaka ![]() MacB napisał(a):Choć panienka nie wygląda z pozoru groźnie....hmmm...bez komentarza bo ktos bedzie cierpial
Re: Zdjęcie w profilu - GSz - 07-08-2005 Artur napisał(a):Obecnie swój profil można uzupełnić o swoje zdjęcieSprawdzam czy to rzeczywiście działa - Petrvs - 07-22-2005 GSz napisał(a):Sprawdzam czy to rzeczywiście działaJa też, jeno nie mam lepszego, ale na początek dobre i takie.
- Zeratul - 07-26-2005 Moje jest okropne, ale chwilowo lepszego nie posiadam :roll: Pozdrawiam Zeratul P.S. Dla zainteresowanych ( :wink: ) zdjęcie jest ze szlaku na Kasprowy (na szczególną uwagę zasługuje ciekawy obiekt na linie wyciągu [w tle] ) - Filip P. - 07-27-2005 A ja nie mam żadnego
- ann - 07-27-2005 Jak to nie masz? :o - Filip P. - 07-27-2005 Nie mam aparatu cyfrowego... jedyny to w telefonie ale znowu kabelka nie mam Miałem sobie zdjęcie zrobić ale mi wyleciało z głowy.. a wszystkie fotki "tradycyjne" są troszkę nieaktualne. POmyślę nad tym... - ann - 07-27-2005 Ten problem rozwiążemy w Kołobrzegu d
- Filip P. - 07-28-2005 Let it be...
|