Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: książka "jacek kaczmarski w świecie tekstów" - szukam!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem uczniem klasy III Liceum Ogólnokształcącego w Łomży. Przygotowuję prezentację
maturalną z języka polskiego na temat: „Tradycja literacka u współczesnych autorów tekstów piosenek. Omów na wybranych przykładach”. Jako już wieloletni słuchacz śp. Jacka Kaczmarskiego postanowiłem omówić ten temat właśnie na przykładzie jego twórczości.

Niestety brak jest w Internecie, oraz w innych źródłach potrzebnych mi materiałów. Najbardziej potrzebna
jest mi książka pana Krzysztofa Gajdy pt. „Jacek Kaczmarski w świecie tekstów”. Niestety nigdzie nie mogę tej książki zdobyć: ani w księgarniach, ani w bibliotekach, ani nawet w samym wydawnictwie. Jeżeli dysponują państwo w/w publikacją, bądź mogą mieć państwo do niej dostęp, to czy byłoby możliwe przesłanie mi jej bądź też odebranie jej przeze mnie w innej formie? Bardzo mi na tym zależy, ponieważ książka ta zdaje się zawierać wiele potrzebnych elementów do mojej pracy, a bez niej mogę sobie nie poradzić.
przede wszystkim - jeden temat w zupełności wystarczy, nie musić dublować tematu w różnych działach.

Po drugie - książka jest dostępna rzeczywiście dość trudno. I rzeczywiście przydałaby Ci się w pracy.

Najprostszy sposób - wybrać się któregoś dnia do jakiegoś większego miasta do biblioteki albo do czytelni. Nie wiem, czy w Białymstoku jest, ale na pewno jest gdzieś w Warszawie. W necie można znaleźć katalogi bibliotek żeby posprawdzać. Myślę, że to najpewniejszy sposób.

Pozdrawiam.
jodynka napisał(a):przede wszystkim - jeden temat w zupełności wystarczy, nie musić dublować tematu w różnych działach.
Einmal ist keinmal.