Wiem,dlatego teraz juz jestem w Sieam Reap,w hostelu,ale jutro chyba ruszamy do Sihanoukville nad morze troche pograc i podreperowac budzet :
Wczesniej do Phnom Penh przedluzyc wize ,gdyz warto zostac w Kambodzy 13,14,15 kwietnia bo maja tu wielkie swieta Happy New Year,a moja wiza konczy sie niestety 15,no i tak sie sklada ,ze w swieta wszystko drozsze,np transport,z 10$ do Ho Chi Minh z Sieam Reab robi sie 25$ w dni swiateczne autokarem 12godzin jazdy,wiec jesli uda sie zarobic nad morzem fortune bedzie milo :agent:
Ogolnie bardziej polecam Kambodze od Bangkoku-ludzie bardziej mili ,bo biedniejsi,noclegi za bardzo dobry hotel wczoraj kolezanka z Belgii mnnie zaprosila 10$ za dwojke z lazienka i wentylacja, no i bardzo ladny guesthouse plus w cenie dobre i duze sniadanie z kawa a mlekiem i owocami,plus net za darmo nazwa BOU SAVY , TU gdzie teraz jestem to SWEET DREAM 5$ za noc duzy pokoj ale bez lazienki i bez sniadania ,ale net za darmo i bardzo mile dziewczeta
Zdjecia nie bardzo ,bo krece wwszystko kamera lub telefonem mam filmiki ,ale kamera wariuje i czasem nie dziala z powodu bardzo wysokich temperatur tu :mur:
Wiec zdjecia jesli mi przesla inni wolontariusze ,ktorzy byli ze mna we wiosce jak najbardziej zamieszcze ,pozdr z bardzo goracej Kambodzy,jutro lub dzis w nocy ruszam do Phom Penh,po wize ,apotem do Sihanou :gram: :brawo: :niespodzianka: :nuci: :pomocy:

trapiony: :lol:
[Dodano: 2 kwietnia 2010, 06:26]
Jestesmy w Sihanoukville nad Morzem Andamanskim,pokoj 5$,posilki kolo2$ moze taniej ,ale trzeba szukac ,net za 75c 1h
[Dodano: 4 kwietnia 2010, 09:02]
Obiad tu 1,25$ bardzo dobry-osmiorniczki pyszne, nocleg 5$, wynajecie skutera motorbikea na caly dzien 3-4$,na 3 dni 10$ na tydzien 20$
internet 1$ za godzine
Niezbyt duzo ludzi ,miejsce jeszcze malo znane Sihanoukville - zamierzamy wybrac sie do Ortres ponoc przepiekne miejsce i czysta woda i malo ludzi,woda duza 1,5l 1500rieli.
Dzis chyba pojedziemy do miasta i do "Victory Hill" Retox tam ponoc mozna pograc, pozdr Duch Dwooch