Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Pytanie o wycenę śpiewników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie do forumowiczów. Mam kilka śpiewników Kaczmarskiego. Gdzieś po domu się pochowały, ale wiem, ze mam piosenki z lat 74-95 cz II, dzieci hioba, (z dedykacją "dla cioci") kosmopolaka, tunel (chyba bez płyty), między nami... W jakich cenach można to wystawić na olx lub Allegro? Czy jest sens wystawiania kaset? Mam kasetę szukamy stajenki z autografem i jakąś nieoficjalną, ale skasowane pół strony.
Proszę o pomoc.
Kokosów raczej na tym nie zarobisz. Śpiewniki to dziś marny towar, wszystko jest w internecie. Starymi kasetami chyba tez już się rynek nasycił. Chyba, że trafi się jakiś zagorzały kolekcjoner. Jeśli masz jakieś unikatowe nagrania, to się nimi po prostu podziel, szkoda prowizji allegro dla 10-20 złotych.
Najlepiej stoją cenowo, z tego co wiem, książki JK.
Tak myślałam, że gra nie warta świeczki. Nieoficjalna, ale nic unikatowego na tej kasecie nie mam. Kasety to do plastików się wrzuca?;(
Miałam nadzieję, że choć to co mam z autografem to się da jakoś sprzedać. Nic to...
Dziękuję za pomoc.
Jeśli masz śpiewnik Między nami, to ja chętnie kupię :). Resztę śpiewników mam, za wszystkie płaciłem do 15 zł.
PijanaPoetka napisał(a):Miałam nadzieję, że choć to co mam z autografem to się da jakoś sprzedać. Nic to...
Dziękuję za pomoc.

To co masz z autografem na pewno da się sprzedać. Kasety nawet częściowo skasowane z przed 1989 roku też mogą znaleźć amatorów.