Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Poszukuję?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Aneta napisał(a):Takiego tematu jeszcze nie widziałam. Od początku do końca jest to off topic

Eee, za krótko jeszcze jesteś na tym forum.
JoannaK napisał(a):Mój Boże, kto?... mam nadzieję, że nie Luter?... :o

Luter jak najbardziej - to chyba widać po jego wpisach. Zauważ, że Gosia użyła liczby mnogiej, czyli: jest nas wielu, będzie więcej.
Luter napisał(a):
JoannaK napisał(a):Mój Boże, kto?... mam nadzieję, że nie Luter?... :o

Luter jak najbardziej - to chyba widać po jego wpisach. Zauważ, że Gosia użyła liczby mnogiej, czyli: jest nas wielu, będzie więcej.

Gosia nie chce wskazywać palcem, kto. Ale podobno każdy ma tyle lat, na ile się czuje (zwłaszcza ponoć kobiety). Wink
Proponuję więc totalne odmłodzenie, a co!
Aneta napisał(a):Takiego tematu jeszcze nie widziałam. Od początku do końca jest to off topic :rotfl:
a niepamiętny "raport z nawiedzonego miasta" ?

Widzisz Zbroz... tylko, że te 16-latki, które "dojrzałością przewyższają wielu kolegów forumowych", w późniejszym okresie z owej dojrzałości zrezygnują by zrekompensować sobie zbyt dorosłe dzieciństwo i wejdą w dziecięcą dorosłość, także zastanów się czy chcesz brać z nich przykład Smile
Luter napisał(a):Luter jak najbardziej - to chyba widać po jego wpisach. Zauważ, że Gosia użyła liczby mnogiej, czyli: jest nas wielu, będzie więcej.[
No cóż, tego się obawiałam. Big Grin W końcu dyskusje z dziećmi (co prawda zazwyczaj własnymi)to mój chleb codzienny.
kolcon50 napisał(a):Ja mam 13 lat Big Grin
Big Grin
Stron: 1 2