Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Komentarze Jacka do wierszy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gratuluję pomysłu, choć paradoksalnie może zubozyć forum. Wiele postów by nie powstało, gdyby autorzy zapoznali się z komentarzem Kaczmarskiego do utworów. Pozdrawiam
T.
Ja o to jestem spokojny. Niektóre wypowiedzi Jacka są na tyle ciekawe, że właśnie mogą wywołać dyskusję albo dodatkowe komentarze. Poza tym informacji nigdy za wiele Smile
Nie wydaje mi się, że pytania całkowicie znikną. Może to nakieruje pytających ale nie zawsze. Wydawało by się, że Poczekalnia jest bardzo klarowna a jednak jak widzimy są wątpliwości.
tamn napisał(a):Wiele postów by nie powstało, gdyby autorzy zapoznali się z komentarzem Kaczmarskiego do utworów.
No właśnie - gdyby się zapoznali. A to, że są na stronie tego nie gwarantuje - patrz nuty Wink
Również bardzo ucieszyłem się z możliwości poczytania komentarzy samego twórcy do swych dzieł. Wszak nie wszyscy pewnie wiedzieli np., że

Miałem zresztą taki przypadek w 84 roku w USA. Męcząca trasa i podczas śpiewania "Obławy" poszła mi krew z nosa. Oczywiście dokończyłem utwór. Później przychodzili ludzie i mówili: "To rewelacyjnie wyglądało, jak Pan to zrobił? ".

Doskonały pomysł Big Grin.