Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Artysta nie moze byc Artsta?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wiotam,chodzi mi o to,ze zlozylem z pol roku temu lub wczesniej prosbe ,o to ,aby na tym forum byl przjety do klanu Artystow,najpierw spytano sie mnie na jakiej podstawie ::Zgłosiłeś akces do grupy "Artyści". Możesz mi napisać dlaczego wg Ciebie powinieneś należeć do tej grupy?
Na co ja odpowiedzialem :
Dlatego,ze od tamtego roku utrzymuje sie ze spiewania i grania na gitarze,dlatego,ze czesto za jedna piosenke dostaje bardzo wysokie nagrody od przypadkowych i nieznajomych ludzi,gram od 5lat w zespole.Mam za soba kilkadziesiat koncertow w roznych klubach,Domach Kultury,pubach,Zamkach,Hotelach-Wroclaw,Warszawa,Szczyrk,rowniez w innych krajach Europy. Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci,poza tym mam skonczona Szkole Teatralna i zajmowalem sie troche rezyseria w liceum,prowadzilem rowniez warsztaty teatralne dla studentow Akademii Rolniczej z Dramatu,w tej chwili pracuje w Radiu i prowadze co srode wlasne autorskie audycje kulturalne. Cos jeszcze? pozdrawiam Ann :-)
Czy nie wystarczyło ponaglającej pw wysłać, zamiast zakładać "skromny" temat?
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci
Pewnie sprawdzenie tego wszystkiego zajmuje trochę czasu, a Ty tego zadania nie ułatwiasz, przykładowo "babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role" - imię i nazwisko babci, jaki teatr, jakie role? :niepewny:
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista
Słuchaj stary, to jeszcze o niczym nie świadczy. Znam takiego pana, zdolnego kardiochirurga, który ma syna też kardiochirurga, tyle, że ten drugi wycina serca na siedzeniach w pociągach za co ojciec ciągle płaci mandaty Smile
czapon napisał(a):Znam takiego pana, zdolnego kardiochirurga, który ma syna też kardiochirurga, tyle, że ten drugi wycina serca na siedzeniach w pociągach za co ojciec ciągle płaci mandaty
Ale za to łapówki obaj biorą z taką samą wprawą Tongue
Tak,tylko,ze tutaj jest kwestia nie tego czy ja rzeczywiscie kwalifikuje sie do Artystow-tylko,ze ja jestem Duch77 i jest im bardzo ciezko,bo przeciez nie zrobia takiej przykrosci panom S i S -szczegolnie,ze jeden z panow S jest zwolennikiem,ze Duch77 nadaje sie do lopaty i,ze kompletnie nie umie ani grac,ani spiewac,jednak niebawem postaram sie poprosic znajomego ,aby umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY ,aby potwierdzic lub obalic zdanie panow S i S ,poza tym juz pare osob na tym forum -w tym Artsci -powiedzialo,ze jednak Duch Dwooch potrafi spiewac i nawet grac,wiec nie rozumiem dlugiej zadumy nad przyjeciem mnie do klanu Artystow :agent:
Oczywiscie ,az tak mi na tym nie zalezy ,bo Artystom sie jest od urodzenia ,albo nie -robie to w imie zasad bardziej i sprawdzenia po raz kolejny ,czy na tym forum jestem traktowany oddzielnie -czy tak samo jak kazdy forumowicz Wink
Duch77 napisał(a):bo Artystom sie jest od urodzenia
Artystom może i tak.
Duch77 napisał(a):Oczywiście ,aż tak mi na tym nie zależy ,bo Artystom sie jest od urodzenia
No, skoro siem jest...
Artysta jest rangą w pewnym sensie prestiżową na tym forum - wymagane są oczywiście pewne działania "artystyczne" na polu kaczmarofilskim (w szczególnych przypadkach - ogólnopoetyckim), jednak jest to zaledwie warunek konieczny.
Warunkiem dostatecznym jest uzyskanie akceptacji moderatorów - pozytywnej oceny poziomu występów - jest to rzecz jasna ocena całkowicie subiektywna.

Pozdrawiam
Z.
Jakże fajnie wstać w tak piękny, wiosenny, słoneczny dzień, zwłaszcza kiedy to dzień koncertu Salonu, zasiąść przy kompie przy wtórze ptaków śpiewających za oknem i... zaśmiać się serdecznie, zdrowo, na całe gardło :lol:
I patrzcie - dooch w swojej spiskowej teorii jest przekonany, że to ja mu nie pozwalam być artystą, ups, przepraszam: artystom i blokuję jego akces. A ja nawet nie wiedziałem, że gość złożył takowy. :lol:
Swoją drogą - dawno już dooch nie miał takiego ataku skromności, jak zakładając ów temat. :]
Oj no, Szymon, to jest po prostu sprawa bardzo ważna. Nie cierpiąca zwłoki. Jeśli się nie mylę to tę grupę moderuje Michalf, a on przecież nic nie robi innego tylko wchodzi na forum sprawdzać grupy. Wink
Jak nie cierpiaca zwloki ,jak zglaszalem to pol roku temu i jak grochem o sciane!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
Duch77 napisał(a):bo Artystom sie jest od urodzenia
Nie słyszałem tej teorii, ale podobno od urodzenia jest się czasem idiotą. No i chłopczykiem albo dziewczynką (a może i nawet wcześniej, ale to dość skomplikowane chyba).
Duch77 napisał(a):czy na tym forum jestem traktowany oddzielnie -czy tak samo jak kazdy forumowicz
Jako skromny, nieartystyczny obserwator uważam, że jesteś traktowany oddzielnie.
Proszę, nie zamykajcie tego tematu! :lol:
Duch77 napisał(a):mam skonczona Szkole Teatralna
A jakaż to szkoła?
Duch77 napisał(a):w tej chwili pracuje w Radiu i prowadze co srode wlasne autorskie audycje kulturalne.
A to już chyba dawno i nieprawda?
gredler napisał(a):Proszę, nie zamykajcie tego tematu! :lol:
Ja się dołączam do prośby!!! Choć po tym teście z języka polskiego to może lepiej piktogramem :poklon: :tak:
Nooooo. Za same uwarunkowania rodzinne to powinieneś mieć rangę artysta-supervip Big Grin
Duch77 napisał(a):ze jeden z panow S jest zwolennikiem,ze Duch77 nadaje sie do lopaty i,ze kompletnie nie umie ani grac,ani spiewac
Do tego nie trzeba być jednym z panów S - wystarczy trochę słuchu Big Grin
Duch77 napisał(a):umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY
Zajebiaszczo Big Grin do dziś jak mam chandrę puszczam sobie twoje rzempoły, ale już mi tak nie podnoszą nastroju bo się osłuchałem.
Duch77 napisał(a):Wiotam
Wiotam?
Duch77 napisał(a):chodzi mi o to,ze zlozylem z pol roku temu lub wczesniej prosbe ,o to ,aby na tym forum byl przjety do klanu Artystów
Do klanu? To już odpowiedź. Na tym forum nie ma klanów.
Duch77 napisał(a):Dlatego,ze od tamtego roku utrzymuje sie ze spiewania i grania na gitarze,dlatego,ze czesto za jedna piosenke dostaje bardzo wysokie nagrody od przypadkowych i nieznajomych ludzi
Ja bym tam nie przywiązywała wagi do nagród od przypadkowych ludzi.
Duch77 napisał(a):Mam za soba kilkadziesiat koncertow w roznych klubach,Domach Kultury,pubach,Zamkach,Hotelach
W którymś więcej niż raz?
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci
To jeszcze o niczym nie świadczy.
Duch77 napisał(a):poza tym mam skonczona Szkole Teatralna
Jaką?
Duch77 napisał(a):prowadzilem rowniez warsztaty teatralne dla studentow Akademii Rolniczej z Dramatu
Ten Dramat to gdzie leży?
Duch77 napisał(a):Tak,tylko,ze tutaj jest kwestia nie tego czy ja rzeczywiscie kwalifikuje sie do Artystow-tylko,ze ja jestem Duch77
Ależ mnie nie chodzi o to, czy Ty jesteś Duch77, Duch 69, czy inny Czesio, tylko o poziom, który reprezentujesz.
Duch77 napisał(a):jednak niebawem postaram sie poprosic znajomego ,aby umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY
Czekamy Smile
Duch77 napisał(a):Duch Dwooch potrafi spiewac i nawet grac,wiec nie rozumiem dlugiej zadumy nad przyjeciem mnie do klanu Artystow :agent:
Jakiej zadumy? Moderatorzy zdecydowali, że nie i już Smile
Duch77 napisał(a):Oczywiscie ,az tak mi na tym nie zalezy
Nie? To po co ten temat? Można było na priv pisać...
Kompleksy jakieś?
Duch77 napisał(a):Artystom sie jest od urodzenia
Fakt. Artystom to Ty jesteś...
Duch77 napisał(a):pozdrawiam Ann :-)
Ale wyróżnienie :zaplakany: Wzruszona jestem :zaplakany:
Ale akurat Artystami zajmuje się michalf Wink
Duch77 napisał(a):Wiotam
eee, wolę wio tu
"Rymowanka"

Wiotu
Wiotam
Tralalam

Chodzę i gram
Pralalalam
Spiewam sam
I sobie zarabiam

Artystą być mam
choć o tym decyduję sam
Tratamamtam

Jakub Bielecki
21.04.2009
Na trzeźwo

Powyższy wiersz nikogo nie atakuje ... tak mi się w głowie ułożyło. Po prostu spisałem to z głowy. Może z tego wszystkiego, sam kiedyś będę artystą lub nawet Mozartem klawiatury.
Rozumiem,ze chocbym byl dobrym Artysta to nie ma szans ,abym na tm forum byl zaliczony do klanu Artystow ?? ?? ?? :piwko:
Dziwi tlko fakt,ze np Kuba Medrzycki,a takze Pawel Konopacki ,Luter,Gosiafar i jej cork Sernellen,a takze kilku innych forumowiczow stwierdzilo ,ze Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow-w tym srodowisku,zatem co jest grane ?? ?? ?? :flirt:
Tak Ann wyobraz sobie ,ze do tej pory wiecej niz raz wystapilismy m.in.na Zamku w LESNICY-dwa razy,w klubie Artysta we Wroclawiu-jakies 20-30razy,w Hoetlu Continental w Krynicy Morskiej-jakies 3miesiace co wieczor,takze drugi raz mimo mojego kolana bedziemy na Wywrocie 1,2maj,mam wymieniac dalej?
Dlaczego Artysci z tego forum i to chba czolowi mowia ,ze ja nie odstaje co najmniej od sredniej Tu Artstow,a ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem ,ze pipeprzcie ,ze to nie jest poziom ?? ?? ?? I dlaczego usuneliscie te nagrania Duch Dwooch,ktore byly nie spreparowane przez imc durniow vol S i S ?? ?? ?? Sad(
Duch77 napisał(a):mimo mojego kolana bedziemy na Wywrocie
Ale spróbuj się nie wywracać na tej Wywrocie. Confusedlonik: :lol: :rotfl: :evil: :mur:
Duch77 napisał(a):ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem ,ze pipeprzcie
ann, Zerat - czy moglibyście mi wyjaśnić, co właściwie robicie? :rotfl:
Z całym szacunkiem, duchu, ale czy rzeczywiście CHCESZ dołączyć do "klanu" artystów? Przecież Twój największy wróg ma status moderatora! Może powinieneś poprosić o wyższą rangę? np. administratora? Po co się zniżać do tak niskiego poziomu, jakim jest przyjęcie statusu artysty? wszak "Artyści to prostytutki".

*-`-
Duch77 napisał(a):Rozumiem,ze chocbym byl dobrym Artysta to nie ma szans ,abym na tm forum byl zaliczony do klanu Artystow
Nie rozumiesz.
Duch77 napisał(a):Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow-w tym srodowisku,
Ale nie każdy kto gra Kaczmara ma rangę Artysta - vide:Kraśny, ale na pewno każdy z rangą Artysta robi to na poziomie, od którego mocno odstajesz - vide: Konop.
Duch77 napisał(a):wiecej niz raz wystapilismy m.in.na Zamku w LESNICY-dwa razy,w klubie Artysta we Wroclawiu-jakies 20-30razy,w Hoetlu Continental
szacun :poklon: .To jak jest możliwe, że straciłeś tej zimy 12 tyś. przy tylu koncertach powinieneś zarabiać krocie... Chyba ktoś tu na tyle zdurniał, że nie pamięta co pierdolił jeszcze 2 miesiące wcześniej
Duch77 napisał(a):dlaczego usuneliscie te nagrania Duch Dwooch,ktore byly nie spreparowane przez imc durniow vol S i S
Dlatego, tępy debilu, że były w PRYWATNYM (znasz znaczenie tego słowa) katalogu Zerata, do którego nie masz prawa podawać linków. Nie mniej czekamy na oślepiające prawdą nagrania z Zamku, wtedy mody dostaną kolejny argument, że Artystom jesteś wybitnym. Z resztą nie spodziewam się ich wcześniej niż za pół roku :]
Zglaszam post Stepniarza do wykluczenia go z tego forum :Smile
Lub co najmniej ostrzezenie.
!! !! !! !! !! !! !!
za późno !! sam zgłosiłem go pierwszy :ups: :aniolek: Cool :evil: :torba:
a przy okazji zgłaszania to nie zapominaj o co miesięcznym zgłaszaniu się do poradni psychiatrycznej i zażywaniu przepisanych farmaceutyków :ban: :offtopic: :beta: :ups: :aniolek: Cool :] :agent: :evil: Confusedtrzalka: :rumieniec: :v:
berseis13 napisał(a):"Artyści to prostytutki".
Czyli doocha to nie dotyczy?
superxana napisał(a):Czyli doocha to nie dotyczy?
a czy ktoś mu do sypialni zagląda ??
Duch77 napisał(a):Dziwi tlko fakt,ze np Kuba Medrzycki,a takze Pawel Konopacki ,Luter,Gosiafar i jej cork Sernellen,a takze kilku innych forumowiczow stwierdzilo ,ze Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow
Nie przekręcaj proszę faktów. Jeśli chodzi o mnie, to pisałem, że nie odstajesz zbytnio poziomem od niektórych wykonawców jakiegoś tam koncertu. Nie mnie oceniać kto zasługuje na miano artysty, a kto nie. Jeśli tak bardzo do szczęścia jest Ci niezbędne posiadanie wspomnianej rangi, mogę Ci oddać swoją.
Duch77 napisał(a):Zglaszam post Stepniarza do wykluczenia go z tego forum
A czemuż to? Że ujawnił to co wszyscy wiedzą - że jesteś tępym debilem? Nastąpiło to zaraz potem, jak sam nazwałeś go durniem. Mnie zresztą też. Więc może to ciebie wykluczymy z forum?
Nie pękaj - nikt cię nie wykluczy, już o tym rozmawialiśmy. Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10