![]() |
Czas ważności postów - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Czas ważności postów (/showthread.php?tid=1123) |
Czas ważności postów - Artur - 05-26-2005 Z powodu niewłaściwego wykożystywania ów funkcji przez jednego z userów została ona dziś wyłączona. - Łukasz G. - 05-26-2005 Co znaczy "Niewłaściwego wykorzystywania"? - Artur - 05-26-2005 Poczytaj jakiś wątek gdzie pisze Konop po dobie - nic nie mozna zrozumieć - Łukasz G. - 05-26-2005 A, już rozumiem... ![]() ![]() - Artur - 05-26-2005 nikt inny z tego nie korzystał do tej pory chyba nawet. A tak zabezpieczymy się na przyszłość, bo teraz z niektórych tematów straszna sieczka sie zrobiła. - fizol - 05-26-2005 VanThunderbolt napisał(a):Co znaczy "Niewłaściwego wykorzystywania"?po prostu posty po pewnym czasie znikaja i cala dyskusja robi sie bez sensu - Niktważny - 05-26-2005 VanThunderbolt napisał(a):Obława na Olaff'a?"Sankcje" wyciągnięto wobec innych taże. Komuś zabrano funkcję moderatora, komuś innemu jeszcze - status Artysty. :lol: :lol: - misiek-st - 05-26-2005 Jednego nie rozumiem, ale może się czepiam - to funkcja była fajna, dopóki nikt z niej nie skorzystał:?: :lol: - Artur - 05-26-2005 Czy ja wiem czy fajna, po prostu była, nigdy się nad nią nie rozwodziliśmy. Normalnie na forach tworzy się znikające tematy, do tej pory nie spotkałem się z tym by ktoś jej używał do zaciemniania sytuacji w dyskusji. Człowiek się uczy całe życie ![]() - Przemek - 05-26-2005 olaff22 napisał(a):Sankcje" wyciągnięto wobec innych taże. Komuś zabrano funkcję moderatora, komuś innemu jeszcze - status Artysty.Że o szczeniackim blokowaniu na GG nie wspomnę ![]() ![]() ![]() - Niktważny - 05-26-2005 Pomyśleć, co by było, gdyby dostali do ręki prawdziwą władzę a nie jej dzecinną forumową namiastkę. Wówczas pewnie wprowadziliby prawdziwą cenzurę, bez pytania zmieniali by ludziom dane osobowe albo jednym gestem pozbawiali publicznych funkcji. Wówczas typki w rodzaju zbycha zachowywały by się onegdaj zachowywał się niejaki Albin Siwak - dyżurny pzprowski klakier. A jak się nie podoba, to przecież zawsze można się wynosić. - Petrvs - 05-26-2005 Przemek napisał(a):Że o szczeniackim blokowaniu na GG nie wspomnęJak się dowiedziałem to mnie też zaszokowało. ![]() Przemek napisał(a):Ciekawe też, że administracja zbywa milczeniem niektóre pytania, jak choćby to o pozbawienie Petrvsa statusu artystyTeraz nastała nowa moda na kalifaty. ![]() Przemek napisał(a):a co do funkcji moderatora to nic o tym nie wiem, nikt mi grzecznie (ani niegrzecznie) nie powiedział że jestem niepotrzebnyTo jest coś co mnie dziwi najbardziej, im starszy się robię - tym mniej rozumiem. ![]() - Przemek - 05-26-2005 Petrvs napisał(a):Teraz nastała nowa moda na kalifaty.Kalif to brzmi dumnie. Szecherezada będzie nam teraz bajki opowiadać np. o tym że nie zna tego bruneta spod ósemki, a cała noc była u koleżanki i oglądały telenowele... Na Allacha! Co ja piszę Szecherezada przecież lepsze bajki opowiadała ![]() Salam Kalif Przemek Cezary vel Docent Lipski ibn Lech ibn Tadeusz Hugo itd. itd. ps. jak są chetne by zasilić mój harem, to podania na priv ![]() ![]() - Petrvs - 05-26-2005 :lol: Ty zachodniopomorski - to ja wezmę Pojezierze Mazurskie. A co tam szkodzi. Kalifaty - przecież historia! Tylko że fatymnicki się rozpadł, kordobański się rozpadł, bagdadzki się rozpadł, a czuję, że nasze troszkę pociągną. :lol: - Artur - 05-26-2005 ::zamykamy:: |