Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Nareszcie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No nareszcie! Czekamy na napierdalanki! Kuba słusznie napisał. Niech młodzi się teraz gimnastykują, a nie my, stare trupy.
Uściski dla wszystkich bliskich i dalekich. Wrednych Podłych Kłamczuszków mieniących się Dobrymi Nowinami i prawdomównych Świętych Krów. Pabianickich Lisków z kurnika i Kapitanów walących prosto z mostu prawdę między oczy. Ćwirków, Apletów, Duchów Świętych oraz X, a także tych 77, Cziomich, Pawłów, Olafów, Konopów, Mendów, Niktważnych, Lutrów, Lodbroków i Budenbroków, MakówB i Kentaky Frajd Czikenów A, Bródek i Ogolonych, dających Dyla i wpierdalających się między wódkę a zakąskę, wzniosłych oraz upadłych aniołów, Górskich, Nagórskich i Podgórskich, Zbrozłów i Brajsów, orłów i dziobaków, Dzikich Kaczek i kurczaków oraz całego planktonu Alków, Zeratów, Tmachów i Zamachów, Simonów i Szymonów, Krasnych i Bluesowych, Renków, Remków i Jaremków, Markowych, Jaśkowych, Docentowych i Arturowych, ostrych Kos(el) leczonych Jodyną, Partycjów dyskowych oraz tych Olesławowych, Torrentusów, Petrusów, a także niewymienionych z ksywki miernot i spoko gości, tych nielicznych, co myślą i tych, co z nich ludzie prości.

Wasza Muu Muu!
No, w końcu jak w domu! Smile
Przemek, to samo chciałam napisać.
Tylko zamiast piwek punkty reputacji Wink
Jak dobrze wrócić na ojczyzny łono <3
(10-09-2017, 04:13 PM)Przemek napisał(a): [ -> ]No, w końcu jak w domu! Smile

Prawie, bo Karczmy coś nie widzę.
Karczma została połączona z Hyde Parkiem.
Arturze - wiem, że nie masz na razie czasu na dopieszczanie wyglądu forum, ale zmień przynajmniej (jeśli to łatwe technicznie) domyślną rangę "Szaławiło" na "Szaławiła". "Szaławiło" to wołacz rzeczownika, którego mianownik brzmi "szaławiła".
Poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.
A ja, głupi, zamiast do karczmy, to pierwsze kroki skierowałem do kącika technicznego. Kiedy się wreszcie nauczę, gdzie najważniejsze rzeczy...
(10-17-2017, 08:54 PM)MacB napisał(a): [ -> ]A ja, głupi, zamiast do karczmy, to pierwsze kroki skierowałem do kącika technicznego. Kiedy się wreszcie nauczę, gdzie najważniejsze rzeczy...

O, to i Ty przyjechałeś...?!
(10-18-2017, 12:05 AM)Kuba Mędrzycki napisał(a): [ -> ]
(10-17-2017, 08:54 PM)MacB napisał(a): [ -> ]A ja, głupi, zamiast do karczmy, to pierwsze kroki skierowałem do kącika technicznego. Kiedy się wreszcie nauczę, gdzie najważniejsze rzeczy...

Kur.... jak to obslugiwac?

Hej a co ze Stepniarzami i innymi wrogami Duchoow , i jeszcze pare osob umknelo chyba krraaaaa krraaaa krraaaa Idea

Hej a wogole wszyscy zyja jeszcze z 2008 r ? Ze slynnego i nieslawnego watku audycja? I innych duchoowych , i dzieki wogole ,ze znow sie mozna pojawic i to tak mlody duchem ;-

Dobrze ze juz sa  Exclamation Heart Undecided Idea Confused Tongue Smile Dodgy  tyle tylko z zapytaniem , czemu  jest tylko 16 do wyboru  Huh Huh hej i co to za ograniczenia ze tylko 12 obrazkow moze byc , kto za tym stoi ? toz to istna komedia .......

Jako nietwarzoksiążkowy od czasu do czasu (ostatnio już raczej siłą przyzwyczajenia niż z nadzieją) otwieram link "kaczmarski.art.pl". Gdybym to robił codziennie (jak strony poświęcone The Simpsons) to pewnie przyjechałbym nawet przed Tobą Wink
(10-18-2017, 08:19 AM)MacB napisał(a): [ -> ]

Jako nietwarzoksiążkowy od czasu do czasu (ostatnio już raczej siłą przyzwyczajenia niż z nadzieją) otwieram link "kaczmarski.art.pl". Gdybym to robił codziennie (jak strony poświęcone The Simpsons) to pewnie przyjechałbym nawet przed Tobą Wink

Maćku, widzę że Ty to i 40latka dawno nie otwierałeś Wink
(10-18-2017, 09:35 AM)Kuba Mędrzycki napisał(a): [ -> ]

Akurat rzeczywiście nie skojarzyłem, że jestem persona non grata...
(10-18-2017, 06:42 PM)MacB napisał(a): [ -> ]
(10-18-2017, 09:35 AM)Kuba Mędrzycki napisał(a): [ -> ]

Akurat rzeczywiście nie skojarzyłem, że jestem persona non grata...
Ale przynajmniej już nie jeździsz tą pchłą.
No i mam bujne czarne włosy.